Povezane vesti
Karmin koji traje – donosimo listu najpostojanijih favorita Shopping vodič po izboru web urednice: Od preppy do racing komada…
Lepota i zdravlje pre 4 sati
Potraga za karminom koje će biti naš saveznik u toku celog dana ume da bude frustrirajući proces. Bez obzira na to da li se radi o izboru prave nijanse, dovoljno hidrirajućoj formuli ili pigmentaciji, u moru opcija je teško pronaći onaj koji ispunjava… »
Nakon leta, bermude ostaju omiljeni prelazni komad i u jesenjim autfitima Shopping vodič po izboru web urednice: Od preppy do…
Lepota i zdravlje pre 5 sati
Iako deluje da su se prelazna godišnja doba izbrisala, ostavljajući nam samo periode sa ekstremnim temperaturama, ponekad se desi da nam se sreća osmehne. Ova jesen nas je blagoslovila sa par idealnih dana kada je zapravo moguće obući jednu od 50… »
Nikola Kojo ponovo u ulozi Miše, Vesna Čipčić kao Elza: Evo kada će biti premijera filma „Povratak Žikine dinastije“
Nova pre 5 sati
Sam početak decembra u bioskopima širom Srbije biće rezervisan za nastavak najgledanijeg domaćeg filmskog serijala „Žikina dinastija“. Jedna od omiljenih komedija sa ovih prostora, koja je obeležila odrastanje generacija, dobila je svoj novi nastavak –… »
Premijera filma "Povratak Žikine dinastije": Lude godine se vraćaju posle tri decenije, Miša opet svira violinu
Kurir pre 6 sati
Sam početak decembra u bioskopima širom Srbije biće rezervisan za nastavak najgledanijeg domaćeg filmskog serijala „ Žikina dinstija“. Jedna od najomiljenijih komedija sa ovih prostora, koja je obeležila odrastanje generacija, dobila je svoj novi… »
Stiže Žikina Dinastija: Omiljeni srpski film dobio nastavak
B92 pre 6 sati
Film "Povratak Žikine dinastije" reditelja Milana Konjevića, biće prikazan premijerno 2. decembra u Sava centru, kao nastavak kultnog filmskog serijala "Lude godine" koji je obeležio odrastanje brojnih generacija, saopštili su danas distributeri. Kako se… »
Ovako Nikola Kojo peva "stani tugo": Jedna od omiljenih domaćih komedija dobila nastavak: Uskoro premijera "Povratak Žikine…
Blic pre 7 sati
Sam početak decembra u bioskopima širom Srbije biće rezervisan za nastavak najgledanijeg domaćeg filmskog serijala „Žikina dinstija“. Jedna od najomiljenijih komedija sa ovih prostora, koja je obeležila odrastanje generacija, dobila je svoj novi nastavak… »
Osim što vizuelno uvećavaju prostor, ogledala u enterijeru su i pravi stylish dodatak ambijentu Shopping vodič po izboru web…
Lepota i zdravlje pre 8 sati
Mirror, mirror on the wall – nije samo fraza iz crtanog filma, već i savršen opis načina na koji ogledala mogu da transformišu životni prostor. Kada govorimo o uređenju doma, uvek tragamo za načinima da prostor izgleda i prostranije i prijatnije, kao i… »
Znamo kada će biti premijera filma „Povratak Žikine dinastije“: Lude godine tri decenije kasnije! Shopping vodič po izboru web…
Lepota i zdravlje pre 8 sati
Sam početak decembra u bioskopima širom Srbije biće rezervisan za nastavak najgledanijeg domaćeg filmskog serijala Žikina dinstija. Naime, jedna od najomiljenijih komedija sa ovih prostora, koja je obeležila odrastanje generacija, dobila je svoj novi… »
"Povratak Žikine dinastije": Ko su novi Žika i Milan u nastavku "Ludih godina"
Euronews pre 8 sati
Sam početak decembra u bioskopima širom Srbije biće rezervisan za "Povratak Žikine dinastije". Jedna od omiljenih komedija sa ovih prostora, koja je obeležila odrastanje generacija, dobila je svoj novi nastavak čija je velika beogradska premijera… »
Poznato je kada i gde će biti premijera filma "Povratak Žikine dinastije"
Telegraf pre 8 sati
Sam početak decembra u bioskopima širom Srbije biće rezervisan za nastavak najgledanijeg domaćeg filmskog serijala „Žikina dinstija“. Jedna od najomiljenijih komedija sa ovih prostora, koja je obeležila odrastanje generacija, dobila je svoj novi nastavak… »
Vesti dana »

Poslanici EP zahtevaju pravo građana na mirne proteste, slobodne izbore i otvorenu istragu tragedije u Novom Sadu
Biznis.rs pre 4 satijoš 30 povezanih

Usvojen Zakon "konačno svoj na svome" Građani će napokon moći po najpovoljnijim uslovima da legalizuju nepokretnosti
Kurir pre 3 satajoš 46 povezanih

Studenti i đaci iz Zrenjanina i Vršca kreću peške za Novi Sad
Radio 021 pre 54 minutajoš 27 povezanih

Đurić iz Njujorka: Nova administracija SAD ima dosta simpatija i sluha za Srbiju
Euronews pre 8 minutajoš 35 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA: Putin rukovodio vežbom strateških nuklearnih snaga; Ukrajina napala fabrike u Dagestanu i Mordoviji
RTV pre 19 minutajoš 100 povezanih