Povezane vesti
Kabinet Netanjahua: Neće biti turskih trupa u Pojasu Gaze
NIN pre 11 sati
U Pojasu Gaze neće biti prisustva turskih trupa, saopšteno je iz Kabineta izraelskog premijera Benjamina Netanjahua nakon navoda da je tokom jučerašnjeg sastanka Netanjahua sa šefom egipatske obaveštajne službe Hasanom Rašadom došlo do neslaganja po tom… »
Niste dobrodošli; Netanjahu izbacuje Tursku iz Gaze
B92 pre 12 sati
U Pojasu Gaze neće biti prisustva turskih trupa, saopšteno je iz Kabineta izraelskog premijera Benjamina Netanjahua. Ovo je saopšteno nakon navoda da je tokom jučerašnjeg sastanka Netanjahua sa šefom egipatske obaveštajne službe Hasanom Rašadom došlo do… »
Turci neće vršljati u Pojasu Gaze! Stiglo saopštenje Netanjahuovog kabineta
Alo pre 12 sati
Netanjahu insistira da se najpre ispune uslovi druge faze, odnosno razoružanje Hamasa i njegovo potpuno povlačenje iz Gaze. U Pojasu Gaze neće biti prisustva turskih trupa, saopšteno je iz Kabineta izraelskog premijera Benjamina Netanjahua nakon navoda… »
Netanjahu odbio prisustvo turskih trupa u Gazi
Politika pre 11 sati
Razoružanje Hamasa i povlačenje preduslov za razgovore o budućem uređenju Pojasa Gaze. U Pojasu Gaze neće biti prisustva turskih trupa, saopšteno je iz Kabineta izraelskog premijera Benjamina Netanjahua nakon navoda da je tokom jučerašnjeg sastanka… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za četvrtak 23. oktobar: Danas sunčano i toplo, uveče naoblačenje
Beta pre 2 satajoš 1 povezana

Skup podrške Milanu Bogdanoviću: Vučić ispred Skupštine: "Mi moramo da sačuvamo mir, oni su nam pokazali koliko su neodgovorni" (foto/video)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Macut: Plenković raspoložen za iznalaženje problema u vezi JANAF-a i NIS-a
Blic pre 3 minutajoš 4 povezane

(Video) Oboren dostavljač hrane na motoru: Nesreća u Omladinskih brigada: Na terenu policija i hitna pomoć
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

„Gluma je njeno veličanstvo, a ja sam samo njen podanik“: Bogdanu Dikliću uručena Nagrada „Dobričin prsten“
Danas pre 3 satajoš 1 povezana