Povezane vesti
Najbolja prijateljica Anice Lazić je naša manekenka, išle su u isto odeljenje, gledaćemo ih zajedno i u kadru
Hello pre 7 sati
Anica Lazić i Lazar Ristovski već nekoliko godina privlače veliku pažnju javnosti od kada se saznalo za njihovu emotivnu vezu s obzirom da je razlika u godinama između partnera nepunih 40. Iako njihov odnos nije naišao na odobravanje javnosti zbog velike… »
Anica Lazić grli poznatu manekenku, otkrila da su školske! Ristovski je ubacio u svoju seriju, nastao haos
Telegraf pre 13 sati
Par godina unazad veliku pažnju javnosti privlači veza Anice Lazić i njenog 39 godina starijeg partnera i kolege Lazara Ristovskog. Iako njihov odnos nije naišao na odobravanje javnosti zbog velike razlike u godinama, te je par stalno bio izložen… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za četvrtak 23. oktobar: Danas sunčano i toplo, uveče naoblačenje
Beta pre 1 satjoš 1 povezana

Skup podrške Milanu Bogdanoviću: Vučić ispred Skupštine: "Mi moramo da sačuvamo mir, oni su nam pokazali koliko su neodgovorni" (foto/video)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

„Putin nije bio tako pošten i iskren za pregovaračkim stolom kao što smo se nadali“: Ministar finansija SAD najavio pooštravanje sankcija Rusiji
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

(Video) Oboren dostavljač hrane na motoru: Nesreća u Omladinskih brigada: Na terenu policija i hitna pomoć
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

„Gluma je njeno veličanstvo, a ja sam samo njen podanik“: Bogdanu Dikliću uručena Nagrada „Dobričin prsten“
Danas pre 2 satajoš 1 povezana