Povezane vesti
Želja Nataše Bekvalac bila je da upiše OVAJ fakultet: To je bila prekretnica u mom životu
Hello pre 34 minuta
Želja Nataše Bekvalac se nikad nije ostvarila Juče je u jednom od najekskluzivnijih prestoničkih restorana Nataša Bekvalac promovisala novi album "Mama" koji je izdala posle punih devet godina diskografske pauze. Novosadska Barbika okupila je veliki broj… »
Kao žena nisam bila u sigurnim rukama (video, foto) Nataša Bekvalac progovorila o svojim ljubavnim promašajima: „To je jedna…
Dnevnik pre 6 sati
Pop pevačica Nataša Bekvalac nakon devet godina pauze objavila je nedavno novi studijski album pod nazivom „Mama”. Najličniji i najintrigantniji projekat u njenoj dosadašnjoj karijeri sadrži deset pesama i spotova i najavljuje novu eru, kako u muzičkom… »
Rekao da je na mene bačena kletva i objasnio kako da je skinem: Poznati pevač štiti Natašu Bekvalac
Story pre 7 sati
Nataša Bekvalac posle devet godina diskografske pauze objavila je novi album pod nazivom „Mama“ koji je izazvao mnogo pažnje. Juče je pravila promociju u Beogradu koja je bila više nego uspešna. Nakon zvaničnog dela promocije, Nataša je pred okupljenim… »
INTERVJU „Cobi mi je rekao da je na mene bačena kletva, pa objasnio kako da je skinem“: Nataša Bekvalac o novom albumu…
Nova pre 7 sati
Pop zvezda Nataša Bekvalac posle devet godina diskografske pauze objavila je novi album pod nazivom „Mama“, po istoimenoj naslovnoj numeri koja je odmah po objavljivanju zauzela vrh svih muzičkih platformi, a koju je napisala Nadica Mutavdžić. Ova jesen… »
Vesti dana »

Evroposlanik Rojten za N1: Incident ispred Skupštine verovatno jedan od načina da se skrene pažnja sa dešavanja u EP
N1 Info pre 24 minutajoš 31 povezana

Milojević o kruniću: Evo u kakvom stanju je vezista Crvene zvezde!
Hot sport pre 14 minutajoš 25 povezanih

Studenti iz Novog Pazara pišu za Danas: Gde god da smo stali, čekala nas je dobrodošlica — i podsećanje zašto hodamo
Danas pre 4 satijoš 27 povezanih

Uživo granatirano naftno postrojenje u dagestanu! Odjekuju eksplozije
Alo pre 2 satajoš 100 povezanih