Povezane vesti
Lepo je u školi, ali mi ponekad nedostaju drugari: Eldina je jedina učenica škole u udaljenom planinskom selu
B92 22.10.2025
Na gotovo 1.200 metara nadmorske visine, podno planine Jadovnik, smešteno je selo Kaćevo, jedno od najstarijih i najlepših u prijepoljskoj opštini. Iako život u planini nije lak, njegovi meštani nisu odustali od svog ognjišta. Naprotiv, poslednjih godina… »
(Foto) svakog dana pešači šest kilometara do škole Eldina ide u treći razred i jedina je učenica osnovne škole u Kaćevu
Dnevnik 22.10.2025
PRIJEPOLjE: Na gotovo 1.200 metara nadmorske visine, podno planine Jadovnik, smešteno je selo Kaćevo, jedno od najstarijih i najlepših u prijepoljskoj opštini. Iako život u planini nije lak, njegovi meštani nisu odustali od svog ognjišta. Naprotiv… »
Eldina je jedina učenica u udaljenom planinskom selu, učiteljica svaki dan prelazi kilometre kako bi joj pružila znanje: "Lepo…
Kurir 22.10.2025
Na gotovo 1.200 metara nadmorske visine, podno planine Jadovnik, smešteno je selo Kaćevo, jedno od najstarijih i najlepših u prijepoljskoj opštini. Iako život u planini nije lak, njegovi meštani nisu odustali od svog ognjišta. Naprotiv, poslednjih godina… »
Lepo je u školi, ali mi ponekad nedostaju drugari: Eldina je jedina učenica u udaljenom planinskom selu, a učiteljica svaki…
RINA 22.10.2025
Lepo je u školi, ali mi ponekad nedostaju drugari: Eldina je jedina učenica u udaljenom planinskom selu, a učiteljica svaki dan prelazi kilometre kako bi devojčici pružila znanje (FOTO) Prijepolje – Na gotovo 1.200 metara nadmorske visine, podno planine… »
Lepo je u školi, ali mi ponekad nedostaju drugari: Eldina je jedina učenica u udaljenom planinskom selu, a učiteljica svaki…
RINA 22.10.2025
Lepo je u školi, ali mi ponekad nedostaju drugari: Eldina je jedina učenica u udaljenom planinskom selu, a učiteljica svaki dan prelazi kilometre kako bi devojčici pružila znanje (FOTO) Prijepolje – Na gotovo 1.200 metara nadmorske visine, podno planine… »
Eldina jedini đak u usamljenoj školi na srpskoj planini: Učiteljica prelazi 20 km da bi joj pružila znanje
Telegraf 22.10.2025
Vesti dana »
Kakve veze imaju fabrika dronova koju je Vučić najavio za 2026. godinu i jedan od najbogatijih Čeha?
Nova pre 3 satajoš 39 povezanih
Pakleni ruski napad na Ukrajinu! Zelenski saopštio zastrašujuće podatke: Moskva napala sa 500 dronova i 40 raketa, primarna meta Kijev
Kurir pre 47 minutajoš 63 povezane
Prognoza vremena za nedelju, 28. decembar: Vetrovito, od minus šest do šest stepeni
Serbian News Media pre 5 satijoš 25 povezanih