Povezane vesti
Nerio razneo asmina rečima! Shvatio da Alibaba sve laže i izmišlja pa udario nikad jače: Klošar jedan, lažni kriminalac
Kurir pre 45 minuta
Nerio Ružanji veoma je pobesneo danas nakon što ga je Asmin Durdžić danas izbacio iz radija i nakon što je bio drzak prema njemu, te je sad rešio da otvori usta i progovori o svemu. - Ovoga klošara što ovde glumi mafiju, a što je svestan da je n*jebao… »
Jeziva svađa Asmina i Aneli! Nerio izvukao najdeblji kraj, Alibaba se istresao na njemu: Mrš napolje đubre smrdljivo, donosiš…
Kurir pre 1 sat
U toku je emisija ''Radio Amnezija'', a voditelji Bora Santana i Filip Đukić ugostili su Asmina Durdžića kom su u radio upali Aneli Ahmić i potom Nerio Ružanji na kog se istresao. - Ja sam znao šta njega čeka i to sam sve govorio, ali evo vidimo i sve to… »
Luka snimao Aneli tokom intimnih odnosa! Ahmićeva šokirala priznanjem: "Čuju se reči koje izgovaram"
Alo pre 2 sata
Ahmićeva otkrila sve javno. U toku je emisija „Radio Amnezija“, a voditelji Bora Santana i Filip Đukić ugostili su Aneli Ahmić, koja je progovorila o svom odnosu sa Lukom Vujovićem. – Kakav je tvoj i Lukin odnos? – upitao ju je Filip. – Nekako nam je… »
"Klošar, glumi mafiju, ne zna šta da čeka kad izađe": Nerio pobesneo zbog Asmina, pa mu javno zapretio
Blic pre 3 sata
Nerio Ružanji pobesneo je danas nakon što ga je Asmin Durdžić danas izbacio iz radija i nakon što je bio drzak prema njemu, te je sad rešio da otvori usta i progovori o svemu. - Ovoga klošara što ovde glumi mafiju, a što je svestan da je n**ebao kad… »
Nerio izvukao najdeblji kraj: Asmin i Aneli šokirali sve svojim urlicima, pa njemu pala roletna i oduvao Sitinog sina
Blic pre 4 sati
Asmin Durdžić pokušao je da iznese svoju stranu priče, kada su mu u emisiju "Radio Amnezija" upali, prvo Aneli Ahmić, a onda i Nerio Ružanji. - Ja sam znao šta njega čeka i to sam sve govorio, ali evo vidimo i sve to proživljava. Meni je nekad malo njega… »
Luka krišom snimao Aneli Ahmić tokom intimnih odnosa? Ona šokirala tvrdnjama: Stizale su mi poruke od ljudi kako su slušali…
Kurir pre 4 sati
U toku je emisija '' Radio Amnezija'', a voditelji Bora Santana i Filip Đukić ugostili su Aneli Ahmić koja je progovorila o svom odnosu s Lukom Vujovićem. - Kakav je tvoj i Lukin odnos? - upitao je Filip. - Zategnut nam je odnos nekako, sumnjam u njega… »
"Ne znam da li ćemo ostati zajedno" Aneli Ahmić progovorila o odnosu sa Lukom, napolju pala veridba, a sad donela odluku
Kurir pre 8 sati
Rijaliti učesnica Aneli Ahmić pričala je o svojim problemima, a onda je otkrila da li će se pomiriti sa Lukom Vujovićem. - Šta se sada dešava između tebe i Luke? - upitalo je Drvo. - Zategnuti su odnosi jako, a da se nije desila izolacija ja bih se… »
"Ne znam da li ćemo ostati zajedno": Aneli Ahmić progovorila o odnosu sa Lukom, napolju pala veridba, a sad donela odluku
Blic pre 8 sati
Aneli Ahmić je pričala je o svojim problemima, a onda je otkrila da li će se pomiriti sa Lukom Vujovićem. - Šta se sada dešava između tebe i Luke? - upitalo je Drvo. - Zategnuti su odnosi jako, a da se nije desila izolacija ja bih se distancirala. Ja… »
Aneli ogolila dušu o problemima sa Lukom! Budućnost njihove veze je neizvesna: Odnosi su jako zategnuti
Kurir pre 9 sati
Aneli Ahmić stigla je u Rajski vrt kod Drveta mudrosti kako bi s njim porazgovarala o svojim problemima, a ona je ovom prilikom otkrila da li će se pomiriti sa Lukom Vujovićem. - Šta se sada dešava između tebe i Luke? - upitalo je Drvo. - Zategnuti su… »
Vesti dana »

Šta United Grupa kaže o navodima i upozorenju iz Rezolucije EP o Srbiji
Nova pre 13 satijoš 31 povezana

Donacije za studente iz Kragujevca, koji će pešačiti do Novog Sada, prikupljaju se na PMF-u
Glas Šumadije pre 4 satijoš 29 povezanih

Zvezdin tim za bragu: Milojević ima moćno oružje za Portugalce!
Hot sport pre 14 minutajoš 137 povezanih

Usvojeno svih 48 tačaka: Skupština Srbije: Poslanici izglasali zakone o legalizaciji, izvršiteljima, Ekspu...
Blic pre 1 satjoš 46 povezanih