Povezane vesti

Duplo slavlje u domu Anđelke Prpić: Glumica objavila fotografiju sa ocem, obratila mu se emotivnim rečima

Duplo slavlje u domu Anđelke Prpić: Glumica objavila fotografiju sa ocem, obratila mu se emotivnim rečima

Mondo pre 2 sata
Glumica Anđelka Prpić danas proslavlja svoj rođendan, a dan ranije slavlje je bilo u njenoj porodici, rođendan je slavio njen otac. Anđelka se tim povodom oglasila na Instagramu, objavila porodične fotografije i dirljivim rečima se obratila svom tati… »
Dom u kojem vlada ljubav:: Anđelka proslavila 41. rođendan, prva čestitka stigla od posebne osobe – Bu moja, volim te zbog…

Dom u kojem vlada ljubav:: Anđelka proslavila 41. rođendan, prva čestitka stigla od posebne osobe – Bu moja, volim te zbog…

Story pre 8 sati
Anđelka Prpić uživa u najlepšem životnom periodu svog života. Sreću je pronašla pokraj Marka Žugića, sa kojim je u ljubav uplovila nakon razvoda. Ljubavna priča Anđelke i Marka javnosti je postala poznata pre tri godine, kada je glumica obelodanila da je… »
Anđelka Prpić na dan svog rođendana uputila emotivnu poruku ocu (FOTO)

Anđelka Prpić na dan svog rođendana uputila emotivnu poruku ocu (FOTO)

Nova pre 7 sati
Glumica Anđelka Prpić danas slavi rođendan, a juče je njenom tati bio rođendan i tim povodom se sada oglasila. Anđelka je objavila njihove do sada neviđene fotografije uz koje je napisala: „Juče je mom čuvaru bio rođendan. Najboljem čoveku koga znam… »
Emotivna objava Anđelke Prpić koju je uputila ocu: Objavila sliku za srećan dan, ali reči kidaju "dušu"

Emotivna objava Anđelke Prpić koju je uputila ocu: Objavila sliku za srećan dan, ali reči kidaju "dušu"

Telegraf pre 8 sati
Glumica Anđelka Prpić danas slavi rođendan, a juče je njenom tati bio rođendan i tim povodom se sada oglasila. Naime, Anđelka je objavila njihove do sada neviđene fotografije uz koje je napisala: - Juče je mom čuvaru bio rođendan. Najboljem čoveku koga… »
"Moj čuvar, najbolji čovek kog znam": Anđelka Prpić nikad emotivnija, objavila privatne slike i ima samo jednu želju za…

"Moj čuvar, najbolji čovek kog znam": Anđelka Prpić nikad emotivnija, objavila privatne slike i ima samo jednu želju za…

Blic pre 9 sati
Glumica Anđelka Prpić danas slavi rođendan, a juče je njenom tati bio rođendan i tim povodom se sada oglasila. Naime, Anđelka je objavila njihove do sada neviđene fotografije uz koje je napisala: - Juče je mom čuvaru bio rođendan. Najboljem čoveku koga… »
Anđelka Stević Žugić proslavlja veliki dan, oglasila se Marija Kilibarda: "Ne pamtim kada sam poslednji put bila budna do…

Anđelka Stević Žugić proslavlja veliki dan, oglasila se Marija Kilibarda: "Ne pamtim kada sam poslednji put bila budna do…

Kurir pre 9 sati
Glumica Anđelka Stević Žugić danas slavi svoj 41. rođendan, a čestitke joj pristižu sa svih strana. Među prvima joj se javila bliska prijateljica, voditeljka Marija Kilibarda, koja je na Instagramu podelila njihovu zajedničku fotografiju i uz nju uputila… »
Veliko slavlje u domu Anđelke Prpić: „Ne pamtim kada sam poslednji put bila budna do ponoći“

Veliko slavlje u domu Anđelke Prpić: „Ne pamtim kada sam poslednji put bila budna do ponoći“

Nova pre 10 sati
Glumica Anđelka Prpić danas proslavlja 41. rođendan, a čestitke se uveliko nižu. Prva joj je čestitala prijateljica, voditeljka Marija Kilibarda. Ona joj je na Instagramu uputila emotivne reči uz zajedničku fotografiju. „Ne pamtim kada sam poslednji put… »
Veliko slavlje u domu Anđelke Prpić: Čestitke pljušte sa svih strana, prva se oglasila Marija Kilibarda

Veliko slavlje u domu Anđelke Prpić: Čestitke pljušte sa svih strana, prva se oglasila Marija Kilibarda

Telegraf pre 10 sati
Glumica Anđelka Prpić danas proslavlja 41. rođendan. Čestitke joj pristižu sa svih strana a ovog posebnog dana za nju, setili su se njeni najbliskiji ljudi. Među prvima joj je čestitala prijateljica Marija Kilibarda koja joj je uputila emotivnu poruku… »
"Ne pamtim kada sam poslednji put bila budna do ponoći": Veliko slavlje u domu Anđelke Prpić, Marija Kilibarda se prva oglasila…

"Ne pamtim kada sam poslednji put bila budna do ponoći": Veliko slavlje u domu Anđelke Prpić, Marija Kilibarda se prva oglasila…

Blic pre 10 sati
Glumica Anđelka Prpić danas proslavlja 41. rođendan, a čestitke se uveliko nižu. Prva joj je čestitala prijateljica, voditeljka Marija Kilibarda. Ona joj je na Instagramu uputila emotivne reči uz zajedničku fotografiju. - Ne pamtim kada sam poslednji put… »

Vesti dana »