Povezane vesti
Lepo je u školi, ali mi ponekad nedostaju drugari: Eldina je jedina učenica škole u udaljenom planinskom selu
B92 pre 23 dana
Na gotovo 1.200 metara nadmorske visine, podno planine Jadovnik, smešteno je selo Kaćevo, jedno od najstarijih i najlepših u prijepoljskoj opštini. Iako život u planini nije lak, njegovi meštani nisu odustali od svog ognjišta. Naprotiv, poslednjih godina… »
(Foto) svakog dana pešači šest kilometara do škole Eldina ide u treći razred i jedina je učenica osnovne škole u Kaćevu
Dnevnik pre 23 dana
PRIJEPOLjE: Na gotovo 1.200 metara nadmorske visine, podno planine Jadovnik, smešteno je selo Kaćevo, jedno od najstarijih i najlepših u prijepoljskoj opštini. Iako život u planini nije lak, njegovi meštani nisu odustali od svog ognjišta. Naprotiv… »
Eldina je jedina učenica u udaljenom planinskom selu, učiteljica svaki dan prelazi kilometre kako bi joj pružila znanje: "Lepo…
Kurir pre 23 dana
Na gotovo 1.200 metara nadmorske visine, podno planine Jadovnik, smešteno je selo Kaćevo, jedno od najstarijih i najlepših u prijepoljskoj opštini. Iako život u planini nije lak, njegovi meštani nisu odustali od svog ognjišta. Naprotiv, poslednjih godina… »
Lepo je u školi, ali mi ponekad nedostaju drugari: Eldina je jedina učenica u udaljenom planinskom selu, a učiteljica svaki…
RINA pre 23 dana
Lepo je u školi, ali mi ponekad nedostaju drugari: Eldina je jedina učenica u udaljenom planinskom selu, a učiteljica svaki dan prelazi kilometre kako bi devojčici pružila znanje (FOTO) Prijepolje – Na gotovo 1.200 metara nadmorske visine, podno planine… »
Lepo je u školi, ali mi ponekad nedostaju drugari: Eldina je jedina učenica u udaljenom planinskom selu, a učiteljica svaki…
RINA pre 23 dana
Lepo je u školi, ali mi ponekad nedostaju drugari: Eldina je jedina učenica u udaljenom planinskom selu, a učiteljica svaki dan prelazi kilometre kako bi devojčici pružila znanje (FOTO) Prijepolje – Na gotovo 1.200 metara nadmorske visine, podno planine… »
Eldina jedini đak u usamljenoj školi na srpskoj planini: Učiteljica prelazi 20 km da bi joj pružila znanje
Telegraf pre 23 dana
Vesti dana »
Pao mali avion kod aerodroma u Subotici, jedna osoba poginula, pilot hospitalizovan
RTV pre 12 minutajoš 49 povezanih
Fiskalni savet: Najvažnije očuvanje stabilnosti, strategija odgovorila tom zadatku
RTV pre 7 satijoš 19 povezanih