Povezane vesti
Mi snaga naroda: Zakon o roditelju-negovatelju ključan za dostojanstven život i ekonomsku sigurnost
Beta 23.10.2025
Pokret Mi snaga naroda podržao je roditelje-negovatelje koji su juče protestovali ispred zgrade Vlade, zahtevajući usvajanje zakona koji bi im omogućio osnovna prava i dostojanstven život. "Njihova borba nije samo borba za lične privilegije, već za pravo… »
Mi snaga naroda: Zakon o roditelju-negovatelju ključan za dostojanstven život i ekonomsku sigurnost
Radio sto plus 23.10.2025
“Njihova borba nije samo borba za lične privilegije, već za pravo na život bez straha od egzistencijalne nesigurnosti”, saopštio je odbor za Niš tog pokreta koji predvodi Branimir Nestorović. Pokret je naveo da se “Sanja Petrović i mnogi drugi roditelji… »
Vesti dana »
Protesti prevoznika Zapadnog Balkana zbog EES sistema i ograničenja boravka u Šengenu
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 109 povezanih
Tramp šalje svog „čoveka za granice“ u Minesotu: Tom Homan će ga direktno izveštavati sa terena
Nedeljnik pre 2 satajoš 41 povezana
Filozofski fakultet poslao urgenciju Upravnom sudu za povratak na posao profesorke Kleut
Nova pre 4 satijoš 23 povezane
Snežna oluja paralisala Ameriku: Najmanje 14 mrtvih, stotine hiljada bez struje
BBC News pre 3 satajoš 32 povezane
Rute: NATO od Srbije očekuje utvrđivanje odgovornosti za Banjsku i za napad na vojnike KFOR-a
Beta pre 36 minutajoš 20 povezanih