Повезане вести

Ми са Косова бирамо мушкарца за цео живот: Слађа Делибашић данас би све урадила другачије

Ми са Косова бирамо мушкарца за цео живот: Слађа Делибашић данас би све урадила другачије

Стори пре 27 дана
Слађа Делибашић и Ђоле Ђогани били су један од најпопуларнијих парова деведесетих година. Имали су бројне хитове, наступи су им били распродати, а они су уживали у љубави и стабилном браку. Када се чинило да њихову срећу ништа… »
"Ми са Косова бирамо да буде твоје вере..." Слађа Делибашић прошла пакао кад је оцу рекла да је трудна с Ђолетом Ђоганијем!…

"Ми са Косова бирамо да буде твоје вере..." Слађа Делибашић прошла пакао кад је оцу рекла да је трудна с Ђолетом Ђоганијем!…

Курир пре 27 дана
Певачица Слађа Делибашић има две ћерке, Силвију и Маринелу, које је добила у браку с денсером Ђолетом Ђоганијем, а сада се присетила тренутка када је свом оцу, пре много година, саопштила да је у благословеном стању. Она тврди… »
„Рекла сам му да сам трудна, а њему је то била катастрофа“: Певачица прошла кроз пакао

„Рекла сам му да сам трудна, а њему је то била катастрофа“: Певачица прошла кроз пакао

Нова пре 27 дана
Певачица Слађа Делибашић каже да је њеном оцу било тешко кад му је саопштила да је у другом стању. Слађа Делибашић тврди да му је било тешко да све то поднесе, те ни њој после тога није било свеједно, а онда је после тешког… »
"Рекла сам да сам трудна, а њему је било тешко": Певачица (56) се мучила, а онда је почела да зарађује само тако: Данас…

"Рекла сам да сам трудна, а њему је било тешко": Певачица (56) се мучила, а онда је почела да зарађује само тако: Данас…

Блиц пре 27 дана
Певачица Слађа Делибашић каже да је њеном оцу било тешко кад му је саопштила да је у другом стању. Она тврди да му је било тешко да све то поднесе, те ни њој после тога није било свеједно, а онда је после тешког периода успела… »
"Рекла сам му да сам трудна, а њему је било тешко": Певачица прошла кроз пакао, а онда је почела да зарађује

"Рекла сам му да сам трудна, а њему је било тешко": Певачица прошла кроз пакао, а онда је почела да зарађује

Телеграф пре 27 дана
Певачица Слађа Делибашић каже да је њеном оцу било тешко кад му је саопштила да је у другом стању. Она тврди да му је било тешко да све то поднесе, те ни њој после тога није било свеједно, а онда је после тешког периода успела… »

Вести дана »