Povezane vesti

Tramp o renoviranju Bele kuće: To je muzika za moje uši, to je zvuk novca

Tramp o renoviranju Bele kuće: To je muzika za moje uši, to je zvuk novca

Nedeljnik pre 5 sati
Američki predsednik Donald Tramp odbacio je kritike zbog rušenja dela Bele kuće zbog izgradnje nove balske dvorane, rekavši da je zvuk građevinskih radova „muzika za njegove uši“. Tramp navodno iz svog džepa finansira izgradnju balske dvorane koja košta… »
Tramp uživa u rušenju Bele kuće: "Muzika za moje uši, podseća me na zvuk novca" VIDEO

Tramp uživa u rušenju Bele kuće: "Muzika za moje uši, podseća me na zvuk novca" VIDEO

B92 pre 8 sati
Američki predsednik Donald Tramp odbacio je kritike zbog rušenja dela Bele kuće radi izgradnje nove balske dvorane, rekavši da je zvuk građevinskih radova "muzika za njegove uši". Demokrate, uključujući bivšu prvu damu Hilari Klinton, optužile su… »
Tramp ruši istočno krilo Bele kuće: Gradi balsku dvoranu za 200 miliona dolara, veću od fudbalskog stadiona

Tramp ruši istočno krilo Bele kuće: Gradi balsku dvoranu za 200 miliona dolara, veću od fudbalskog stadiona

Danas pre 9 sati
Balska dvorana koju predsednik SAD Donald Tramp planira da izgradi, rušeći deo istočnog krila Bele kuće, izgledaće kao spoj hotela Cezarova Palata i palate Versaj. To je u skladu sa estetikom koju Tramp promoviše u svojim građevinskim projektima već… »
Počelo rušenje Istočnog krila Bele kuće zbog Trampove balske dvorane

Počelo rušenje Istočnog krila Bele kuće zbog Trampove balske dvorane

Danas pre 21 sat
Građevinske ekipe su u ponedeljak srušile veći deo natkrivenog ulaza i prozora u istočnom krilu Bele kuće, za koje je predsednik Tramp najavio da će biti „potpuno modernizovan“. Rušenjem započinje izgradnja balske dvorane predsednika Donalda Trampa… »

Vesti dana »