Povezane vesti

Mumbru sve šokirao: Španac rizikovao sopstveni život tokom Evrobasketa!

Mumbru sve šokirao: Španac rizikovao sopstveni život tokom Evrobasketa!

Hot sport pre 25 dana
Do sada neispričana priča Bivši španski košarkaš i sada selektor Nemačke, Aleks Mumbru, konačno je stabilizovao zdravstveno stanje nakon akutnog pankreatitisa koji ga je onemogućio da vodi tim na nedavnom Evropskom prvenstvu. „Na osnovu onoga što sam… »
Reprezentacija osovjila Eurobasket, on se mučio u bolnici, otkrio kako je posle svega: "Osetio sam..."

Reprezentacija osovjila Eurobasket, on se mučio u bolnici, otkrio kako je posle svega: "Osetio sam..."

Telegraf pre 25 dana
Španski stručnjak Aleks Mumbru, koji se suočio sa značajnim zdravstvenim poteškoćama na početku Evrobasketa dok je bio na čelu nemačke reprezentacije, iskreno je progovorio o svom zdravstvenom stanju. – Dobro sam. Prošao sam kroz sve to. Iskreno, sada se… »
Mumbru rizikovao život zbog košarke, Španac podelio šta mu je doktor rekao

Mumbru rizikovao život zbog košarke, Španac podelio šta mu je doktor rekao

Sportske.net pre 25 dana
Nekadašnji španski košarkaš, a sada selektor reprezentacije Nemačke Aleks Mumbru konačno je stabilizovao zdravstveno stanje nakon problema sa akutnim pankeratitisom, zbog čega je bio onemogućen da vodi tim na nedavnom Evrobasketu, a sada se prvi put… »
Čovek koji je osvojio zlato, ali rizikovao život

Čovek koji je osvojio zlato, ali rizikovao život

B92 pre 25 dana
Aleks Mumbru, selektor košarkaša Nemačke, otvoreno je govorio o zdravstvenim problemima sa kojima se suočio tokom nedavnog Evrobasketa. "Panceri" su bez njega uspeli da postanu šampioni Starog kontinenta, dok se španski stručnjak mučio sa akutnim… »

Vesti dana »