Povezane vesti
Hrvatska policija odbacila tvrdnje srpske ministarke Mesarović o strašnom tretmanu na granici
N1 Info 23.10.2025
Hrvatska policija odbacila je tvrdnje ministarke privrede Srbije Adrijane Mesarović da je na hrvatskoj granici prošla kroz "strašan tretman", dok je putovala u Banjaluku. "Nastavno na navode objavljene u nekoliko medija i objavu u kojoj ministarka Vlade… »
Mesarović: Na hrvatskoj granici sam doživela strašan tretman, nekoliko puta procedura kontrole
RTS 23.10.2025
Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka privrede Adrijana Mesarović izjavila je da je na hrvatskoj granici, prilikom putovanja u Banjaluku, doživela neprijatnost i "strašan tretman", jer je nekoliko puta morala da prolazi kroz proceduru kontrole… »
Ministarka Mesarović: Na hrvatskoj granici doživela sam strašan tretman
Nedeljnik 23.10.2025
Ministarka privrede Adrijana Mesarović izjavila je danas da je na hrvatskoj granici prošla kroz „strašan tretman“, dok je putovala u Banjaluku. Mesarović je na mreži Instagram napisala da je jedino ona od cele delegacije izvedena iz automobila uz… »
Mesarović: Na hrvatskoj granici doživela sam strašan tretman
NIN 23.10.2025
Ministarka privrede Adrijana Mesarović izjavila je danas da je na hrvatskoj granici prošla kroz "strašan tretman", dok je putovala u Banjaluku. Mesarović je na mreži Instagram napisala da je jedino ona od cele delegacije izvedena iz automobila uz… »
Skandal na granici! Hrvatski carinici hteli da ponize potpredsednicu Vlade Srbije, tretirali je kao kriminalca! Ministarka…
Dnevnik 23.10.2025
Potpredsednica Vlade i ministarka privrede Adrijana Mesarović oglasila se na svom Instagram nalogu naglasivši da ne želi da prećuti kakav je strašan tretman prošla na putu za Banja Luku. -Ne želim da prećutim kroz kakav strašan tretman sam prošla na putu… »
Mesarović: Na Hrvatskoj granici sam doživela strašan tretman
RTV 23.10.2025
BEOGRAD - Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka privrede Adrijana Mesarović izjavila je danas da je na hrvatskoj granici, prilikom putovanja u Banjaluku, doživela neprijatnost i "strašan tretman", jer je nekoliko puta morala da prolazi kroz proceduru… »
"Zašto sam tretirana kao ilegalni imigrant ili: Kriminalac?" Ministarka Mesarović: Na hrvatskoj granici sam doživela strašan…
Blic 23.10.2025
Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka privrede Adrijana Mesarović izjavila je danas da je na hrvatskoj granici, prilikom putovanja u Banjaluku, doživela neprijatnost i "strašan tretman", jer je nekoliko puta morala da prolazi kroz proceduru kontrole… »
Na hrvatskoj granici sam doživela strašan tretman: Ministar Adrijana Mesarović o putu do Banjaluke
Sputnik 23.10.2025
Adrijana Mesarović, potpredsednik Vlade Srbije i ministar privrede izjavila je da je na hrvatskoj granici, prilikom putovanja u Banjaluku, doživela neprijatnost i ,,strašan tretman'', jer je nekoliko puta morala da prolazi kroz proceduru kontrole… »
Vesti dana »
SAD uklonile Rusiju kao direktnu pretnju iz svoje bezbednosne strategije
Beta pre 4 minutajoš 24 povezane
Macut: Energetska situacija stabilna, neće biti nestašica, fascinantan rad Vučića
N1 Info pre 54 minutajoš 20 povezanih
Vremenska prognoza za nedelju 7. decembar 2025: Danas hladno, mestimično s kišom i snegom
Novi magazin pre 1 satjoš 18 povezanih