Повезане вести
"Терет сам скинула" Станија јасно и гласно ставила тачку на однос са Асмином, фанови коментаришу једно...
Курир 22.10.2025
Станија Добројевић званично је ставила тачку на везу са Асмином Дурџићем, који се тренутно налази у ријалитију. Како је истакла, никоме не жели да ускраћује осећај слободе, као и да је Асмин за мање од месец дана показао све… »
"Терет сам скинула!" Станија повукла драстичан потез, заувек раскрстила са Асмином - овим све потврдила?!
Телеграф 22.10.2025
Старлета Станија Добројевић званично је ставила тачку на везу са Асмином Дурџићем, који се тренутно налази у Елити 9. Како је истакла Станија, никоме не жели да ускраћује осећај слободе, као и да је Асмин Дурџић за мање од… »
(Фото) "мало, за промену": Станија Добројевић скратила косу и показала ново издање - послала јасну поруку асмину: "Скинула…
Блиц 22.10.2025
Старлета Станија Добројевић последњих месеци је у жижи интересовања јавности због бурног односа са Асмином Дурџићем, учесником ријалитија "Елита 9". Она се претходних дана често оглашавала поводом његових потеза у "Елити", а… »
"Терет сам скинула" Станија јасно и гласно ставила тачку на однос са Асмином! (фото)
Ало 22.10.2025
Сада се огласила на свом Инстаграм профилу. Станија Добројевић званично је ставила тачку на везу са Асмином Дурџићем, који се тренутно налази у ријалитију. Како је истакла, никоме не жели да ускраћује осећај слободе, као и да је… »
Вести дана »
Зора Добричанин: Истину о "Рибникару" можемо добити ако се покрене истрага у вези са тероризмом
Еуроневс пре 3 сатајош 79 повезаних
'Брод смрти': Шта је хантавирус потврђен на крузеру у Атлантском океану
BBC News пре 1 сатјош 35 повезаних
Сукоб на Блиском истоку: Иранска моранрица испалила салву упозорења на америчке бродове; Меланшон: Трам је поражен
Вечерње новости пре 35 минутајош 51 повезана
Алимпић поводом јавног слушања о тзв. Петрашиновићевим законима: "Представа где се глуми некаква демократија"
Н1 Инфо пре 35 минутајош 20 повезаних