Povezane vesti

Šok priznanje "majke Rusije": Na TV-u otkrila šta rade sa otetom decom: "Pevao je ukrajinske pesme, a onda..."

Šok priznanje "majke Rusije": Na TV-u otkrila šta rade sa otetom decom: "Pevao je ukrajinske pesme, a onda..."

Blic pre 5 sati
Marija Lvova Belova, ruska komesarka za prava deteta i jedna od najtraženijih osoba Međunarodnog krivičnog suda (MKS) zbog otmice ukrajinske dece, u televizijskom intervjuu otvoreno je opisala kako je "prevaspitala" dečaka koga je otela iz Marijupolja. U… »
Ruska zvaničnica za kojom traga ICC "prevaspitala" otetog ukrajinskog dečaka

Ruska zvaničnica za kojom traga ICC "prevaspitala" otetog ukrajinskog dečaka

B92 pre 7 sati
Marija Lvova-Belova, ruska poverenica za prava dece u televizijskom intervjuu otvoreno je opisala kako je "prevaspitala" dečaka kojeg je otela iz Mariupolja. U emisiji Gledaj i razmišljaj, Lvova-Belova, koju je ICC optužio za otmicu ukrajinske dece… »
Šokantno priznanje "Majke Rusije" u TV prenosu: "Da, otela sam ga. Pevao je ukrajinske pesme, a onda je..."

Šokantno priznanje "Majke Rusije" u TV prenosu: "Da, otela sam ga. Pevao je ukrajinske pesme, a onda je..."

Telegraf pre 8 sati
Marija Lvova-Belova, ruska poverenica za prava dece i jedna od najtraženijih osoba Međunarodnog krivičnog suda (ICC) zbog otmica ukrajinske dece, u televizijskom intervjuu otvoreno je opisala kako je "prevaspitala" dečaka kojeg je otela iz Mariupolja. U… »
Šokantno priznanje „Majke Rusije“ u TV programu: „Da, otela sam ga. Pevao je ukrajinske pesme…“

Šokantno priznanje „Majke Rusije“ u TV programu: „Da, otela sam ga. Pevao je ukrajinske pesme…“

Nova pre 10 sati
Marija Lvova-Belova, ruska poverenica za prava dece i jedna od najtraženijih osoba Međunarodnog krivičnog suda (ICC) zbog otmica ukrajinske dece, u televizijskom intervjuu otvoreno je opisala kako je „prevaspitala“ dečaka koga je otela iz Mariupolja. U… »

Vesti dana »