Povezane vesti
"A mi smo mislili da je neka siromašna zemlja!" Srbin podelio račun iz restorana, pa podelio mreže: Evo koliko je platio…
Kurir pre 4 sati
Jedan srpski turista se šokirao cenama u restoranu u Zimbabveu, iako se često smatra siromašnom zemljom sa niskim dohotkom po glavi stanovnika — ali se po turističkim zonama i urganim centrima mogu desiti iznenađenja kada su cene u pitanju. To je snašlo… »
Ljudi u neverici gledaju! Srpski turista pokazao koliko ga je koštao ručak za četvoro, a Jedan komentar sve objasnio: “Došlo…
Dnevnik pre 4 sati
Iako se Zimbabve često smatra siromašnom zemljom sa niskim dohotkom po glavi stanovnika i visokim stepenom siromaštva, u turističkim zonama i urbanim centrima cene mogu biti iznenađujuće visoke. Inflacija, prethodna hiperinflacija i ograničena dostupnost… »
"Došlo vreme da pasemo travu" Srpski turista otkrio koliko je platio običan ručak u restoranu – ljudi šokirani sumanutom…
Alo pre 5 sati
Iako se Zimbabve često smatra siromašnom zemljom sa niskim dohotkom po glavi stanovnika i visokim stepenom siromaštva, u turističkim zonama i urbanim centrima cene mogu biti iznenađujuće visoke. Inflacija, prethodna hiperinflacija i ograničena dostupnost… »
Račun šokirao internet: "Koliko ste pojeli dobro ste prošli" - da li je 20.000 dinara mnogo za jedan obrok?
Telegraf pre 15 sati
Iako se Zimbabve često smatra siromašnom zemljom sa niskim dohotkom po glavi stanovnika i visokim stepenom siromaštva, u turističkim zonama i urbanim centrima cene mogu biti visoke. Inflacija, prethodna hiperinflacija i ograničena dostupnost luksuznih… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za četvrtak 23. oktobar: Danas sunčano i toplo, uveče naoblačenje
Beta pre 1 satjoš 1 povezana

„Putin nije bio tako pošten i iskren za pregovaračkim stolom kao što smo se nadali“: Ministar finansija SAD najavio pooštravanje sankcija Rusiji
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

(Video) Oboren dostavljač hrane na motoru: Nesreća u Omladinskih brigada: Na terenu policija i hitna pomoć
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

„Gluma je njeno veličanstvo, a ja sam samo njen podanik“: Bogdanu Dikliću uručena Nagrada „Dobričin prsten“
Danas pre 2 satajoš 1 povezana