Повезане вести

Мумбру све шокирао: Шпанац ризиковао сопствени живот током Евробаскета!

Мумбру све шокирао: Шпанац ризиковао сопствени живот током Евробаскета!

Хот спорт 22.10.2025
До сада неиспричана прича Бивши шпански кошаркаш и сада селектор Немачке, Алекс Мумбру, коначно је стабилизовао здравствено стање након акутног панкреатитиса који га је онемогућио да води тим на недавном Европском првенству. „На… »
Репрезентација осовјила Еуробаскет, он се мучио у болници, открио како је после свега: "Осетио сам..."

Репрезентација осовјила Еуробаскет, он се мучио у болници, открио како је после свега: "Осетио сам..."

Телеграф 22.10.2025
Шпански стручњак Алекс Мумбру, који се суочио са значајним здравственим потешкоћама на почетку Евробаскета док је био на челу немачке репрезентације, искрено је проговорио о свом здравственом стању. – Добро сам. Прошао сам кроз… »
Мумбру ризиковао живот због кошарке, Шпанац поделио шта му је доктор рекао

Мумбру ризиковао живот због кошарке, Шпанац поделио шта му је доктор рекао

Спортске.нет 22.10.2025
Некадашњи шпански кошаркаш, а сада селектор репрезентације Немачке Алекс Мумбру коначно је стабилизовао здравствено стање након проблема са акутним панкератитисом, због чега је био онемогућен да води тим на недавном… »
Човек који је освојио злато, али ризиковао живот

Човек који је освојио злато, али ризиковао живот

Б92 22.10.2025
Алекс Мумбру, селектор кошаркаша Немачке, отворено је говорио о здравственим проблемима са којима се суочио током недавног Евробаскета. "Панцери" су без њега успели да постану шампиони Старог континента, док се шпански стручњак… »

Вести дана »