Povezane vesti

"Oduzmite Sineru sve nagrade, pa nek snima manje reklama": Italijani ga zamrzeli čim je izdao zemlju

"Oduzmite Sineru sve nagrade, pa nek snima manje reklama": Italijani ga zamrzeli čim je izdao zemlju

Mondo pre 5 sati
Janik Siner razbesneo je mnoge u Italiji. Doneo je odluku da ne igra za reprezentaciju na Dejvis kupu i zbog toga se ne stišava bura na Apeninima. Prozivaju ga mnogi, a sada traže i da mu se oduzmu sve nagrade koje je dobio od države pošto je odbio da… »
Siner odgovorio na prozivke zbog propuštanja Dejvis Kupa: "Već sam sve rekao, mogu samo..."

Siner odgovorio na prozivke zbog propuštanja Dejvis Kupa: "Već sam sve rekao, mogu samo..."

Telegraf pre 11 sati
Janik Siner odbio je poziv za Dejvis Kup reprezentaciju Italije, a od heroja je postao jedan od najvećih neprijatelja države u ovom trenutku. Siner igra u odličnoj formi. Nastupa na turniru u Beču, a u prvom kolu je i više nego lako izašao na kraj sa… »
Janik: Prihvatam kritike, ali sve sam rekao

Janik: Prihvatam kritike, ali sve sam rekao

Sport klub pre 16 sati
Odličan start na seriji 500 u Beču, pružio je italijanskim medijima priliku da još jednom pitaju Janika Sinera o odluci da ne igra Dejvis kup. – Mogu samo da kažem da prihvatam kritiku, ali već sam sve rekao o tome – kratko je za „Skajsport“ izjavio prvi… »

Vesti dana »