Povezane vesti
"Mi smo baba-ribe" Stoja se obratila Dragani Mirković nakon što je dobila unuku, pa pomenula Zoricu
Telegraf pre 24 sata
Pevačica Stoja Novaković sinoć je, neposredno pred nastup u jednom prestoničkom lokalu, otkrila nepoznate detalje iz svog života i progovorila o brojnim aktuelnim temama pred domaćim medijima. Na samom početku razgovora uputila je iskrene čestitke… »
"Odbila sam i Sašu Popovića, imala sam svoj princip": Stoja kao Šakira u centru Beograda, otkrila detalje iz života: "Nisam…
Blic pre 1 sat
Stoja Novaković, popularna pevačica, otkrila je nepoznate detalje iz svog života. Stoja je prvo čestitala unuku koleginici Dragani Mirković. - Čestitam Dragani Mirković. Neka su joj svi živi i zdravi. Želim joj da ne ostane samo na tome, neka joj se širi… »
"Na meni je zaradila" Naša pevačica raskrinkala Viki Miljković, otkrila šok detalje koje niko nije znao
Alo pre 4 sati
Stoja otkrila do sada nepoznate detalje o Viki. Pevačica Stoja Novaković otkrila je da joj je koleginica Viki Miljković jednom prilikom priznala da je najviše novca zaradila pevajući njene pesme. Sinoć, neposredno pre nastupa u jednom beogradskom lokalu… »
"Odbila sam Sašu Popovića": Stoja posle dve decenije otkrila šta se zaista desilo u "Grandu"
Mondo pre 11 sati
Folk pevačica Stoja Novaković govorila je raznim temama pred nastup u jednom beogradskom lokalu. Ona je za početak čestitala Dragani Mirković na unuci, pa se potom dotakla i Saše Popovića. Pogledajte fotografije Stoje Novaković: " Čestitam Dragani… »
Vesti dana »

Opraštamo se od miholjskog leta: Pljuskovi sve do utorka, temperatura pada: Ovo je prognoza RHMZ za naredne dane
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Mup: Policija iz vozila u pratnji studenata koji pešače od Novog Pazara do Novog Sada zaplenila biber sprej i teleskopsku palicu
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Pored Batlera, Nvora zagolicao maštu Delija o još jednom pojačanju: "Možda treba da ga pozovem telefonom?"
Telegraf pre 35 minutajoš 6 povezanih

"Utrčali su u školu i napali učenika": Oglasilo se ministarstvo prosvete povodom incidenta u Medicinskoj školi na Zvezdari
Blic pre 4 satijoš 2 povezane

Rusi reagovali na optužbe Litvanije: Leteli smo iznad Kalinjingradske oblasti, nismo povredili granice drugih država
Kurir pre 11 minutajoš 2 povezane