Povezane vesti
Balet Srpskog narodnog pozorišta uskoro na scenama u Trstu, Basanu del Grapi i Bolonji
Kurir 22.10.2025
Nakon uspešnog gostovanja na Festivalu Visavi sa predstavom „Pričaj mi o ljubavi“ koja je sa velikim uspehom izvedena 16. oktobra na sceni Teatra Verdi u Gorici, Balet Srpskog narodnog pozorišta kreće na novu turneju po Italiji. „Dobre vibracije“… »
Balet Srpskog narodnog pozorišta uskoro na scenama u Italiji: "Dobre vibracije" kreću na turneju
Blic 22.10.2025
Nakon uspešnog gostovanja na Festivalu Visavi sa predstavom „Pričaj mi o ljubavi“ koja je sa velikim uspehom izvedena 16. oktobra na sceni Teatra Verdi u Gorici, Balet Srpskog narodnog pozorišta kreće na novu turneju po Italiji. „Dobre vibracije“… »
Balet Srpskog narodnog pozorišta uskoro na scenama u Trstu, Basanu del Grapi i Bolonji
Danas 22.10.2025
Vesti dana »
Nova pucnjava u školi u Turskoj! Najmanje 20 ranjenih, ima mrtvih: Hitne službe na licu mesta, opsadno stanje (video)
Blic pre 4 satijoš 48 povezanih
Vučić pristao na duel, N1 odbio da ga pozove: Ništa od debate predsednika i Gocija
Blic pre 7 satijoš 30 povezanih
Skariolo pred Zvezdu pričao o Vujoševiću: "Duško je bio divna osoba..."
Telegraf pre 3 satajoš 30 povezanih
Šta traže Selakovićevi revizori u Republičkom zavodu za zaštitu spomenika kulture
Vreme pre 5 satijoš 97 povezanih