Povezane vesti
U Srbiji zabeleženo blizu 7.000 slučajeva oboljenja sličnih gripu
Moj Novi Sad pre 28 dana
Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut" saopštio je danas da je na teritoriji Srbije od 13. do 19. oktobra zabeleženo je 6.827 slučajeva oboljenja sličnih gripu. Zabeležena stopa je niža za 6,2 odsto u odnosu na prethodnu nedelju… »
Na teritoriji Srbije zabeleženo 6.827 slučajeva oboljenja sličnih gripu
N1 Info pre 28 dana
Na teritoriji Srbije od 13. do 19. oktobra zabeleženo je 6.827 slučajeva oboljenja sličnih gripu, saopštio je danas Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut". Zabeležena stopa je niža za 6,2 odsto u odnosu na prethodnu nedelju, dok je… »
Batut: Zabeleženo je 6.827 slučajeva oboljenja sličnih gripu
Danas pre 28 dana
Na teritoriji Srbije od 13. do 19. oktobra zabeleženo je 6.827 slučajeva oboljenja sličnih gripu, saopštio je danas Institut za javno zdravlje Srbije „Dr Milan Jovanović Batut“. Zabeležena stopa je niža za 6,2 odsto u odnosu na prethodnu nedelju, dok je… »
Bebe i deca najugroženiji: Raste broj zaraženih u Srbiji
B92 pre 28 dana
U nedelji za nama registrovano je 11.621 slučaj akutnih respiratornih i 6.827 slučajeva oboljenja sličnih gripu, izvestio je Batut. Prema najnovijim podacima Instituta za javno zdravlje "Dr Milan Jovanović Batut" u Srbiji raste broj obolelih od… »
Vesti dana »
„Moja policija me nije zaštitila, ja sam urlala, a oni su samo gledali“: Ekipa N1 o napadu ispred Ćacilenda
Cenzolovka pre 1 satjoš 50 povezanih
Blumberg: Predlog SAD Ukrajini predviđa predaju Donbasa i prekid sankcija Rusiji
Vesti online pre 1 satjoš 47 povezanih
Vanredno u Vranju: Izlila se reka, preti opasnost od poplavnog talasa
Nova pre 3 satajoš 30 povezanih
Vanredne odbrane od poplava proglašene u Vranju i okolini zbog izlivanja Južne Morave
Naslovi.ai pre 2 satajoš 27 povezanih
Osmani raspisala vanredne parlamentarne izbore na Kosovu za 28. decembar
N1 Info pre 7 satijoš 32 povezane