Povezane vesti
Posle Aneli Ahmić u Elitu 9 ulazi i ona: Haos u najavi, rođeni sin je pred milionima nazvao "zlom"
Mondo 23.10.2025
Aneli Ahmić je pre nekoliko dana ušla u rijaliti "Elita 9", o čemu se i te kako priča. Njen bivši partner Asmin Durdžić je takođe u "Eliti", a sad će, po svemu sudeći, dobiti pojačanje u vidu rođene sestre, čije se ime spominje od početka - Site Ahmić… »
"Boriću se..." Janjuš ne odustaje od Aneli: Dobacivao joj u društvu verenika "Neka nas stave same 5 dana.."
Telegraf 23.10.2025
Otkako je u Elitu 9 pre dana ušla Aneli Ahmić napravila je pravu pometnju. U Beloj kući trenutno borave dva njena bivša partnera: Asmin Durdžić i Marko Janjušević Janjuš kao i njen aktuelni verenik Luka Vujović. Ipak, kako se čini Janjuš ne želi tek tako… »
"Boriću se za tebe dok sam živ": Janjuš pred Lukom nije dao mira Aneli, sasuo joj sve u lice: "Neka nas stave 5 dana same..."…
Blic 23.10.2025
Marko Janjušević Janjuš nije dao mira Aneli Ahmić dok je sedela u dvorištu sa svojim verenikom Lukom Vujovićem. Naime, Janjuš je sve vreme dobacivao Aneli i govorio joj o njihovom emotivnom odnosu. - Nisi ti kriv, ona me je ostavila - rekao je Janjuš. -… »
Od Aneli Ahmić ovo niko nije očekivao: Otkrila koliko će ostati u riajlitiju Elita 9: Ko je rekao da ću ovde biti devet…
Kurir 23.10.2025
Nakon ulaska u „Elitu 9“, Aneli Ahmić se suočila sa verenikom Lukom Vujovićem i bivšim partnerom Asminom Durdžićem. U iskrenom razgovoru, Aneli je otkrila i koliko planira da ostane u rijaliti. Kakve namere imaš? - pitala je Ahmićeva Luku. - Ti misliš da… »
Aneli Ahmić prekršila strogo pravilo u Eliti 9: Čeka se reakcija produkcije, kamera snimila svaki detalj
Mondo 23.10.2025
Aneli Ahmić je pre dva dana zvanično ušla u rijaliti program "Elita 9", gde je odmah došla u kontakt sa svojim verenikom Lukom Vujovićem, ali i bivšim partnerom Asminom Durdžićem. Tokom boravka u kući, Aneli je otkrila koliko planira da ostane u… »
Aneli se izlanula pred kamerama, otkrila dogovor sa Velikom šeficom: Evo koliko ostaje i koji zadatak ima
Telegraf 23.10.2025
Aneli Ahmić je pre dva dana ušla u Elitu 9 gde se suočila sa verenikom Lukom Vujovićem i bivšim partnerom Asminom Durdžićem. Aneli je u jednom trenutku otkrila koliko ostaje u rijalitiju. - Kakve namere imaš? - pitala je Ahmićeva Luku. - Ti misliš da mi… »
Aneli Ahmić se izlanula: Otkrila koliko ostaje u Eliti 9, ovo mnogi nisu očekivali
Blic 23.10.2025
Aneli Ahmić je pre dva dana ušla u Elitu 9 gde se suočila sa verenikom Lukom Vujovićem i bivšim partnerom Asminom Durdžićem. Aneli je u jednom trenutku otkrila koliko ostaje u rijalitiju. - Kakve namere imaš? - pitala je Ahmićeva Luku. - Ti misliš da mi… »
Otkriveno koliko će aneli Ahmić ostati u eliti! Izlanula se u programu uživo, Luka prebledeo!
Alo 23.10.2025
Vujović ostao bez teksta. Aneli Ahmić ušla je u rijaliti Elita, a od samog početka nastao je haos jer se u kući nalaze njen bivši partner i otac njene ćerke, Asmin Durdžić, kao i njen sadašnji dečko Luka Vujović. Aneli se gotovo neprestano svađa sa… »
Vesti dana »
Žarko Paspalj: Da li će Mirko Ocokoljić ostati glavni trener? To ćemo da vidimo
Danas pre 51 minutajoš 2 povezane
"Šibicari!" Zaharova besni zbog oštre odluke EU o Rusiji, "oplela" po fon der Lajen: "Pustite Ursulu u vrt. Za šta ih kažnjava?!"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
„‘Trampekonomija’ ne funkcioniše“: Ekonomista Džozef Stiglic gostovao u Beogradu
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Pritvor mladiću iz BiH osumnjičenom za krijumčarenje migranata čamcem koji se prevrnuo na Savi
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
"Hajde pusti mi tvoj broj..." Asmin spopadao Radu na žurci: Tražio joj broj telefona, pa krenuo da šapuće
Telegraf pre 21 minutajoš 2 povezane