Povezane vesti
Balet Srpskog narodnog pozorišta uskoro na scenama u Trstu, Basanu del Grapi i Bolonji
Kurir 22.10.2025
Nakon uspešnog gostovanja na Festivalu Visavi sa predstavom „Pričaj mi o ljubavi“ koja je sa velikim uspehom izvedena 16. oktobra na sceni Teatra Verdi u Gorici, Balet Srpskog narodnog pozorišta kreće na novu turneju po Italiji. „Dobre vibracije“… »
Balet Srpskog narodnog pozorišta uskoro na scenama u Italiji: "Dobre vibracije" kreću na turneju
Blic 22.10.2025
Nakon uspešnog gostovanja na Festivalu Visavi sa predstavom „Pričaj mi o ljubavi“ koja je sa velikim uspehom izvedena 16. oktobra na sceni Teatra Verdi u Gorici, Balet Srpskog narodnog pozorišta kreće na novu turneju po Italiji. „Dobre vibracije“… »
Balet Srpskog narodnog pozorišta uskoro na scenama u Trstu, Basanu del Grapi i Bolonji
Danas 22.10.2025
Vesti dana »
Pronađen automobil koji je korišćen za transport ubijenog Nešovića; U džipu tragovi krvi, sona kiselina, hirurške rukavice (foto, video)
Blic pre 5 minutajoš 30 povezanih
Ovako izgleda tabela Evrovizije: Od pobednice Bugarske do poslednjeg finaliste koji ima samo 1 poen!
Telegraf pre 1 satjoš 66 povezanih
Veliki napad Kijeva dronovima na Moskovsku regiju, troje mrtvih
BBC News pre 45 minutajoš 21 povezana
Pevala NATO trupama na Kosovu i važila za favorita: Šta se desilo s predstavnicom Finske u finalu? (Foto, video)
Mondo pre 4 satijoš 28 povezanih