Povezane vesti

"Nisam znao, uradio sam je u Hrvatskoj": Američki demokrata se snimao u donjem vešu, pa otkrio istetoviran nacistički simbol

"Nisam znao, uradio sam je u Hrvatskoj": Američki demokrata se snimao u donjem vešu, pa otkrio istetoviran nacistički simbol

Blic pre 11 minuta
Demokratski kandidat za Senat SAD u državi Meјn izvinio se i uklonio tetovažu na grudima koјa podseća na nacistički simbol, što јe izazvalo burnu reakciјu јavnosti, piše Bi-Bi-Si . Greјam Platner, 41-godišnji veteran marinaca i uzgaјivač ostriga, rekao… »
Zbog tetovaže iz Hrvatske povezuju ga sa nacistima Američki demokrata na udaru zbog simbola koji je istetovirao dok je bio na…

Zbog tetovaže iz Hrvatske povezuju ga sa nacistima Američki demokrata na udaru zbog simbola koji je istetovirao dok je bio na…

Kurir pre 7 sati
Demokrata iz Mejna Grejem Platner rekao je da se njegova kampanja za Senat SAD našla na udaru, a sve zbog simbola na grudima koji je istetovirao dok je bio u Hrvatskoj 2007. godine. Platner, rekao je u sredu da je tetovaža na njegovim grudima prekrivena… »
Američki demokrata u Hrvatskoj uradio nacističku tetovažu

Američki demokrata u Hrvatskoj uradio nacističku tetovažu

B92 pre 9 sati
Američki demokrata iz Mejna, Grejam Platner, u Hrvatskoj istetovirao nacistički simbol lobanje i ukrštenih kostiju. Grejam Platner, 41-godišnji veteran marinaca i uzgajivač ostriga, rekao je da je tek nakon upozorenja "novinara i vašingtonskih insajdera"… »
"Nisam znao da je nacistička, uradio sam je pijan u Hrvatskoj" Kandidat za Senat snimljen u donjem vešu, pa izazvao buru zbog…

"Nisam znao da je nacistička, uradio sam je pijan u Hrvatskoj" Kandidat za Senat snimljen u donjem vešu, pa izazvao buru zbog…

Alo pre 9 sati
Demokratski kandidat za Senat SAD iz Mejna izvinio se i uklonio tetovažu na grudima koja podseća na nacistički simbol, a koja je izazvala oštre reakcije javnosti. Grejam Platner, 41-godišnji veteran Marinskog korpusa i uzgajivač ostriga, rekao je da je… »
Političar istetovirao nacistički simbol u Hrvatskoj: Zaplesao u donjem vešu i pokazao tetovažu, skandal u SAD

Političar istetovirao nacistički simbol u Hrvatskoj: Zaplesao u donjem vešu i pokazao tetovažu, skandal u SAD

Mondo pre 10 sati
Demokratski kandidat za Senat SAD u državi Meјn izvinio se i uklonio tetovažu na grudima koјa podseća na nacistički simbol, što јe izazvalo burnu reakciјu јavnosti. Greјam Platner, 41-godišnji veteran marinaca i uzgaјivač ostriga, rekao јe da јe tek… »
Skandal u SAD! Američki demokrata: "Nisam znao da je tetovaža nacistička, napravio sam je u Hrvatskoj"

Skandal u SAD! Američki demokrata: "Nisam znao da je tetovaža nacistička, napravio sam je u Hrvatskoj"

Telegraf pre 13 sati
Simbol sa mračnom istorijom. Demokratski kandidat za Senat SAD u državi Mejn izvinio se i uklonio tetovažu na grudima koja podseća na nacistički simbol, što je izazvalo burnu reakciju javnosti, piše Bi-Bi-Si . Grejam Platner, 41-godišnji veteran marinaca… »

Vesti dana »