Povezane vesti
Oglasila se Brižit Bardo zbog jezivih tvrdnji: „Ne znam ko je idiot koji je ovo pokrenuo“
Nova pre 3 sata
Brižit Bardo, francuska glumačka diva, demantovala je glasine o sopstvenoj smrti koje su se proširile društvenim mrežama. „Ne znam ko je idiot koji je pokrenuo ovu lažnu vest o mom nestanku, ali znajte da sam dobro i da ne planiram da se povučem… »
Oglasila se Brižit Bardo nakon tračeva da je umrla: Glumica dreknula i poslala moćnu poruku
Kurir pre 5 sati
"Živa sam, dobro sam!", poručila je sinoć Brižit Bardo, negirajući informaciju kojom je neimenovani influenser šokirao svet – da je preminula. Glasine, doduše, nisu bile baš neosnovane, budući da je francuska filmska ikona provela tri nedelje u bolnici u… »
Oglasila se Brižit Bardo zbog jezivih tvrdnji: "Ne znam ko je idiot koji je ovo pokrenuo"
B92 pre 7 sati
Brižit Bardo, francuska glumačka diva, demantovala je glasine o sopstvenoj smrti koje su se proširile društvenim mrežama. "Ne znam ko je idiot koji je pokrenuo ovu lažnu vest o mom nestanku, ali znajte da sam dobro i da ne planiram da se povučem… »
Vesti dana »

'Došao je i taj dan': Tramp odložio susret sa Putinom i uveo sankcije ruskim naftnim gigantima
BBC News pre 45 minutajoš 43 povezane

FDU ispraća studente u Novi Sad: Građani koji mogu da pomognu, evo kako da uplate donacije
Danas pre 1 satjoš 23 povezane