Povezane vesti
Mi sa Kosova biramo muškarca za ceo život: Slađa Delibašić danas bi sve uradila drugačije
Story pre 12 sati
Slađa Delibašić i Đole Đogani bili su jedan od najpopularnijih parova devedesetih godina. Imali su brojne hitove, nastupi su im bili rasprodati, a oni su uživali u ljubavi i stabilnom braku. Kada se činilo da njihovu sreću ništa ne može da uzdrma… »
"Mi sa Kosova biramo da bude tvoje vere..." Slađa Delibašić prošla pakao kad je ocu rekla da je trudna s Đoletom Đoganijem!…
Kurir pre 14 sati
Pevačica Slađa Delibašić ima dve ćerke, Silviju i Marinelu, koje je dobila u braku s denserom Đoletom Đoganijem, a sada se prisetila trenutka kada je svom ocu, pre mnogo godina, saopštila da je u blagoslovenom stanju. Ona tvrdi da mu je bilo teško da sve… »
„Rekla sam mu da sam trudna, a njemu je to bila katastrofa“: Pevačica prošla kroz pakao
Nova pre 15 sati
Pevačica Slađa Delibašić kaže da je njenom ocu bilo teško kad mu je saopštila da je u drugom stanju. Slađa Delibašić tvrdi da mu je bilo teško da sve to podnese, te ni njoj posle toga nije bilo svejedno, a onda je posle teškog perioda uspela sebi da… »
"Rekla sam da sam trudna, a njemu je bilo teško": Pevačica (56) se mučila, a onda je počela da zarađuje samo tako: Danas…
Blic pre 16 sati
Pevačica Slađa Delibašić kaže da je njenom ocu bilo teško kad mu je saopštila da je u drugom stanju. Ona tvrdi da mu je bilo teško da sve to podnese, te ni njoj posle toga nije bilo svejedno, a onda je posle teškog perioda uspela sebi da sredi život iz… »
"Rekla sam mu da sam trudna, a njemu je bilo teško": Pevačica prošla kroz pakao, a onda je počela da zarađuje
Telegraf pre 16 sati
Pevačica Slađa Delibašić kaže da je njenom ocu bilo teško kad mu je saopštila da je u drugom stanju. Ona tvrdi da mu je bilo teško da sve to podnese, te ni njoj posle toga nije bilo svejedno, a onda je posle teškog perioda uspela sebi da sredi život iz… »
Vesti dana »
Opraštamo se od miholjskog leta: Pljuskovi sve do utorka, temperatura pada: Ovo je prognoza RHMZ za naredne dane
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
"Loše smo otvorili, previše solirali..." Obradović kritikuje posle pobede nad Baskonijom: Moraćemo da analiziramo ovaj meč
Kurir pre 4 satijoš 6 povezanih