Povezane vesti
Gudurić otkrio zbog čega je Željko Obradović pobesneo na njega! Marko rešio utakmicu, a Željko urlao iz petnih žila: "On je…
Kurir 22.10.2025
Naravno, njegov zaštitni znak "step-bek" i šut za tri poena je u skoro svakom snimku, ali je sam pomenuo onaj promašaj protiv Partizana nedavno u Beogradskoj areni. Kaže i da je Najdžel Hejs-Dejvis prvi koji mu je poslao poruku. "Najdžel je prvi čovek… »
Pogodio trojku za pobedu, a Željko besan kao ris - Gudurić: "Morao je da mi stavi do znanja..."
Sportske.net 22.10.2025
Marko Gudurić je gostovao kod Donatasa Urbonasa, urednika portala "Basket njuz", i analizirao je neke dosadašnje trenutke u svojoj karijeri. Naravno, njegov zaštitni znak "step-bek" i šut za tri poena je u skoro svakom snimku, ali je sam pomenuo onaj… »
Vesti dana »
Srbija pod udarom ekstremnog toplotnog talasa sa temperaturama do 40 stepeni
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 59 povezanih
Naložena obdukcija pronađenih tela: Tragedija na reci Đetinji, identitet nastradalih muškaraca još uvek nije poznat
RINA pre 1 satjoš 22 povezane
Novi Sad: Roditelji Jovine traže ostavku ministra prosvete zbog pokušaja da ugasi gimnaziju
Beta pre 2 satajoš 15 povezanih
Oglasili se iz Ambasade Ruske Federacije povodom godišnjice operacije Oluja
Danas pre 22 minutajoš 63 povezane
Šok promena pred meč Hapoela i Zvezde! Crveno-beli ovo nikako nisu mogli da očekuju!
Kurir pre 47 minutajoš 19 povezanih