Povezane vesti

"Pokazala si ljudima da si monstrum" Nerijeva verenica ne prestaje da udara na Situ Ahmić: "Tvoja porodica..." (foto)

"Pokazala si ljudima da si monstrum" Nerijeva verenica ne prestaje da udara na Situ Ahmić: "Tvoja porodica..." (foto)

Alo pre 22 dana
Ponovo pale teške reči. Medijski rat između Site Ahmić i njene snajke Hane Duvnjak se nastavlja, a sada se Hana ponovo oglasila na svom Instagram profilu. Hana ističe da je laži Site Ahmić ne dotiču i da su joj, šta više, i smešne. Instagram - Ova… »
"Zadnja Sitina objava je jadna i odvratna" Hana je nagazila nikad jače, tvrdi da sve laže: Ismeva nekog što nema porodicu

"Zadnja Sitina objava je jadna i odvratna" Hana je nagazila nikad jače, tvrdi da sve laže: Ismeva nekog što nema porodicu

Kurir pre 22 dana
Nakon što je Sita Ahmić udarila verenicu svog sina Neria, Hanu u najbolniju tačku, ona se oglasila putem storija na Instagramu i uputila joj žestoku povratnu. - Ova zadnja Sitina objava mislim da je jadna i odvratna. Njene laži me nisu dirale, čak su mi… »
"Pokazala si ljudima da si monstrum": Hana žestoko udarila na Situ Ahmić, nije je štedela: "Tvoja porodica nije bajna"

"Pokazala si ljudima da si monstrum": Hana žestoko udarila na Situ Ahmić, nije je štedela: "Tvoja porodica nije bajna"

Blic pre 22 dana
Medijski rat između Site Ahmić i njene snajke Hane se nastavlja, a sada se Hana ponovo oglasila na svom Instagram profilu. Hana ističe da je laži Site Ahmić ne dotiču i da su joj šta više i smešne. - Ova zadnja Sitina objava mislim da je jadna i… »

Vesti dana »