Povezane vesti
Iva Grgurić završila u bolnici nakon masaže! Starleta prolazi kroz agoniju: Žena me je polomila!
Kurir 22.10.2025
Starleta Iva Grgurić uznemirila je svoje pratioce poslednjom objavom na TikToku. Otkrila je da je završila u bolnici, a potom podelila i detalje o onome što joj se dogodilo. - Ja sam evo sad upravo došla iz bolnice, mene je juče tako ukočilo u leđima i… »
Hospitalizovana bivša pobednica Elite Iva Grgurić: "Jedna noga mi je kraća, polomila me je"
Mondo 22.10.2025
Bivša pobednica Elite, Iva Grgurić je završila u bolnici, pa sve podelila sa svojim pratiocima na Instagramu. "Ja sam evo sad upravo došla iz bolnice, mene je juče tako ukočilo u leđima i to je sve krenulo od jedne tajlandske masaže jer ja imam blagu… »
Iva Grgurić završila u bolnici: Starleta se hitno oglasila: "Otišla sam na masažu, žena me je polomila"
Blic 22.10.2025
Starleta Iva Grgurić poslednjom objavom na svom Tik Tok nalogu zabrinula je sve. Naime, Iva je završila u bolnici, a sada je otkrila i šta se tačno desilo. - Ja sam evo sad upravo došla iz bolnice, mene je juče tako ukočilo u leđima i to je sve krenulo… »
Iva Grgurić završila u bolnici posle masaže: Hitno se oglasila! “Ona je mene polomila”
Telegraf 22.10.2025
Rijaliti pobednica Iva Grgurić se odavno nije pojavljivala u javnosti a sada je svoje pratioce šokirala i zabrinula najnovijom objavom. Budući da polaže računa na svoj izgled i zdravlje kao većina, Iva je otkrila kako je posetila jedan salon masaže ali… »
Vesti dana »
Foks: razgovori Trampa i Zelenskog mogu da otvore put razgovoru Putina i Zelenskog
Politika pre 12 minutajoš 19 povezanih
Kurti proglasio pobedu na izborima na Kosovu, Srpskoj listi svih 10 mandata: preliminarni rezultati
BBC News pre 47 minutajoš 17 povezanih
Tokom dana malo toplije uz slab i umeren vetar: Najviša temperatura do devet stepeni
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 10 povezanih