Povezane vesti
"Teret sam skinula" Stanija jasno i glasno stavila tačku na odnos sa Asminom, fanovi komentarišu jedno...
Kurir pre 3 sata
Stanija Dobrojević zvanično je stavila tačku na vezu sa Asminom Durdžićem, koji se trenutno nalazi u rijalitiju. Kako je istakla, nikome ne želi da uskraćuje osećaj slobode, kao i da je Asmin za manje od mesec dana pokazao sve što je trebalo, a ona preko… »
"Teret sam skinula!" Stanija povukla drastičan potez, zauvek raskrstila sa Asminom - ovim sve potvrdila?!
Telegraf pre 4 sati
Starleta Stanija Dobrojević zvanično je stavila tačku na vezu sa Asminom Durdžićem, koji se trenutno nalazi u Eliti 9. Kako je istakla Stanija, nikome ne želi da uskraćuje osećaj slobode, kao i da je Asmin Durdžić za manje od mesec dana pokazao sve što… »
(Foto) "malo, za promenu": Stanija Dobrojević skratila kosu i pokazala novo izdanje - poslala jasnu poruku asminu: "Skinula…
Blic pre 4 sati
Starleta Stanija Dobrojević poslednjih meseci je u žiži interesovanja javnosti zbog burnog odnosa sa Asminom Durdžićem, učesnikom rijalitija "Elita 9". Ona se prethodnih dana često oglašavala povodom njegovih poteza u "Eliti", a sad je pokazala svoje… »
"Teret sam skinula" Stanija jasno i glasno stavila tačku na odnos sa Asminom! (foto)
Alo pre 7 sati
Sada se oglasila na svom Instagram profilu. Stanija Dobrojević zvanično je stavila tačku na vezu sa Asminom Durdžićem, koji se trenutno nalazi u rijalitiju. Kako je istakla, nikome ne želi da uskraćuje osećaj slobode, kao i da je Asmin za manje od mesec… »
Vesti dana »

„Putin nije bio tako pošten i iskren za pregovaračkim stolom kao što smo se nadali“: Ministar finansija SAD najavio pooštravanje sankcija Rusiji
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

(Video) Oboren dostavljač hrane na motoru: Nesreća u Omladinskih brigada: Na terenu policija i hitna pomoć
Blic pre 12 minutajoš 1 povezana