Повезане вести

Бајић емотивно честитао признање Богдану Диклићу: Радош му једини дошао од класића, снажан загрљај говори више од речи…

Бајић емотивно честитао признање Богдану Диклићу: Радош му једини дошао од класића, снажан загрљај говори више од речи…

Курир 22.10.2025
Награда за животно дело "Добричин прстен" уручена је глумц у Богдану Диклићу на Великој сцени Југословенског драмског позоришта. Бројне колеге глумци присуствовале су овој свечаности. Међу њима и Диклићев дугогодишњи пријатељ… »
"Дик трагач, маштар који иде у велике дубине и тајна места лика": Богдану Диклићу уручен "Добричин прстен"

"Дик трагач, маштар који иде у велике дубине и тајна места лика": Богдану Диклићу уручен "Добричин прстен"

Телеграф 22.10.2025
Видео: Уручење Добричиног прстена Богдану Диклићу. Глумцу Богдану Диклићу у среду увече је уручена Награда за животно дело "Добричин прстен" за 2024. годину на свечаности у Југословенском драмском позоришту (ЈДП). "Јако лепа… »
Богдану Диклићу уручен "Добричин прстен"

Богдану Диклићу уручен "Добричин прстен"

Н1 Инфо 22.10.2025
Удружење драмских уметника Србије (УДУС) уручило је вечерас Награду за животно дело "Добричин прстен" глумцу Богдану Диклићу, који је поручио да је глума "њено величанство", а да је он само њен поданик. "Јако лепа свечаност… »
Богдану Диклићу уручен „Добричин прстен“

Богдану Диклићу уручен „Добричин прстен“

Нова 22.10.2025
Удружење драмских уметника Србије (УДУС) уручило је вечерас Награду за животно дело "Добричин прстен" глумцу Богдану Диклићу, који је поручио да је глума "њено величанство", а да је он само њен поданик. „Јако лепа свечаност… »
„Глума је доминантна. Ја сам само њен поданик и паж", Добричин прстен уручен Богдану Диклићу

„Глума је доминантна. Ја сам само њен поданик и паж", Добричин прстен уручен Богдану Диклићу

РТС 22.10.2025
Представници Удружења драмских уметника Србије уручили су престижну награду „Добричин прстен“ за 2024. годину глумцу Богдану Диклићу у Југословенском драмском позоришту. Награда се додељује истакнутим глумцима за целокупно… »
Глумцу Богдану Диклићу уручена награда „Добричин прстен"

Глумцу Богдану Диклићу уручена награда „Добричин прстен"

Политика 22.10.2025
Награду „Прстен Добрице Милутиновића” установили су Музеј позоришне уметности Србије и Удружење драмских уметника Србије. Глумцу Богдану Диклићу вечерас је уручена Награда за животно дело „Добричин прстен” за 2024. годину на… »
Богдану Диклиц́у уручена награда „Добричин прстен“

Богдану Диклиц́у уручена награда „Добричин прстен“

Спутник 22.10.2025
Глумцу Богдану Диклиц́у уручена је Награда за животно дело "Добричин прстен" за 2024. годину на свечаности у Југословенском драмском позоришту. "Јако лепа свечаност посвец́ена њеном величанству глуми, никако појединцу. Глума је… »
Обрадовић признао да је он бољи тренер од њега: Жељко дошао у позориште, а онда је 2 сата чекао да уради ово!

Обрадовић признао да је он бољи тренер од њега: Жељко дошао у позориште, а онда је 2 сата чекао да уради ово!

Курир 22.10.2025
Великану српског глумишта Богдану Диклићу уручена је награда за животно дело "Добричин прстен". Један од специјалних гостију на Великој сцени Југословенског драмског позоришта био је тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић… »
Диклићу уручена награда "Добричин прстен": "Ако је трећина свега овога што сам чуо истина, онда сам ја неко"

Диклићу уручена награда "Добричин прстен": "Ако је трећина свега овога што сам чуо истина, онда сам ја неко"

Б92 22.10.2025
Глумцу Богдану Диклићу вечерас је уручена Награда за животно дело "Добричин прстен" за 2024. годину на свечаности у Југословенском драмском позоришту (ЈДП). "Јако лепа свечаност посвећена њеном величанству глуми, никако… »
Аплаузи за Богдана Диклића: Вољени уметник прима највише глумачко признање у земљи "Добричин прстен"

Аплаузи за Богдана Диклића: Вољени уметник прима највише глумачко признање у земљи "Добричин прстен"

Курир 22.10.2025
Удружење драмских уметника Србије вечерас у Југословенском драмском позоришту ће додели Награду за животно дело Добричин прстен за 2024. годину Богдану Диклићу. У конкуренцији за награду било је 10 реномираних глумица и глумаца… »
Богдану Диклићу додељена награда за животно дело "Добричин прстен": Колеге му дирљивим говорима одале признање, његов…

Богдану Диклићу додељена награда за животно дело "Добричин прстен": Колеге му дирљивим говорима одале признање, његов…

Курир 22.10.2025
Награда за животно дело "Добричин прстен" уручена је глумцу Богдану Диклићу на Великој сцени Југословенског драмског позоришта. Овим поводом присутнима се обратио и председник УДС (Удружење драмских уметника) Павле Пекић: "Добра… »

Вести дана »