Povezane vesti
"Klošar, glumi mafiju, ne zna šta da čeka kad izađe" Nerio najavio raskrinkavanje Asmina, brutalno mu zapretio
Alo pre 20 dana
Nerio Ružanji reagovao na incident na radiju sa Asminom Durdžićem. Nerio Ružanji pobesneo je danas nakon što ga je Asmin Durdžić izbacio iz radija i ponašao se drsko prema njemu, a sada je rešio da otvori usta i progovori o svemu. - Ovoga klošara što… »
Nerio razneo asmina rečima! Shvatio da Alibaba sve laže i izmišlja pa udario nikad jače: Klošar jedan, lažni kriminalac
Kurir pre 20 dana
Nerio Ružanji veoma je pobesneo danas nakon što ga je Asmin Durdžić danas izbacio iz radija i nakon što je bio drzak prema njemu, te je sad rešio da otvori usta i progovori o svemu. - Ovoga klošara što ovde glumi mafiju, a što je svestan da je n*jebao… »
Jeziva svađa Asmina i Aneli! Nerio izvukao najdeblji kraj, Alibaba se istresao na njemu: Mrš napolje đubre smrdljivo, donosiš…
Kurir pre 20 dana
U toku je emisija ''Radio Amnezija'', a voditelji Bora Santana i Filip Đukić ugostili su Asmina Durdžića kom su u radio upali Aneli Ahmić i potom Nerio Ružanji na kog se istresao. - Ja sam znao šta njega čeka i to sam sve govorio, ali evo vidimo i sve to… »
Luka snimao Aneli tokom intimnih odnosa! Ahmićeva šokirala priznanjem: "Čuju se reči koje izgovaram"
Alo pre 20 dana
Ahmićeva otkrila sve javno. U toku je emisija „Radio Amnezija“, a voditelji Bora Santana i Filip Đukić ugostili su Aneli Ahmić, koja je progovorila o svom odnosu sa Lukom Vujovićem. – Kakav je tvoj i Lukin odnos? – upitao ju je Filip. – Nekako nam je… »
"Klošar, glumi mafiju, ne zna šta da čeka kad izađe": Nerio pobesneo zbog Asmina, pa mu javno zapretio
Blic pre 20 dana
Nerio Ružanji pobesneo je danas nakon što ga je Asmin Durdžić danas izbacio iz radija i nakon što je bio drzak prema njemu, te je sad rešio da otvori usta i progovori o svemu. - Ovoga klošara što ovde glumi mafiju, a što je svestan da je n**ebao kad… »
Nerio izvukao najdeblji kraj: Asmin i Aneli šokirali sve svojim urlicima, pa njemu pala roletna i oduvao Sitinog sina
Blic pre 20 dana
Asmin Durdžić pokušao je da iznese svoju stranu priče, kada su mu u emisiju "Radio Amnezija" upali, prvo Aneli Ahmić, a onda i Nerio Ružanji. - Ja sam znao šta njega čeka i to sam sve govorio, ali evo vidimo i sve to proživljava. Meni je nekad malo njega… »
Luka krišom snimao Aneli Ahmić tokom intimnih odnosa? Ona šokirala tvrdnjama: Stizale su mi poruke od ljudi kako su slušali…
Kurir pre 20 dana
U toku je emisija '' Radio Amnezija'', a voditelji Bora Santana i Filip Đukić ugostili su Aneli Ahmić koja je progovorila o svom odnosu s Lukom Vujovićem. - Kakav je tvoj i Lukin odnos? - upitao je Filip. - Zategnut nam je odnos nekako, sumnjam u njega… »
"Ne znam da li ćemo ostati zajedno" Aneli Ahmić progovorila o odnosu sa Lukom, napolju pala veridba, a sad donela odluku
Kurir pre 20 dana
Rijaliti učesnica Aneli Ahmić pričala je o svojim problemima, a onda je otkrila da li će se pomiriti sa Lukom Vujovićem. - Šta se sada dešava između tebe i Luke? - upitalo je Drvo. - Zategnuti su odnosi jako, a da se nije desila izolacija ja bih se… »
"Ne znam da li ćemo ostati zajedno": Aneli Ahmić progovorila o odnosu sa Lukom, napolju pala veridba, a sad donela odluku
Blic pre 20 dana
Aneli Ahmić je pričala je o svojim problemima, a onda je otkrila da li će se pomiriti sa Lukom Vujovićem. - Šta se sada dešava između tebe i Luke? - upitalo je Drvo. - Zategnuti su odnosi jako, a da se nije desila izolacija ja bih se distancirala. Ja… »
Aneli ogolila dušu o problemima sa Lukom! Budućnost njihove veze je neizvesna: Odnosi su jako zategnuti
Kurir pre 20 dana
Aneli Ahmić stigla je u Rajski vrt kod Drveta mudrosti kako bi s njim porazgovarala o svojim problemima, a ona je ovom prilikom otkrila da li će se pomiriti sa Lukom Vujovićem. - Šta se sada dešava između tebe i Luke? - upitalo je Drvo. - Zategnuti su… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za sredu, 12. novembar: Ujutru mraz i magla tokom dana pretežno sunčano
Beta pre 1 satjoš 1 povezana
I učenici dve niške gimnazije sutra bojkotuju nastavu u znak podrške Dijani Hrki
Danas pre 3 satajoš 1 povezana