Povezane vesti

Ko od glumaca je na „crnoj listi“ o kojoj govori Milan Marić? Oni su na svojoj koži osetili bič režima zbog podrške studentima…

Ko od glumaca je na „crnoj listi“ o kojoj govori Milan Marić? Oni su na svojoj koži osetili bič režima zbog podrške studentima…

Nova pre 28 dana
Glumac Milan Marić u najnovijem izdanju "Nedeljnika" govorio je o pritiscima koje doživljava zbog podrške studentima. Kako je istakao, represija je počela još pre dve godine kada je podržao proteste "Srbija protiv nasilja", a da postoji "crna lista" na… »
Šta Milan Marić danas misli o studentima, pretnjama, crnim listama i Nenadu Jezdiću

Šta Milan Marić danas misli o studentima, pretnjama, crnim listama i Nenadu Jezdiću

Velike priče pre 28 dana
Poznati glumac bio je gost Branka Rosića u novoj epizodi podkasta "Rosić i drugovi" Milan Marić nikada ne izbegava odgovore na aktuelne pojave jer smatra, a to će i u ovom razgovoru reći, da kultura, pozorište ne može biti odvojeno od politike, aktuelnih… »
"Postoji crna lista među glumcima i ja sam na njoj": Milan Marić o pritiscima zbog podrške studentima

"Postoji crna lista među glumcima i ja sam na njoj": Milan Marić o pritiscima zbog podrške studentima

Pravda pre 28 dana
Glumac Milan Marić rekao je da zna da je izgubio neke uloge onog trenutka kada je doneo odluku da će da govori o stvarima za koje misli da su bitne za ovo društvo, a o kojima vlast želi da se ćuti, kao i da je na "crnoj listi". "Nažalost, znajući u… »
Marić: Izgubio sam neke uloge zbog onog što sam govorio, na crnoj sam listi

Marić: Izgubio sam neke uloge zbog onog što sam govorio, na crnoj sam listi

Danas pre 28 dana
Glumac Milan Marić rekao je da zna da je izgubio neke uloge onog trenutka kada je doneo odluku da će da govori o stvarima za koje misli da su bitne za ovo društvo, a o kojima vlast želi da se ćuti, kao i da je na „crnoj listi“. „Nažalost, znajući u… »
Marić: Izgubio sam neke uloge znog onog što sam govorio, na crnoj sam listi

Marić: Izgubio sam neke uloge znog onog što sam govorio, na crnoj sam listi

N1 Info pre 28 dana
Glumac Milan Marić rekao je da zna da je izgubio neke uloge onog trenutka kada je doneo odluku da će da govori o stvarima za koje misli da su bitne za ovo društvo, a o kojima vlast želi da se ćuti, kao i da je na "crnoj listi". "Nažalost, znajući u… »
„Postoji crna lista među glumcima i ja sam na njoj. Doušnici sve prate i javljaju centrali“: Milan Marić o pritiscima zbog…

„Postoji crna lista među glumcima i ja sam na njoj. Doušnici sve prate i javljaju centrali“: Milan Marić o pritiscima zbog…

Nova pre 28 dana
Glumac Milan Marić rekao je da zna da je izgubio neke uloge onog trenutka kada je doneo odluku da će da govori o stvarima za koje misli da su bitne za ovo društvo, a o kojima vlast želi da se ćuti, kao i da je na "crnoj listi". „Nažalost, znajući u… »
Postoje „crne liste“: Veliki intervju sa Milanom Marićem u novom Nedeljniku

Postoje „crne liste“: Veliki intervju sa Milanom Marićem u novom Nedeljniku

Nedeljnik pre 28 dana
Na svakih nekoliko godina Milan Marić daje intervju Nedeljniku i na osnovu toga da se zaključiti mnogo toga. I u ovom razgovoru – snimljenom i za podkast Velikih priča – popularni glumac pričao je o stanju u društvu, politici, kulturi… Nikada ne izbegava… »

Vesti dana »