Povezane vesti
"4 para čarapa pocepam, mrzim da se šminkam": Goca otkrila kako se sprema pred nastup, padne i koja psovka
Mondo 22.10.2025
Pevačica Goca Lazarević je dugo na estradnoj sceni, pa se prisetila jedne situacije koja se desila pred nastup. "Malo mi vremena treba da se spremim. Ja ne umem ni da se šminkam, šminkanje mi traje 3 minuta, a onda psujem, psujem, psujem...Sada mi je… »
"Nosila sam pocepane čarape": Naša pevačica (71) otkrila šta joj se desilo pred nastup: Počela i da psuje, a danas ovo sebi…
Blic 22.10.2025
Pevačica Goca Lazarević kaže da je jednom prilikom nosila pocepane čarape. Naime, pevačica se prisetila situacije koja se desila pred nastup. - Malo mi vremena treba da se spremim. Ja ne umem ni da se šminkam, šminkanje mi traje 3 minuta, a onda psujem… »
Vesti dana »
Ovo je uhapšeni komandant elitne jedinice policije: Prvi čovek Interventne 92 tereti se za trgovinu uticajem, prikrivao pucnjavu u restoranu u Beogradu?! (foto)
Kurir pre 17 minutajoš 64 povezane
Izdavaće se hitna upozorenja 1 do 2 časa unapred, oglasio se RHMZ! Prete grmljavinske oluje i grad: evo i kada
Telegraf pre 32 minutajoš 40 povezanih
Jelača se ne seća sastanka sa ministrom, Vasić sumnja u verodostojnost svog iskaza: Optuženi izneli odbranu u postupku za "Generalštab"
Nova pre 17 minutajoš 25 povezanih