Povezane vesti
Balet Srpskog narodnog pozorišta uskoro na scenama u Trstu, Basanu del Grapi i Bolonji
Kurir 22.10.2025
Nakon uspešnog gostovanja na Festivalu Visavi sa predstavom „Pričaj mi o ljubavi“ koja je sa velikim uspehom izvedena 16. oktobra na sceni Teatra Verdi u Gorici, Balet Srpskog narodnog pozorišta kreće na novu turneju po Italiji. „Dobre vibracije“… »
Balet Srpskog narodnog pozorišta uskoro na scenama u Italiji: "Dobre vibracije" kreću na turneju
Blic 22.10.2025
Nakon uspešnog gostovanja na Festivalu Visavi sa predstavom „Pričaj mi o ljubavi“ koja je sa velikim uspehom izvedena 16. oktobra na sceni Teatra Verdi u Gorici, Balet Srpskog narodnog pozorišta kreće na novu turneju po Italiji. „Dobre vibracije“… »
Balet Srpskog narodnog pozorišta uskoro na scenama u Trstu, Basanu del Grapi i Bolonji
Danas 22.10.2025
Vesti dana »
VJT: Sa Radićem će biti obavljen informativni razgovor zbog izjava u vezi sa upotrebom "zvučnog topa"
N1 Info pre 24 minutajoš 55 povezanih
VJT: Pretres stanova Radića zbog zvučnog topa, postupanje prema uredniku Bete nema veze s tim
Beta pre 4 minutajoš 24 povezane
Dve utakmice – pet golova lionela mesija: Rekord Žista Fontena više nije tako siguran!
Hot sport pre 13 minutajoš 32 povezane
U Novom Sadu skup podrške Dinku Gruhonjiću nakon demoliranja automobila njegovog sina
N1 Info pre 1 satjoš 41 povezana