Povezane vesti

Vučić o rezoluciji Evropskog parlamenta: Niz neistina iz nerelevantnih izvora

Vučić o rezoluciji Evropskog parlamenta: Niz neistina iz nerelevantnih izvora

Radio 021 pre 4 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je da se tokom rasprave u Evropskom parlamentu čulo niz neistina o situacijii u Srbiji. Vučić je izrazio sumnju u kredibilitet izvora evroparlamentaraca o tome. On je na konferernciji za novinare, ne… »
Vučić o rezoluciji EP: Ako dokažete da je upotrebljen zvučni top, ja neću biti predsednik Srbije

Vučić o rezoluciji EP: Ako dokažete da je upotrebljen zvučni top, ja neću biti predsednik Srbije

Mondo pre 5 sati
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je povodom rezolucije Evropskog parlamenta o Srbiji da je sve očekivano i logično u skladu sa obojenom revolucijom, a da je sve o ozbiljnosti evroparlamentaraca i njihovoj odgovornosti razumeo iz toga što su osudili… »
Evo šta sve piše u rezoluciji EP: Vučić tvrdi da je reč o "krajnjoj neozbiljnosti" i "patološkim lažovima"!

Evo šta sve piše u rezoluciji EP: Vučić tvrdi da je reč o "krajnjoj neozbiljnosti" i "patološkim lažovima"!

Pravda pre 6 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas povodom usvajanja rezolucije Evropskog parlamenta o Srbiji da je "sve očekivano i logično u skladu sa obojenom revolucijom", a da je "sve o ozbiljnosti evroparlamentaraca i njihovoj odgovornosti razumeo… »
Vučić o rezoluciji EP: Sve u skladu sa obojenom revolucijom, videlo se ko je protiv Srbije

Vučić o rezoluciji EP: Sve u skladu sa obojenom revolucijom, videlo se ko je protiv Srbije

RTS pre 6 sati
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je povodom rezolucije Evropskog parlamenta o Srbiji da je sve očekivano i logično u skladu sa obojenom revolucijom, a da je sve o ozbiljnosti evroparlamentaraca i njihovoj odgovornosti razumeo iz toga što su osudili… »
Predsednik o rezoluciji: Sve u skladu sa obojenom revolucijom, videlo se ko je protiv Srbije

Predsednik o rezoluciji: Sve u skladu sa obojenom revolucijom, videlo se ko je protiv Srbije

RTV pre 7 sati
BEOGRAD - Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas povodom rezolucije Evropskog parlamenta o Srbiji da je sve očekivano i logično u skladu sa obojenom revolucijom, a da je sve o ozbiljnosti evroparlamentaraca i njihovoj odgovornosti razumeo iz toga… »
Vučić o rezoluciji EP: Niz neistina od izvora koji nisu relevantni

Glas Zaječara pre 7 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas ocenio da se tokom rasprave u Evropskom parlamentu čulo niz neistina o situacijii u Srbiji, te izrazio sumnju u kredibilitet izvora evroparlamentaraca o tome. On je na konferernciji za novinare, ne… »
Vučić o rezoluciji EP: Dokažite da je bio zvučni top i ja onda više nisam predsednik Srbije

Vučić o rezoluciji EP: Dokažite da je bio zvučni top i ja onda više nisam predsednik Srbije

Jugmedia pre 7 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas ocenio da se tokom rasprave u Evropskom parlamentu čulo niz neistina o situacijii u Srbiji, te izrazio sumnju u kredibilitet izvora evroparlamentaraca o tome. On je na konferernciji za novinare, ne… »
Vučić o rezoluciji Evropskog parlamenta: Sve u skladu sa obojenom revolucijom, videlo se ko je protiv Srbije

Vučić o rezoluciji Evropskog parlamenta: Sve u skladu sa obojenom revolucijom, videlo se ko je protiv Srbije

Euronews pre 7 sati
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas povodom rezolucije Evropskog parlamenta o Srbiji da je sve očekivano i logično u skladu sa obojenom revolucijom, a da je sve o ozbiljnosti evroparlamentaraca i njihovoj odgovornosti razumeo iz toga što su… »

Beta pre 8 sati
"Dokažete da je upotrebljen zvučni top: - ja nisam predsednik" Vučić o rezoluciji u Evropskom parlamentu: "i njima je zasmetao…

"Dokažete da je upotrebljen zvučni top: - ja nisam predsednik" Vučić o rezoluciji u Evropskom parlamentu: "i njima je zasmetao…

Blic pre 8 sati
Predsednik Aleksandar Vučić rekao je da je "veoma zadovoljan" rezolucijom o Srbiji o kojoj se juče raspravljalo u Evropskom parlamentu i da se tokom rasprave videlo "ko su lica koja mrze Srbiju". - Najviše se, kao što ste videli, javilo Hrvata. Njih… »
Oglasio se Vučić o Rezoluciji Evropskog parlamenta: Poslanike EP nazvao patološkim lažovima i teško obolelima

Oglasio se Vučić o Rezoluciji Evropskog parlamenta: Poslanike EP nazvao patološkim lažovima i teško obolelima

Nova pre 8 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je na današnjem vanrednom obraćanju javnosti povodom požara i pucnjave u Ćacilendu govorio i o Rezoluciji Evropskog parlamenta o Srbiji, koja danas treba da bude usvojena, i tom prilikom za evroparlamentarce rekao da su… »

Radio sto plus pre 7 sati
On je na konferernciji za novinare, ne precizirajući na koga misli, rekao da ga brine to kada u EP kažu “da imaju relevantne izvore koji tvrde da je upotrebljen zvučni top u Srbiji”. Dodao je i da je video “da je njima smeta Ćacilent”, te dodao da je… »
Vučić o rezoluciji Evropskog parlamenta: Svidela mi se rasprava, a imali smo i oštrije tekstove

Vučić o rezoluciji Evropskog parlamenta: Svidela mi se rasprava, a imali smo i oštrije tekstove

Danas pre 9 sati
Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, kaže da je zavovoljan raspravom u Evrposkom parlamentu o rezoluciji koja se odnosi na Srbiju. On je na vanrednoj konferenciji za novinare zbog upucavanja ispred Skupštien Srbije, rekao da se dobro videlo ko su „lica… »

Vesti dana »