Povezane vesti

"Postoji crna lista među glumcima i ja sam na njoj": Milan Marić o pritiscima zbog podrške studentima

"Postoji crna lista među glumcima i ja sam na njoj": Milan Marić o pritiscima zbog podrške studentima

Pravda pre 2 sata
Glumac Milan Marić rekao je da zna da je izgubio neke uloge onog trenutka kada je doneo odluku da će da govori o stvarima za koje misli da su bitne za ovo društvo, a o kojima vlast želi da se ćuti, kao i da je na "crnoj listi". "Nažalost, znajući u… »
Marić: Izgubio sam neke uloge zbog onog što sam govorio, na crnoj sam listi

Marić: Izgubio sam neke uloge zbog onog što sam govorio, na crnoj sam listi

Danas pre 4 sati
Glumac Milan Marić rekao je da zna da je izgubio neke uloge onog trenutka kada je doneo odluku da će da govori o stvarima za koje misli da su bitne za ovo društvo, a o kojima vlast želi da se ćuti, kao i da je na „crnoj listi“. „Nažalost, znajući u… »
Marić: Izgubio sam neke uloge znog onog što sam govorio, na crnoj sam listi

Marić: Izgubio sam neke uloge znog onog što sam govorio, na crnoj sam listi

N1 Info pre 5 sati
Glumac Milan Marić rekao je da zna da je izgubio neke uloge onog trenutka kada je doneo odluku da će da govori o stvarima za koje misli da su bitne za ovo društvo, a o kojima vlast želi da se ćuti, kao i da je na "crnoj listi". "Nažalost, znajući u… »
„Postoji crna lista među glumcima i ja sam na njoj. Doušnici sve prate i javljaju centrali“: Milan Marić o pritiscima zbog…

„Postoji crna lista među glumcima i ja sam na njoj. Doušnici sve prate i javljaju centrali“: Milan Marić o pritiscima zbog…

Nova pre 4 sati
Glumac Milan Marić rekao je da zna da je izgubio neke uloge onog trenutka kada je doneo odluku da će da govori o stvarima za koje misli da su bitne za ovo društvo, a o kojima vlast želi da se ćuti, kao i da je na "crnoj listi". „Nažalost, znajući u… »
Postoje „crne liste“: Veliki intervju sa Milanom Marićem u novom Nedeljniku

Postoje „crne liste“: Veliki intervju sa Milanom Marićem u novom Nedeljniku

Nedeljnik pre 6 sati
Na svakih nekoliko godina Milan Marić daje intervju Nedeljniku i na osnovu toga da se zaključiti mnogo toga. I u ovom razgovoru – snimljenom i za podkast Velikih priča – popularni glumac pričao je o stanju u društvu, politici, kulturi… Nikada ne izbegava… »

Vesti dana »