Povezane vesti
Nevladine i medijske organizacije pisale Ani Brnabić zbog nepravilnosti u glasanju za REM
Nova pre 4 sati
Više nevladinih organizacija danas je predsednici Narodne skupštine Ani Brnabić uputilo nekoliko zahteva povodom, kako su naveli, grubog kršenja Zakona o elektronskim medijima u procesu izbora članova Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM)… »
Nevladine i medijske organizacije uputile zahteve Ani Brnabić zbog nepravilnosti u glasanju za REM
N1 Info pre 5 sati
Više nevladinih organizacija danas je predsednici Narodne skupštine Ani Brnabić uputilo nekoliko zahteva povodom, kako su naveli, grubog kršenja Zakona o elektronskim medijima u procesu izbora članova Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM)… »
Grubo kršenje Zakona o elektronskim medijima u procesu izbora Saveta REM-a
ObjektiVa pre 11 sati
Odluka od 21. oktobra 2025. Stručne službe Narodne skupštine predstavlja otvoreno kršenje Zakona o elektronskim medijima. “Uključivanjem devet novih predlagača u glasanje o kandidatima za Savet REM-a, stručna služba je delovala suprotno izveštaju Odbora… »
Protestuje i NSA: Nezakonit izbor članova Saveta REM
Bujanovačke pre 14 sati
Foto arhiva: Redžepi (NSA) i kandidatkinja za REM Lumturije Ameti Piše: N. Stevanovič Bujanovac, 22. oktobar 2025. Izbor članova Saveta Regulatornog tela za eletronske medije (REM) je protivzakonit, saopštili su iz Građanskih inicijativa, a sa tom ocenom… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za četvrtak 23. oktobar: Danas sunčano i toplo, uveče naoblačenje
Beta pre 1 satjoš 1 povezana

Skup podrške Milanu Bogdanoviću: Vučić ispred Skupštine: "Mi moramo da sačuvamo mir, oni su nam pokazali koliko su neodgovorni" (foto/video)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

„Putin nije bio tako pošten i iskren za pregovaračkim stolom kao što smo se nadali“: Ministar finansija SAD najavio pooštravanje sankcija Rusiji
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

(Video) Oboren dostavljač hrane na motoru: Nesreća u Omladinskih brigada: Na terenu policija i hitna pomoć
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

„Gluma je njeno veličanstvo, a ja sam samo njen podanik“: Bogdanu Dikliću uručena Nagrada „Dobričin prsten“
Danas pre 2 satajoš 1 povezana