Povezane vesti
"Bila si 3 puta manja zvezda kada sam te ja uzeo": Žestoka svađa Cece i Milija, producent nije birao reči
Mondo 23.10.2025
U popularnoj emisiji "Zvezde Granda" često dolazi do rasprava među članovima žirija, a ovog puta u centru pažnje našli su se Svetlana Ceca Ražnatović i Aleksandar Milić Mili. Do sukoba je došlo nakon što je direktor produkcije Goran Šljivić doneo odluku… »
"Upropastićeš kandidata, šjiviću, Ovo je nameštaljka": Žestoka svađa Milija i Ceca u "Zvezdama Granda"
Blic 22.10.2025
U emisiji "Zvezde Granda" neretko dolazi do žestokih sukoba između članova žirija, a sada je došlo do svađe između Cece Ražnatović i Aleksandra Milića Milija. Naime, Ceca je pobesnela nakon odluke direktora Gorana Šljivića koji je u ime produkcije… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za sredu, 28. januar: Oblačno, ponegde prolazna kiša
Beta pre 2 satajoš 2 povezane
Ukrajinski šef diplomatije: Zelenski je spreman da se sastane s Putinom
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Automobil zgužvan do neprepoznatljivosti, petoro povređenih. Stravična saobraćajka kod Subotice, delovi svuda po putu: Ušao u kontra smer, pa nastao karambol
Blic pre 3 satajoš 3 povezane
Kao posledica velike zimske oluje u SAD pola miliona ljudi bez struje i desetine žrtava
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Verbić o skupu „Znanje je moć“: Da nije bilo govora rektora Đokića, ja bih rekao da je ovo bila priredba
Danas pre 5 satijoš 1 povezana