Povezane vesti
"Bila sam rame za plakanje" Atina Ferari otkrila nove detalje o navodnoj aferi sa Lukasom: On kod kuće leži , spava, mrzi ga…
Kurir pre 6 sati
Atina Ferari ponovo je izazvala pravu buru nakon što je iznijela tvrdnje da je bila u vezi s Acom Lukasom, što poznati pevač oštro demantuje. Sada je Atina ponovo iznijela detalje njihove navodne afere, dodatno raspirujući javnu raspravu. - On kod kuće… »
"Bila sam mu kućna pomoćnica i devojka": Atina Ferari otkrila nove detalje o aferi sa Lukasom: "Zove me me i kaže ljubavi…
Blic pre 7 sati
Atina Ferari napravila je pravu buru zbog tvrdnji da je bila u vezi sa Acom Lukasom, dok on to oštrpo demantuje. Atina je sada opet opisala detalje njihove navodne afere. - On kod kuće leži, spava, mrzi ga da ustane. Zove me i kaže: "Ljubavi, nema toalet… »
Vesti dana »

EU potpuno izgubila kompas: Zaharova prokomentarisala izjavu Kalas o sastanku Putina i Trampa
Sputnik pre 1 satjoš 31 povezana

Američke sankcije podigle cenu nafte za 3 odsto: Dodatni embargo za dve najveće ruske kompanije za sirovu naftu
Kurir pre 25 minutajoš 90 povezanih

Ove nedelje nova izmena Uredbe o ograničavanju marži zbog pritisaka trgovaca
Pressek pre 3 satajoš 24 povezane

Stižu zahlađenje, pljuskovi i grmljavine u dva dana dva godišnja doba, prognozira Marko Čubrilo
Dnevnik pre 1 satjoš 32 povezane

Okupljanje studenata iz Beograda koji pešače na skup u Novom Sadu ispred FDU: Potrebna im je pomoć
Nova pre 1 satjoš 21 povezana