Povezane vesti
Tramp o renoviranju Bele kuće: To je muzika za moje uši, to je zvuk novca
Nedeljnik pre 5 sati
Američki predsednik Donald Tramp odbacio je kritike zbog rušenja dela Bele kuće zbog izgradnje nove balske dvorane, rekavši da je zvuk građevinskih radova „muzika za njegove uši“. Tramp navodno iz svog džepa finansira izgradnju balske dvorane koja košta… »
Tramp uživa u rušenju Bele kuće: "Muzika za moje uši, podseća me na zvuk novca" VIDEO
B92 pre 8 sati
Američki predsednik Donald Tramp odbacio je kritike zbog rušenja dela Bele kuće radi izgradnje nove balske dvorane, rekavši da je zvuk građevinskih radova "muzika za njegove uši". Demokrate, uključujući bivšu prvu damu Hilari Klinton, optužile su… »
Tramp ruši istočno krilo Bele kuće: Gradi balsku dvoranu za 200 miliona dolara, veću od fudbalskog stadiona
Danas pre 9 sati
Balska dvorana koju predsednik SAD Donald Tramp planira da izgradi, rušeći deo istočnog krila Bele kuće, izgledaće kao spoj hotela Cezarova Palata i palate Versaj. To je u skladu sa estetikom koju Tramp promoviše u svojim građevinskim projektima već… »
Počelo rušenje Istočnog krila Bele kuće zbog Trampove balske dvorane
Danas pre 21 sat
Građevinske ekipe su u ponedeljak srušile veći deo natkrivenog ulaza i prozora u istočnom krilu Bele kuće, za koje je predsednik Tramp najavio da će biti „potpuno modernizovan“. Rušenjem započinje izgradnja balske dvorane predsednika Donalda Trampa… »
Vesti dana »

Poslanici EP zahtevaju pravo građana na mirne proteste, slobodne izbore i otvorenu istragu tragedije u Novom Sadu
Biznis.rs pre 5 satijoš 31 povezana

Ovo je tim Crvene zvezde za Bragu: Kad je Milojević rekao "Ali nama znači", sve je bilo jasno
Mondo pre 46 minutajoš 25 povezanih

Studenti iz Novog Pazara pišu za Danas: Gde god da smo stali, čekala nas je dobrodošlica — i podsećanje zašto hodamo
Danas pre 4 satijoš 27 povezanih

Kijev objavio snimak napada na vrtić u Harkovu; Moskva: Ruske trupe zauzele Ivanovku i Pavlovku
RTS pre 1 satjoš 100 povezanih