Povezane vesti
Balet Srpskog narodnog pozorišta uskoro na scenama u Trstu, Basanu del Grapi i Bolonji
Kurir 22.10.2025
Nakon uspešnog gostovanja na Festivalu Visavi sa predstavom „Pričaj mi o ljubavi“ koja je sa velikim uspehom izvedena 16. oktobra na sceni Teatra Verdi u Gorici, Balet Srpskog narodnog pozorišta kreće na novu turneju po Italiji. „Dobre vibracije“… »
Balet Srpskog narodnog pozorišta uskoro na scenama u Italiji: "Dobre vibracije" kreću na turneju
Blic 22.10.2025
Nakon uspešnog gostovanja na Festivalu Visavi sa predstavom „Pričaj mi o ljubavi“ koja je sa velikim uspehom izvedena 16. oktobra na sceni Teatra Verdi u Gorici, Balet Srpskog narodnog pozorišta kreće na novu turneju po Italiji. „Dobre vibracije“… »
Balet Srpskog narodnog pozorišta uskoro na scenama u Trstu, Basanu del Grapi i Bolonji
Danas 22.10.2025
Vesti dana »
VJT i MUP: U toku potraga za telom Aleksandra Nešovića kod Jarkovačkog jezera
Insajder pre 15 minutajoš 56 povezanih
Svi se pitaju samo jedno: Kada se očekuje povratak sunčanog i prolećnog vremena i da li je leto na vidiku?
Telegraf pre 26 minutajoš 33 povezane
Željko Joksimović među prvima čestitao Bugarki pobedu: Pevali i "Lane moje", a evo šta Dara misli o njemu
Kurir pre 11 minutajoš 69 povezanih