Povezane vesti
Mesarović: Na hrvatskoj granici sam doživela strašan tretman, nekoliko puta procedura kontrole
RTS pre 4 sati
Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka privrede Adrijana Mesarović izjavila je da je na hrvatskoj granici, prilikom putovanja u Banjaluku, doživela neprijatnost i "strašan tretman", jer je nekoliko puta morala da prolazi kroz proceduru kontrole… »
Ministarka Mesarović: Na hrvatskoj granici doživela sam strašan tretman
Nedeljnik pre 6 sati
Ministarka privrede Adrijana Mesarović izjavila je danas da je na hrvatskoj granici prošla kroz „strašan tretman“, dok je putovala u Banjaluku. Mesarović je na mreži Instagram napisala da je jedino ona od cele delegacije izvedena iz automobila uz… »
Mesarović: Na hrvatskoj granici doživela sam strašan tretman
NIN pre 6 sati
Ministarka privrede Adrijana Mesarović izjavila je danas da je na hrvatskoj granici prošla kroz "strašan tretman", dok je putovala u Banjaluku. Mesarović je na mreži Instagram napisala da je jedino ona od cele delegacije izvedena iz automobila uz… »
Skandal na granici! Hrvatski carinici hteli da ponize potpredsednicu Vlade Srbije, tretirali je kao kriminalca! Ministarka…
Dnevnik pre 7 sati
Potpredsednica Vlade i ministarka privrede Adrijana Mesarović oglasila se na svom Instagram nalogu naglasivši da ne želi da prećuti kakav je strašan tretman prošla na putu za Banja Luku. -Ne želim da prećutim kroz kakav strašan tretman sam prošla na putu… »
Mesarović: Na Hrvatskoj granici sam doživela strašan tretman
RTV pre 8 sati
BEOGRAD - Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka privrede Adrijana Mesarović izjavila je danas da je na hrvatskoj granici, prilikom putovanja u Banjaluku, doživela neprijatnost i "strašan tretman", jer je nekoliko puta morala da prolazi kroz proceduru… »
"Zašto sam tretirana kao ilegalni imigrant ili: Kriminalac?" Ministarka Mesarović: Na hrvatskoj granici sam doživela strašan…
Blic pre 7 sati
Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka privrede Adrijana Mesarović izjavila je danas da je na hrvatskoj granici, prilikom putovanja u Banjaluku, doživela neprijatnost i "strašan tretman", jer je nekoliko puta morala da prolazi kroz proceduru kontrole… »
Na hrvatskoj granici sam doživela strašan tretman: Ministar Adrijana Mesarović o putu do Banjaluke
Sputnik pre 7 sati
Adrijana Mesarović, potpredsednik Vlade Srbije i ministar privrede izjavila je da je na hrvatskoj granici, prilikom putovanja u Banjaluku, doživela neprijatnost i ,,strašan tretman'', jer je nekoliko puta morala da prolazi kroz proceduru kontrole… »
Vesti dana »

"Neka razmisle o tome"! Putin o pretnjama "tomahavkama": Ako se takvo oružje upotrebi za napad na Rusiju, odgovor će biti šokantan!
Blic pre 1 satjoš 26 povezanih

Tijago Spliter privremeni trener Portlanda nakon hapšenja Čonsija Bilapsa
Politika pre 30 minutajoš 29 povezanih

Hiljade ljudi na maršu u Budimpešti podržalo Orbana, na rivalskom skupu hiljade podržale opoziciju
Beta pre 2 satajoš 25 povezanih

Zvezda poražena na gostovanju Bragi u Ligi Evrope, povreda Arnautovića
RTV pre 0 minutajoš 121 povezana