Povezane vesti
"Oduzmite Sineru sve nagrade, pa nek snima manje reklama": Italijani ga zamrzeli čim je izdao zemlju
Mondo 23.10.2025
Janik Siner razbesneo je mnoge u Italiji. Doneo je odluku da ne igra za reprezentaciju na Dejvis kupu i zbog toga se ne stišava bura na Apeninima. Prozivaju ga mnogi, a sada traže i da mu se oduzmu sve nagrade koje je dobio od države pošto je odbio da… »
Siner odgovorio na prozivke zbog propuštanja Dejvis Kupa: "Već sam sve rekao, mogu samo..."
Telegraf 23.10.2025
Janik Siner odbio je poziv za Dejvis Kup reprezentaciju Italije, a od heroja je postao jedan od najvećih neprijatelja države u ovom trenutku. Siner igra u odličnoj formi. Nastupa na turniru u Beču, a u prvom kolu je i više nego lako izašao na kraj sa… »
Janik: Prihvatam kritike, ali sve sam rekao
Sport klub 23.10.2025
Odličan start na seriji 500 u Beču, pružio je italijanskim medijima priliku da još jednom pitaju Janika Sinera o odluci da ne igra Dejvis kup. – Mogu samo da kažem da prihvatam kritiku, ali već sam sve rekao o tome – kratko je za „Skajsport“ izjavio prvi… »
Vesti dana »
BLOG Vidimo se 23. maja na Slaviji": Završen studentski protest "Ne bojte se, i dalje smo tu"
Nova pre 1 satjoš 30 povezanih
"Vuku nas za nos dok nas ubijaju, ali više se neće smejati!" Tramp nikada ranije nije bio ovoliko besan: Stigla je poruka za Iran, Teheran preti Britaniji i Francuskoj, hitno se oglasio Makron
Blic pre 26 minutajoš 29 povezanih
Opšte ludilo i sezona iz snova! Ovaj tim je šampion svoje države nakon 40 godina
Večernje novosti pre 26 minutajoš 28 povezanih
Berlin odbio Putinov predlog da posrednik za Ukrajinu bude bivši nemački kancelar Šreder
Serbian News Media pre 41 minutajoš 33 povezane