Повезане вести
Жеља Наташе Беквалац била је да упише ОВАЈ факултет: То је била прекретница у мом животу
Хелло 22.10.2025
Жеља Наташе Беквалац се никад није остварила Јуче је у једном од најексклузивнијих престоничких ресторана Наташа Беквалац промовисала нови албум "Мама" који је издала после пуних девет година дискографске паузе. Новосадска… »
Као жена нисам била у сигурним рукама (видео, фото) Наташа Беквалац проговорила о својим љубавним промашајима: „То је једна…
Дневник 22.10.2025
Поп певачица Наташа Беквалац након девет година паузе објавила је недавно нови студијски албум под називом „Мама”. Најличнији и најинтригантнији пројекат у њеној досадашњој каријери садржи десет песама и спотова и најављује… »
Рекао да је на мене бачена клетва и објаснио како да је скинем: Познати певач штити Наташу Беквалац
Стори 22.10.2025
Наташа Беквалац после девет година дискографске паузе објавила је нови албум под називом „Мама“ који је изазвао много пажње. Јуче је правила промоцију у Београду која је била више него успешна. Након званичног дела промоције… »
ИНТЕРВЈУ „Цоби ми је рекао да је на мене бачена клетва, па објаснио како да је скинем“: Наташа Беквалац о новом албуму…
Нова 22.10.2025
Поп звезда Наташа Беквалац после девет година дискографске паузе објавила је нови албум под називом „Мама“, по истоименој насловној нумери која је одмах по објављивању заузела врх свих музичких платформи, а коју је написала… »
Вести дана »
Почела седница Скупштине, на дневном реду сет изборних закона које је предложио Петрашиновић
Н1 Инфо пре 16 минутајош 30 повезаних
РХМЗ је управо издао хитно упозорење! Покренута процедура због јаког невремена! Грађани, гледајте у телефон, стизаће нам СМС са хитним информацијама
Блиц пре 12 минутајош 36 повезаних
Кошаркаши Оклахоме "ометлали" Лејкерсе и ушли у финале плеј-офа на Западу НБА лиге
РТВ пре 1 сатјош 30 повезаних