Povezane vesti

Aleksandra Mladenović se oprostila od preminulog člana porodice: Sačekala si da završim nastup i otišla zauvek

Aleksandra Mladenović se oprostila od preminulog člana porodice: Sačekala si da završim nastup i otišla zauvek

Svet & Skandal pre 9 sati
Aleksandra Mladenović podelila je tužnu vest – pevačica je ostala bez svoje bake. Na svom Instagram profilu objavila je emotivnu poruku kojom se oprostila od voljene starice, a reči koje je napisala rasplakale su njene pratioce. – Sačekala si me da… »
Tuga u domu Aleksandre Mladenović: Ostala bez ženske osobe koju je obožavala: Sačekala si da završim nastup i otišla zauvek…

Tuga u domu Aleksandre Mladenović: Ostala bez ženske osobe koju je obožavala: Sačekala si da završim nastup i otišla zauvek…

Kurir pre 10 sati
Aleksandra Mladenović na svom Instagram profilu podelila je tužnu objavu. Pevačica je ostala bez svoje bake, a porukom kojom se oprostila od voljene tera suze na oči. - Sačekala si me da završim nastup i otišla zauvek. Počivaj u miru, bakice moja! Volim… »
"Sačekala si da završim nastup i otišla zauvek": Ogromna tuga u domu naše pevačice, slomljena od bola

"Sačekala si da završim nastup i otišla zauvek": Ogromna tuga u domu naše pevačice, slomljena od bola

Mondo pre 10 sati
Pevačica Aleksandra Mladenović podelila je na svom Instagram profilu potresnu objavu i otkrila da je ostala bez voljene bake, a njena emotivna poruka rasplakala je pratioce. "Sačekala si me da završim nastup i otišla zauvek. Počivaj u miru, bakice moja… »
Smrt u domu Aleksandre Mladenović Pevačica ostala bez bliske osobe, nakon nastupa ju je sačekala tužna vest

Smrt u domu Aleksandre Mladenović Pevačica ostala bez bliske osobe, nakon nastupa ju je sačekala tužna vest

Alo pre 10 sati
Objavila je i bolne reči uz zajedničku fotografiju. Pevačica Aleksandra Mladenović objavila je tužnu vest, i oprostila se od veoma bliske osobe koja je preminula. Naime, ona je na Instagramu saopštila da joj je preminula baka za koju je bila izuzetno… »
Tuga u domu Aleksandre Mladenović: Pevačici umro član porodice, u suzama se oprostila

Tuga u domu Aleksandre Mladenović: Pevačici umro član porodice, u suzama se oprostila

Telegraf pre 10 sati
Pevačica Aleksandra Mladenović objavila je tužnu vest, i oprostila se od veoma bliske osobe koja je preminula. Naime, ona je na Instagramu saopštila da joj je preminula baka za koju je bila izuzetno vezana. Aleksandra je sinoć nastupala u jednom klubu u… »
"Sačekala si da završim nastup i otišla si zauvek": Smrt u domu Aleksandre Mladenović, pevačica slomljena od bola, oglasila se…

"Sačekala si da završim nastup i otišla si zauvek": Smrt u domu Aleksandre Mladenović, pevačica slomljena od bola, oglasila se…

Blic pre 10 sati
Folk pevačica Aleksandra Mladenović objavila je tužnu vest iz porodičnog doma. Naime, ona je na Instagramu saopštila da joj je preminula baka za koju je bila izuzetno vezana. Aleksandra je sinoć nastupala u jednom klubu u Zagrebu, te je u emotivnoj… »

Vesti dana »