Повезане вести
"Клошар, глуми мафију, не зна шта да чека кад изађе" Нерио најавио раскринкавање Асмина, брутално му запретио
Ало 22.10.2025
Нерио Ружањи реаговао на инцидент на радију са Асмином Дурџићем. Нерио Ружањи побеснео је данас након што га је Асмин Дурџић избацио из радија и понашао се дрско према њему, а сада је решио да отвори уста и проговори о… »
Нерио разнео асмина речима! Схватио да Алибаба све лаже и измишља па ударио никад јаче: Клошар један, лажни криминалац
Курир 22.10.2025
Нерио Ружањи веома је побеснео данас након што га је Асмин Дурџић данас избацио из радија и након што је био дрзак према њему, те је сад решио да отвори уста и проговори о свему. - Овога клошара што овде глуми мафију, а што је… »
Језива свађа Асмина и Анели! Нерио извукао најдебљи крај, Алибаба се истресао на њему: Мрш напоље ђубре смрдљиво, доносиш…
Курир 22.10.2025
У току је емисија ''Радио Амнезија'', а водитељи Бора Сантана и Филип Ђукић угостили су Асмина Дурџића ком су у радио упали Анели Ахмић и потом Нерио Ружањи на ког се истресао. - Ја сам знао шта њега чека и то сам све… »
Лука снимао Анели током интимних односа! Ахмићева шокирала признањем: "Чују се речи које изговарам"
Ало 22.10.2025
Ахмићева открила све јавно. У току је емисија „Радио Амнезија“, а водитељи Бора Сантана и Филип Ђукић угостили су Анели Ахмић, која је проговорила о свом односу са Луком Вујовићем. – Какав је твој и Лукин однос? – упитао ју је… »
"Клошар, глуми мафију, не зна шта да чека кад изађе": Нерио побеснео због Асмина, па му јавно запретио
Блиц 22.10.2025
Нерио Ружањи побеснео је данас након што га је Асмин Дурџић данас избацио из радија и након што је био дрзак према њему, те је сад решио да отвори уста и проговори о свему. - Овога клошара што овде глуми мафију, а што је… »
Нерио извукао најдебљи крај: Асмин и Анели шокирали све својим урлицима, па њему пала ролетна и одувао Ситиног сина
Блиц 22.10.2025
Асмин Дурџић покушао је да изнесе своју страну приче, када су му у емисију "Радио Амнезија" упали, прво Анели Ахмић, а онда и Нерио Ружањи. - Ја сам знао шта њега чека и то сам све говорио, али ево видимо и све то проживљава… »
Лука кришом снимао Анели Ахмић током интимних односа? Она шокирала тврдњама: Стизале су ми поруке од људи како су слушали…
Курир 22.10.2025
У току је емисија '' Радио Амнезија'', а водитељи Бора Сантана и Филип Ђукић угостили су Анели Ахмић која је проговорила о свом односу с Луком Вујовићем. - Какав је твој и Лукин однос? - упитао је Филип. - Затегнут нам је однос… »
"Не знам да ли ћемо остати заједно" Анели Ахмић проговорила о односу са Луком, напољу пала веридба, а сад донела одлуку
Курир 22.10.2025
Ријалити учесница Анели Ахмић причала је о својим проблемима, а онда је открила да ли ће се помирити са Луком Вујовићем. - Шта се сада дешава између тебе и Луке? - упитало је Дрво. - Затегнути су односи јако, а да се није десила… »
"Не знам да ли ћемо остати заједно": Анели Ахмић проговорила о односу са Луком, напољу пала веридба, а сад донела одлуку
Блиц 22.10.2025
Анели Ахмић је причала је о својим проблемима, а онда је открила да ли ће се помирити са Луком Вујовићем. - Шта се сада дешава између тебе и Луке? - упитало је Дрво. - Затегнути су односи јако, а да се није десила изолација ја… »
Анели оголила душу о проблемима са Луком! Будућност њихове везе је неизвесна: Односи су јако затегнути
Курир 22.10.2025
Анели Ахмић стигла је у Рајски врт код Дрвета мудрости како би с њим поразговарала о својим проблемима, а она је овом приликом открила да ли ће се помирити са Луком Вујовићем. - Шта се сада дешава између тебе и Луке? - упитало… »
Вести дана »
Суперлига Србије: Војводина изненадила Звезду и славила у Београду
Данас пре 13 минутајош 2 повезане
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
Драма у Турској: Авион из Приштине склизнуо са рулне стазе на аеродрому у Истанбулу, нема повређених
Курир пре 33 минутајош 1 повезана
Стотине књига оштећене у Лувру: Цурење воде погодило библиотеку египатских антиквитета
Курир пре 22 минутајош 1 повезана