Povezane vesti
Mumbru sve šokirao: Španac rizikovao sopstveni život tokom Evrobasketa!
Hot sport pre 1 sat
Do sada neispričana priča Bivši španski košarkaš i sada selektor Nemačke, Aleks Mumbru, konačno je stabilizovao zdravstveno stanje nakon akutnog pankreatitisa koji ga je onemogućio da vodi tim na nedavnom Evropskom prvenstvu. „Na osnovu onoga što sam… »
Reprezentacija osovjila Eurobasket, on se mučio u bolnici, otkrio kako je posle svega: "Osetio sam..."
Telegraf pre 1 sat
Španski stručnjak Aleks Mumbru, koji se suočio sa značajnim zdravstvenim poteškoćama na početku Evrobasketa dok je bio na čelu nemačke reprezentacije, iskreno je progovorio o svom zdravstvenom stanju. – Dobro sam. Prošao sam kroz sve to. Iskreno, sada se… »
Mumbru rizikovao život zbog košarke, Španac podelio šta mu je doktor rekao
Sportske.net pre 4 sati
Nekadašnji španski košarkaš, a sada selektor reprezentacije Nemačke Aleks Mumbru konačno je stabilizovao zdravstveno stanje nakon problema sa akutnim pankeratitisom, zbog čega je bio onemogućen da vodi tim na nedavnom Evrobasketu, a sada se prvi put… »
Čovek koji je osvojio zlato, ali rizikovao život
B92 pre 7 sati
Aleks Mumbru, selektor košarkaša Nemačke, otvoreno je govorio o zdravstvenim problemima sa kojima se suočio tokom nedavnog Evrobasketa. "Panceri" su bez njega uspeli da postanu šampioni Starog kontinenta, dok se španski stručnjak mučio sa akutnim… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za četvrtak 23. oktobar: Danas sunčano i toplo, uveče naoblačenje
Beta pre 43 minutajoš 1 povezana

Skup podrške Milanu Bogdanoviću: Vučić ispred Skupštine: "Mi moramo da sačuvamo mir, oni su nam pokazali koliko su neodgovorni" (foto/video)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

(Video) Oboren dostavljač hrane na motoru: Nesreća u Omladinskih brigada: Na terenu policija i hitna pomoć
Blic pre 48 minutajoš 1 povezana

„Gluma je njeno veličanstvo, a ja sam samo njen podanik“: Bogdanu Dikliću uručena Nagrada „Dobričin prsten“
Danas pre 1 satjoš 1 povezana

Sad: uvele sankcije najvećim ruskim naftnim kompanijama: Oglasio se američki ministar i osudio poteze Moskve
Blic pre 1 satjoš 2 povezane