Povezane vesti
"Teret sam skinula" Stanija jasno i glasno stavila tačku na odnos sa Asminom, fanovi komentarišu jedno...
Kurir pre 20 dana
Stanija Dobrojević zvanično je stavila tačku na vezu sa Asminom Durdžićem, koji se trenutno nalazi u rijalitiju. Kako je istakla, nikome ne želi da uskraćuje osećaj slobode, kao i da je Asmin za manje od mesec dana pokazao sve što je trebalo, a ona preko… »
"Teret sam skinula!" Stanija povukla drastičan potez, zauvek raskrstila sa Asminom - ovim sve potvrdila?!
Telegraf pre 20 dana
Starleta Stanija Dobrojević zvanično je stavila tačku na vezu sa Asminom Durdžićem, koji se trenutno nalazi u Eliti 9. Kako je istakla Stanija, nikome ne želi da uskraćuje osećaj slobode, kao i da je Asmin Durdžić za manje od mesec dana pokazao sve što… »
(Foto) "malo, za promenu": Stanija Dobrojević skratila kosu i pokazala novo izdanje - poslala jasnu poruku asminu: "Skinula…
Blic pre 20 dana
Starleta Stanija Dobrojević poslednjih meseci je u žiži interesovanja javnosti zbog burnog odnosa sa Asminom Durdžićem, učesnikom rijalitija "Elita 9". Ona se prethodnih dana često oglašavala povodom njegovih poteza u "Eliti", a sad je pokazala svoje… »
"Teret sam skinula" Stanija jasno i glasno stavila tačku na odnos sa Asminom! (foto)
Alo pre 21 dana
Sada se oglasila na svom Instagram profilu. Stanija Dobrojević zvanično je stavila tačku na vezu sa Asminom Durdžićem, koji se trenutno nalazi u rijalitiju. Kako je istakla, nikome ne želi da uskraćuje osećaj slobode, kao i da je Asmin za manje od mesec… »
Vesti dana »
Đokić: Novi Sastav REM-a problematičan, nisam ni očekivala da će vlast dozvoliti da se kreira nezavisni REM
Mašina pre 31 minutajoš 63 povezane
"Univerzitet uz Jaćimovića": Novosadski profesori sutra u šetnji do Banovine
Radio 021 pre 6 minutajoš 111 povezana
Tuhel: Finale za Srbiju, Paunović će doneti novu energiju!
Sportski žurnal pre 6 minutajoš 40 povezanih
Milan Antonijević potvrdio da je kandidat SNS-a za poverenika za zaštitu ravnopravnosti
Telegraf pre 31 minutajoš 17 povezanih