Povezane vesti
Koncert slobode i otpora u Kampusu u nedelju: Ritam nereda, Eyesburn, Marko Luis, Nikola Vranjković i KKN biće glasniji od…
Moj Novi Sad pre 8 sati
Festival "Kampus – Zona slobode" i inicijativa "Glasniji od Cenzure" pozivaju sve slobodne građane, umetnike i studente na koncert solidarnosti, koji se organizuje usled kontinuiranih pritisaka koji prete da potpuno izbrišu slobodnu kreativnu scenu u… »
Koncert solidarnosti na Kampusu Novosadskog univerziteta: „Umetnost ne može biti ućutkana“
In medija pre 11 sati
Festival „Kampus – Zona slobode“ i inicijativa „Glasniji od Cenzure“ organizuju koncert solidarnosti u nedelju, 26. oktobra 2025. godine, od 17 časova, na Kampusu Novosadskog univerziteta. Kako navode organizatori, koncert je odgovor na kontinuirane… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za četvrtak 23. oktobar: Danas sunčano i toplo, uveče naoblačenje
Beta pre 1 satjoš 1 povezana

„Putin nije bio tako pošten i iskren za pregovaračkim stolom kao što smo se nadali“: Ministar finansija SAD najavio pooštravanje sankcija Rusiji
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

(Video) Oboren dostavljač hrane na motoru: Nesreća u Omladinskih brigada: Na terenu policija i hitna pomoć
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

„Gluma je njeno veličanstvo, a ja sam samo njen podanik“: Bogdanu Dikliću uručena Nagrada „Dobričin prsten“
Danas pre 2 satajoš 1 povezana