Povezane vesti

Mesarović: Na hrvatskoj granici sam doživela strašan tretman, nekoliko puta procedura kontrole

Mesarović: Na hrvatskoj granici sam doživela strašan tretman, nekoliko puta procedura kontrole

RTS pre 4 sati
Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka privrede Adrijana Mesarović izjavila je da je na hrvatskoj granici, prilikom putovanja u Banjaluku, doživela neprijatnost i "strašan tretman", jer je nekoliko puta morala da prolazi kroz proceduru kontrole… »
Ministarka Mesarović: Na hrvatskoj granici doživela sam strašan tretman

Ministarka Mesarović: Na hrvatskoj granici doživela sam strašan tretman

Nedeljnik pre 6 sati
Ministarka privrede Adrijana Mesarović izjavila je danas da je na hrvatskoj granici prošla kroz „strašan tretman“, dok je putovala u Banjaluku. Mesarović je na mreži Instagram napisala da je jedino ona od cele delegacije izvedena iz automobila uz… »
Mesarović: Na hrvatskoj granici doživela sam strašan tretman

Mesarović: Na hrvatskoj granici doživela sam strašan tretman

NIN pre 6 sati
Ministarka privrede Adrijana Mesarović izjavila je danas da je na hrvatskoj granici prošla kroz "strašan tretman", dok je putovala u Banjaluku. Mesarović je na mreži Instagram napisala da je jedino ona od cele delegacije izvedena iz automobila uz… »
Skandal na granici! Hrvatski carinici hteli da ponize potpredsednicu Vlade Srbije, tretirali je kao kriminalca! Ministarka…

Skandal na granici! Hrvatski carinici hteli da ponize potpredsednicu Vlade Srbije, tretirali je kao kriminalca! Ministarka…

Dnevnik pre 7 sati
Potpredsednica Vlade i ministarka privrede Adrijana Mesarović oglasila se na svom Instagram nalogu naglasivši da ne želi da prećuti kakav je strašan tretman prošla na putu za Banja Luku. -Ne želim da prećutim kroz kakav strašan tretman sam prošla na putu… »
Mesarović: Na Hrvatskoj granici sam doživela strašan tretman

Mesarović: Na Hrvatskoj granici sam doživela strašan tretman

RTV pre 8 sati
BEOGRAD - Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka privrede Adrijana Mesarović izjavila je danas da je na hrvatskoj granici, prilikom putovanja u Banjaluku, doživela neprijatnost i "strašan tretman", jer je nekoliko puta morala da prolazi kroz proceduru… »
"Zašto sam tretirana kao ilegalni imigrant ili: Kriminalac?" Ministarka Mesarović: Na hrvatskoj granici sam doživela strašan…

"Zašto sam tretirana kao ilegalni imigrant ili: Kriminalac?" Ministarka Mesarović: Na hrvatskoj granici sam doživela strašan…

Blic pre 7 sati
Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka privrede Adrijana Mesarović izjavila je danas da je na hrvatskoj granici, prilikom putovanja u Banjaluku, doživela neprijatnost i "strašan tretman", jer je nekoliko puta morala da prolazi kroz proceduru kontrole… »
Na hrvatskoj granici sam doživela strašan tretman: Ministar Adrijana Mesarović o putu do Banjaluke

Na hrvatskoj granici sam doživela strašan tretman: Ministar Adrijana Mesarović o putu do Banjaluke

Sputnik pre 7 sati
Adrijana Mesarović, potpredsednik Vlade Srbije i ministar privrede izjavila je da je na hrvatskoj granici, prilikom putovanja u Banjaluku, doživela neprijatnost i ,,strašan tretman'', jer je nekoliko puta morala da prolazi kroz proceduru kontrole… »

Vesti dana »