Povezane vesti
Evropska unija bi mogla da zabrani dezinfekciono sredstvo za ruke: Ključni sastojak je potencijalno kancerogen
Blic pre 7 sati
Desetine sredstava za dezinfekciju ruku mogli bi da budu povučeni s rafova prodavnica širom Evrope, nakon što su zdravstveni zvaničnici Evropske unije predložili zabranu etanola – ključnog aktivnog sastojka u većini sredstava za dezinfekciju. Prema… »
Sredstva za dezinfekciju imaju široku primenu - sada EU traži zabranu zbog kancerogenosti
N1 Info pre 15 sati
Dezinfekciona sredstva su toliko korišćena tokom pandemije da je jedno vreme vladala nestašica, a EU sada razmatra njihovu trajnu zabranu jer ključni sastojak, etanol, može povećati rizik od kancera. Ranije ovog meseca, zdravstveni zvaničnici EU… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za četvrtak 23. oktobar: Danas sunčano i toplo, uveče naoblačenje
Beta pre 1 satjoš 1 povezana

Skup podrške Milanu Bogdanoviću: Vučić ispred Skupštine: "Mi moramo da sačuvamo mir, oni su nam pokazali koliko su neodgovorni" (foto/video)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Sad: uvele sankcije najvećim ruskim naftnim kompanijama: Oglasio se američki ministar i osudio poteze Moskve
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

(Video) Oboren dostavljač hrane na motoru: Nesreća u Omladinskih brigada: Na terenu policija i hitna pomoć
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

„Gluma je njeno veličanstvo, a ja sam samo njen podanik“: Bogdanu Dikliću uručena Nagrada „Dobričin prsten“
Danas pre 2 satajoš 1 povezana