Povezane vesti
Gudurić otkrio zbog čega je Željko Obradović pobesneo na njega! Marko rešio utakmicu, a Željko urlao iz petnih žila: "On je…
Kurir 22.10.2025
Naravno, njegov zaštitni znak "step-bek" i šut za tri poena je u skoro svakom snimku, ali je sam pomenuo onaj promašaj protiv Partizana nedavno u Beogradskoj areni. Kaže i da je Najdžel Hejs-Dejvis prvi koji mu je poslao poruku. "Najdžel je prvi čovek… »
Pogodio trojku za pobedu, a Željko besan kao ris - Gudurić: "Morao je da mi stavi do znanja..."
Sportske.net 22.10.2025
Marko Gudurić je gostovao kod Donatasa Urbonasa, urednika portala "Basket njuz", i analizirao je neke dosadašnje trenutke u svojoj karijeri. Naravno, njegov zaštitni znak "step-bek" i šut za tri poena je u skoro svakom snimku, ali je sam pomenuo onaj… »
Vesti dana »
Prognoza za sredu, 18. mart: Danas vetrovito, tokom dana oblačno, mestimično kiša, u planinama sneg
Beta pre 1 satjoš 2 povezane
Meteor od sedam tona, prečnika od skoro dva metra uspaničio žitelje saveznih država SAD
Beta pre 2 satajoš 1 povezana
Iran potvrdio smrt svog najmoćnijeg čoveka, Alija Laridžanija, Izrael preti ajatolahu Hamneiju
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Tramp: Sjedinjenim Državama ne treba NATO jer neće da pomogne otvaranje Ormuskog moreuza
Danas pre 2 satajoš 1 povezana