Povezane vesti

Žena Ognjena Amidžića pokazala kako izgleda u trudnoći, savršena je FOTO

Žena Ognjena Amidžića pokazala kako izgleda u trudnoći, savršena je FOTO

Svet & Skandal pre 49 minuta
Žena Ognjena Amidžića, Mina Naumović, ponovo je u blaženom stanju i čeka svoje drugo dete. Lepa voditeljka, poznata po svom istančanom stilu i uvek negovanom izgledu, podelila je novu fotografiju koja je raznežila pratioce. Na slici pozira nakon posete… »
"Život mi nije savršen" Trudna supruga Ognjena Amidžića otkrila detalje iz privatnog života!

"Život mi nije savršen" Trudna supruga Ognjena Amidžića otkrila detalje iz privatnog života!

Alo pre 4 sati
Oglasila se putem Instagrama. Supruga Ognjena Amidžića, Minom Naumović, trudna je po drugi put, a sada je objavila fotografiju na svom Instagramu i pokazala kako izgleda tokom trudnoće. Objavila je fotografiju nakon što je posetila salon lepote, te… »
"Život mi nije uvek savršen": Žena Ognjena Amidžića pokazala kako izgleda u trudnoći: Na ruci sija zlato (Foto)

"Život mi nije uvek savršen": Žena Ognjena Amidžića pokazala kako izgleda u trudnoći: Na ruci sija zlato (Foto)

Blic pre 5 sati
Ognjen Amidžić sa suprugom Minom Naumović čeka njihovo drugo dete, a ona je sada objavila fotografiju na svom Instagramu i pokazala kako izgleda tokom trudnoće. Mina je podelila fotografiju nakon što je posetila salon lepote, te istakla da joj je jako… »

Vesti dana »