Povezane vesti

Bogdanu Dikliću uručen "Dobričin prsten"

Bogdanu Dikliću uručen "Dobričin prsten"

N1 Info pre 3 sata
Udruženje dramskih umetnika Srbije (UDUS) uručilo je večeras Nagradu za životno delo "Dobričin prsten" glumcu Bogdanu Dikliću, koji je poručio da je gluma "njeno veličanstvo", a da je on samo njen podanik. "Jako lepa svečanost posvećena njenom… »
Bogdanu Dikliću uručen „Dobričin prsten“

Bogdanu Dikliću uručen „Dobričin prsten“

Nova pre 2 sata
Udruženje dramskih umetnika Srbije (UDUS) uručilo je večeras Nagradu za životno delo "Dobričin prsten" glumcu Bogdanu Dikliću, koji je poručio da je gluma "njeno veličanstvo", a da je on samo njen podanik. „Jako lepa svečanost posvećena njenom… »
„Gluma je dominantna. Ja sam samo njen podanik i paž", Dobričin prsten uručen Bogdanu Dikliću

„Gluma je dominantna. Ja sam samo njen podanik i paž", Dobričin prsten uručen Bogdanu Dikliću

RTS pre 3 sata
Predstavnici Udruženja dramskih umetnika Srbije uručili su prestižnu nagradu „Dobričin prsten“ za 2024. godinu glumcu Bogdanu Dikliću u Jugoslovenskom dramskom pozorištu. Nagrada se dodeljuje istaknutim glumcima za celokupno glumačko ostvarenje, za… »
Glumcu Bogdanu Dikliću uručena nagrada „Dobričin prsten"

Glumcu Bogdanu Dikliću uručena nagrada „Dobričin prsten"

Politika pre 3 sata
Nagradu „Prsten Dobrice Milutinovića” ustanovili su Muzej pozorišne umetnosti Srbije i Udruženje dramskih umetnika Srbije. Glumcu Bogdanu Dikliću večeras je uručena Nagrada za životno delo „Dobričin prsten” za 2024. godinu na svečanosti u Jugoslovenskom… »
"Dik tragač, maštar koji ide u velike dubine i tajna mesta lika": Bogdanu Dikliću uručen "Dobričin prsten"

"Dik tragač, maštar koji ide u velike dubine i tajna mesta lika": Bogdanu Dikliću uručen "Dobričin prsten"

Telegraf pre 2 sata
"Sterijina nagrada" u bolnici. Glumcu Bogdanu Dikliću u sredu uveče je uručena Nagrada za životno delo "Dobričin prsten" za 2024. godinu na svečanosti u Jugoslovenskom dramskom pozorištu (JDP). "Jako lepa svečanost posvećena njenom veličanstvu glumi… »
Bogdanu Dikliću uručena nagrada „Dobričin prsten“

Bogdanu Dikliću uručena nagrada „Dobričin prsten“

Sputnik pre 3 sata
Glumcu Bogdanu Dikliću uručena je Nagrada za životno delo "Dobričin prsten" za 2024. godinu na svečanosti u Jugoslovenskom dramskom pozorištu. "Jako lepa svečanost posvećena njenom veličanstvu glumi, nikako pojedincu. Gluma je dominantna. Ja sam samo… »
Obradović priznao da je on bolji trener od njega: Željko došao u pozorište, a onda je 2 sata čekao da uradi ovo!

Obradović priznao da je on bolji trener od njega: Željko došao u pozorište, a onda je 2 sata čekao da uradi ovo!

Kurir pre 3 sata
Velikanu srpskog glumišta Bogdanu Dikliću uručena je nagrada za životno delo "Dobričin prsten". Jedan od specijalnih gostiju na Velikoj sceni Jugoslovenskog dramskog pozorišta bio je trener košarkaša Partizana Željko Obradović. Obradović je iz prvog… »
Bajić emotivno čestitao priznanje Bogdanu Dikliću: Radoš mu jedini došao od klasića, snažan zagrljaj govori više od reči…

Bajić emotivno čestitao priznanje Bogdanu Dikliću: Radoš mu jedini došao od klasića, snažan zagrljaj govori više od reči…

Kurir pre 3 sata
Nagrada za životno delo "Dobričin prsten" uručena je glumc u Bogdanu Dikliću na Velikoj sceni Jugoslovenskog dramskog pozorišta. Brojne kolege glumci prisustvovale su ovoj svečanosti. Među njima i Diklićev dugogodišnji prijatelj scenarista, reditelj i… »
Dikliću uručena nagrada "Dobričin prsten": "Ako je trećina svega ovoga što sam čuo istina, onda sam ja neko"

Dikliću uručena nagrada "Dobričin prsten": "Ako je trećina svega ovoga što sam čuo istina, onda sam ja neko"

B92 pre 3 sata
Glumcu Bogdanu Dikliću večeras je uručena Nagrada za životno delo "Dobričin prsten" za 2024. godinu na svečanosti u Jugoslovenskom dramskom pozorištu (JDP). "Jako lepa svečanost posvećena njenom veličanstvu glumi, nikako pojedincu. Gluma je dominantna… »
Aplauzi za Bogdana Diklića: Voljeni umetnik prima najviše glumačko priznanje u zemlji "Dobričin prsten"

Aplauzi za Bogdana Diklića: Voljeni umetnik prima najviše glumačko priznanje u zemlji "Dobričin prsten"

Kurir pre 4 sati
Udruženje dramskih umetnika Srbije večeras u Jugoslovenskom dramskom pozorištu će dodeli Nagradu za životno delo Dobričin prsten za 2024. godinu Bogdanu Dikliću. U konkurenciji za nagradu bilo je 10 renomiranih glumica i glumaca: osim dobitnika… »
Bogdanu Dikliću dodeljena nagrada za životno delo "Dobričin prsten": Kolege mu dirljivim govorima odale priznanje, njegov…

Bogdanu Dikliću dodeljena nagrada za životno delo "Dobričin prsten": Kolege mu dirljivim govorima odale priznanje, njegov…

Kurir pre 4 sati
Nagrada za životno delo "Dobričin prsten" uručena je glumcu Bogdanu Dikliću na Velikoj sceni Jugoslovenskog dramskog pozorišta. Ovim povodom prisutnima se obratio i predsednik UDS (Udruženje dramskih umetnika) Pavle Pekić: "Dobra veče, dragi prijatelji… »

Vesti dana »