Povezane vesti
Ove dve pesme pisane su za Natašu Bekvalac, ali ona ih je odbila: Otpevale su ih njene koleginice i obe numere su postale…
Nova pre 7 sati
Nataša Bekvalac je nedavno organizovala gala promociju svog novog albuma "Mama". Poznata po tome da pažljivo bira pesme koje će snimiti, Nataša Bekvalac je otkrila da je u prošlosti odbila nekoliko numera koje su kasnije postale veliki hitovi u izvođenju… »
Veliki hit Marije šerifović je pisan za natašu Bekvalac: Nakon mnogo godina pevačica otkrila istinu: "Nisam se pronašla"
Blic pre 7 sati
Često se dešava da pevači tokom karijeru odbiju pesme koje kasnije postanu veliki hitovi, a sada je Nataša Bekvalac otkrila sa kojim numerama se to njoj desilo. Nataša je rekla da su određene pesme pisane za nju, ali ona nije želela da ih snimi, nakon… »
Ove pesme pisane su za natašu Bekvalac, a ona ih je odbila! Snimile ih ove njene koleginice i postale hitovi
Kurir pre 7 sati
Nataša Bekvalac organizovala je gala promociju novog albuma "Mama". Pesme su već našle put do publike i beleže veliku slušanost, što je uglavnom i slučaj kada je ona u pitanju. Mnogi kažu da Nataša nepogrešivo bira pesme za sebe, ali je bilo i onih… »
Nataša Bekvalac odbila dve pesme, a pisane su za nju: Jednu snimila Marija Šerifović i postala je veliki hit
Telegraf pre 7 sati
Pevačica Nataša Bekvalac organizovala je juče, 21. oktobra, promociju novog albuma "Mama". Pesme su već našle put do publike i beleže veliku slušanost, a neke su se posebno izdvojile poput "Mama", "Gola" i "U inat". Mnogi kažu da Nataša Bekvalac… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za četvrtak 23. oktobar: Danas sunčano i toplo, uveče naoblačenje
Beta pre 1 satjoš 1 povezana

Skup podrške Milanu Bogdanoviću: Vučić ispred Skupštine: "Mi moramo da sačuvamo mir, oni su nam pokazali koliko su neodgovorni" (foto/video)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

„Putin nije bio tako pošten i iskren za pregovaračkim stolom kao što smo se nadali“: Ministar finansija SAD najavio pooštravanje sankcija Rusiji
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

(Video) Oboren dostavljač hrane na motoru: Nesreća u Omladinskih brigada: Na terenu policija i hitna pomoć
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

„Gluma je njeno veličanstvo, a ja sam samo njen podanik“: Bogdanu Dikliću uručena Nagrada „Dobričin prsten“
Danas pre 2 satajoš 1 povezana