Povezane vesti
Mi snaga naroda: Zakon o roditelju-negovatelju ključan za dostojanstven život i ekonomsku sigurnost
Beta pre 27 dana
Pokret Mi snaga naroda podržao je roditelje-negovatelje koji su juče protestovali ispred zgrade Vlade, zahtevajući usvajanje zakona koji bi im omogućio osnovna prava i dostojanstven život. "Njihova borba nije samo borba za lične privilegije, već za pravo… »
Mi snaga naroda: Zakon o roditelju-negovatelju ključan za dostojanstven život i ekonomsku sigurnost
Radio sto plus pre 27 dana
“Njihova borba nije samo borba za lične privilegije, već za pravo na život bez straha od egzistencijalne nesigurnosti”, saopštio je odbor za Niš tog pokreta koji predvodi Branimir Nestorović. Pokret je naveo da se “Sanja Petrović i mnogi drugi roditelji… »
Vesti dana »
Izložba "100 godina od obnove Njegoševe kapele" otvorena u Kraljevskom dvoru: Prisustvovao i princ Aleksandar Karađorđević
Blic pre 41 minutajoš 1 povezana
Kozma: Naprednjaci iz Poslaničke grupe prijateljstva sa Nemačkom vređali goste iz Bundestaga
Beta pre 3 satajoš 1 povezana
Đurić iz Brisela: Zbog teških globalnih okolnosti u EU pojačan zamah za proširenje na naš region
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Šok odluka italijanskog suda: Ukrajinac optužen za sabotažu 'Severnog toka' biće izručen Nemačkoj (video)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Trampov specijalni izaslanik i Zelenski se neće sastati u Ankari, ukrajinski predsednik nezadovaljan mirovnim planom SAD
Danas pre 3 satajoš 1 povezana