Povezane vesti
Mumbru sve šokirao: Španac rizikovao sopstveni život tokom Evrobasketa!
Hot sport 22.10.2025
Do sada neispričana priča Bivši španski košarkaš i sada selektor Nemačke, Aleks Mumbru, konačno je stabilizovao zdravstveno stanje nakon akutnog pankreatitisa koji ga je onemogućio da vodi tim na nedavnom Evropskom prvenstvu. „Na osnovu onoga što sam… »
Reprezentacija osovjila Eurobasket, on se mučio u bolnici, otkrio kako je posle svega: "Osetio sam..."
Telegraf 22.10.2025
Španski stručnjak Aleks Mumbru, koji se suočio sa značajnim zdravstvenim poteškoćama na početku Evrobasketa dok je bio na čelu nemačke reprezentacije, iskreno je progovorio o svom zdravstvenom stanju. – Dobro sam. Prošao sam kroz sve to. Iskreno, sada se… »
Mumbru rizikovao život zbog košarke, Španac podelio šta mu je doktor rekao
Sportske.net 22.10.2025
Nekadašnji španski košarkaš, a sada selektor reprezentacije Nemačke Aleks Mumbru konačno je stabilizovao zdravstveno stanje nakon problema sa akutnim pankeratitisom, zbog čega je bio onemogućen da vodi tim na nedavnom Evrobasketu, a sada se prvi put… »
Čovek koji je osvojio zlato, ali rizikovao život
B92 22.10.2025
Aleks Mumbru, selektor košarkaša Nemačke, otvoreno je govorio o zdravstvenim problemima sa kojima se suočio tokom nedavnog Evrobasketa. "Panceri" su bez njega uspeli da postanu šampioni Starog kontinenta, dok se španski stručnjak mučio sa akutnim… »
Vesti dana »
"Stefan je slučajno te večeri bio u baru smrti, mogao sam biti ja"! Oglasio se kolega nestalog Ivanovića: "Divan je dečko, vredan"...
Kurir pre 1 satjoš 30 povezanih
Rekord neverovatne Valensije, Barsa rutinski pred „El klasiko“
Sport klub pre 41 minutajoš 27 povezanih
(Uživo) Najmanje 40 mrtvih, više od 80 kritično posle požara u Švajcarskoj! Novi snimak horora, oglasio se vlasnik bara, mladić doživeo čudo! (video, foto)
Kurir pre 1 satjoš 59 povezanih
Vreme sutra: Oblačno i osetno hladnije, mestimično sa kišom, susnežicom i snegom
Vesti online pre 21 minutajoš 22 povezane