Povezane vesti
Ne bih pristala na dejt sa Bogdanovicem: Nataša Bekvalac priznala zašto bi odbila košarkaškog asa
Story pre 5 sati
Nataša Bekvalac poslednjih dana ne silazi sa naslovnih strana. Nakon što je objavila novi album "Mama" koji obara sve rekorde slušanosti i održala gala promociju u jednom prestoničkom lokalu, popularna pevačica privlači pažnju i svojim izjavama. Ovog… »
"Imala bih intiman odnos sa Bogdanom Bogdanovićem, ali samo..": Nataša Bekvalac iskreno priznala, za njim...
Telegraf pre 5 sati
Pevačica Nataša Bekvalac svojevremeno je birala sa kojim poznatim muškarcem bi bila intimna, a tada je otkrila da bi to bio košarkaš Bogdan Bogdanović. Nataša je sada priznala da bi ga ipak odbila kada bi je pozvao na dejt. - Rekla sam u okviru jedne… »
"Imala bih se*s sa Bogdanom Bogdanovićem": Nataša Bekvalac priznala, godine joj nisu problem, ali ovo jeste
Mondo pre 7 sati
Pevačica Nataša Bekvalac je svojevremeno priznala da bi, kada bi morala da bira poznatog muškarca sa kojim bi imala odnose, to bio košarkaš Bogdan Bogdanović. Međutim, sada je otkrila da je to bilo samo u okviru igrice, ali da nije sigurna kako bi… »
"Bila bih intimna sa Bogdanom Bogdanovićem": Nataši Bekvalac dali da bira između poznatih muškaraca, ona odabrala košakaša pa…
Blic pre 7 sati
Pevačica Nataša Bekvalac svojevremeno je birala sa kojim poznatim muškarcem bi bila intimna, a tada je otkrila da bi to bio košarkaš Bogdan Bogdanović. Nataša je sada priznala da bi ga ipak odbila kada bi je pozvao na dejt. - Rekla sam u okviru jedne… »
Vesti dana »

'Došao je i taj dan': Tramp odložio susret sa Putinom i uveo sankcije ruskim naftnim gigantima
BBC News pre 45 minutajoš 43 povezane

Zoran Đajić uoči godišnjice tragedije u Novom Sadu: „Bilo je i pretnji, neke su bile i ozbiljne. Da nisam to uradio, ne bih mogao da živim sam sa sobom“
Nova pre 1 satjoš 23 povezane

Trgovci su i dalje drsko kreativni Ministarka Jagoda Lazarević: Ove nedelje menjamo uredbu o ograničenju marži
Kurir pre 2 satajoš 24 povezane