Povezane vesti

"Mi smo baba-ribe" Stoja se obratila Dragani Mirković nakon što je dobila unuku, pa pomenula Zoricu

"Mi smo baba-ribe" Stoja se obratila Dragani Mirković nakon što je dobila unuku, pa pomenula Zoricu

Telegraf pre 24 sata
Pevačica Stoja Novaković sinoć je, neposredno pred nastup u jednom prestoničkom lokalu, otkrila nepoznate detalje iz svog života i progovorila o brojnim aktuelnim temama pred domaćim medijima. Na samom početku razgovora uputila je iskrene čestitke… »
"Odbila sam i Sašu Popovića, imala sam svoj princip": Stoja kao Šakira u centru Beograda, otkrila detalje iz života: "Nisam…

"Odbila sam i Sašu Popovića, imala sam svoj princip": Stoja kao Šakira u centru Beograda, otkrila detalje iz života: "Nisam…

Blic pre 1 sat
Stoja Novaković, popularna pevačica, otkrila je nepoznate detalje iz svog života. Stoja je prvo čestitala unuku koleginici Dragani Mirković. - Čestitam Dragani Mirković. Neka su joj svi živi i zdravi. Želim joj da ne ostane samo na tome, neka joj se širi… »
"Na meni je zaradila" Naša pevačica raskrinkala Viki Miljković, otkrila šok detalje koje niko nije znao

"Na meni je zaradila" Naša pevačica raskrinkala Viki Miljković, otkrila šok detalje koje niko nije znao

Alo pre 4 sati
Stoja otkrila do sada nepoznate detalje o Viki. Pevačica Stoja Novaković otkrila je da joj je koleginica Viki Miljković jednom prilikom priznala da je najviše novca zaradila pevajući njene pesme. Sinoć, neposredno pre nastupa u jednom beogradskom lokalu… »
"Odbila sam Sašu Popovića": Stoja posle dve decenije otkrila šta se zaista desilo u "Grandu"

"Odbila sam Sašu Popovića": Stoja posle dve decenije otkrila šta se zaista desilo u "Grandu"

Mondo pre 11 sati
Folk pevačica Stoja Novaković govorila je raznim temama pred nastup u jednom beogradskom lokalu. Ona je za početak čestitala Dragani Mirković na unuci, pa se potom dotakla i Saše Popovića. Pogledajte fotografije Stoje Novaković: " Čestitam Dragani… »

Vesti dana »