Povezane vesti

"Nikad ne odbijam intimne odnose": Srpska pevačica (32) je u braku sa fudbalerom, otkrila da li mu proverava telefon: "Znam mu…

"Nikad ne odbijam intimne odnose": Srpska pevačica (32) je u braku sa fudbalerom, otkrila da li mu proverava telefon: "Znam mu…

Blic pre 11 sati
Pevačica Tamara Milutinović (32) u srećnom je braku sa fudbalerom Darka Jevtića, a sada je progovorila o intimi. Tamara Milutinović priznaje da je uvek raspoložena za intimne trenutke sa suprugom i da nikad ne smišlja izgovore kako bi ih izbegla. -… »
"Nikad ne odbijam intimne odnose sa suprugom" Tamara Milutinović otkrila detalje iz svog braka sa fudbalerom: Nikada mi nije…

"Nikad ne odbijam intimne odnose sa suprugom" Tamara Milutinović otkrila detalje iz svog braka sa fudbalerom: Nikada mi nije…

Kurir pre 10 sati
Pevačica Tamara Milutinović, koja uživa u srećnom braku sa fudbalerom Darkom Jevtićem, otvoreno je govorila o svom ljubavnom životu. Tamara je priznala da je uvek raspoložena za nežne trenutke sa suprugom i da nikada ne traži izgovore da ih izbegne. -… »
"Nikad ne odbijam intimne odnose" Naša pevačica otkrila detalje iz braka: "Ne razumem žene koje to rade"

"Nikad ne odbijam intimne odnose" Naša pevačica otkrila detalje iz braka: "Ne razumem žene koje to rade"

Alo pre 10 sati
Istakla je i da supruga nikada nije proveravala. Tamara Milutinović u skladnom je braku sa fudbalerom Darka Jevtića, a sada je progovorila o intimi. Pevačica priznaje da je uvek raspoložena za intimne trenutke sa suprugom i da nikad ne smišlja izgovore… »

Vesti dana »