Povezane vesti

Evroposlanik demokrata: Targetiranje nezavisnih novinara da su deo političke zavere - zastrašivanje

Evroposlanik demokrata: Targetiranje nezavisnih novinara da su deo političke zavere - zastrašivanje

N1 Info pre 14 sati
Generalni sekretar Evropske demokratske partije Sandro Goci nazvao je neprihvatljivim napade na kompaniju United Media i nezavisne novinare, a kao zastrašivanje ocenio imenovanje reportera koje režim optužuje da su deo političke zavere. "To je direktna… »
Evroposlanik o napadima Vučićevog režima na novinare United Media: Pretnja slobodi medija i pokušaj da se ućutka svaki…

Evroposlanik o napadima Vučićevog režima na novinare United Media: Pretnja slobodi medija i pokušaj da se ućutka svaki…

Nova pre 15 sati
Generalni sekretar Evropske demokratske partije Sandro Goci nazvao je neprihvatljivim napade na kompaniju United Media i nezavisne novinare, a kao zastrašivanje ocenio imenovanje reportera koje režim optužuje da su deo političke zavere. To je direktna… »
Sandro Goci: Vučićeve uvrede evroparlamentarcima su uvreda za razum i sam srpski narod

Sandro Goci: Vučićeve uvrede evroparlamentarcima su uvreda za razum i sam srpski narod

Serbian News Media pre 16 sati
Generalni sekretar Evropske demokratske partije Sandro Goci ocenio je danas da su uvrede koje je predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio evroparlamentarcima uvreda za razum, demokratiju i sam srpski narod. On je danas predsednici EP Roberti Mecoli… »
Goci pisao predsednici EP: Vučićeve uvrede evroparlamentaraca vređaju zdrav razum i srpski narod

Goci pisao predsednici EP: Vučićeve uvrede evroparlamentaraca vređaju zdrav razum i srpski narod

N1 Info pre 17 sati
Generalni sekretar Evropske demokratske partije Sandro Goci ocenio je da su uvrede koje je predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio evroparlamentarcima uvreda za razum, demokratiju i sam srpski narod. On je danas predsednici EP Roberti Mecoli uputio… »
Goci: Vučićeve uvrede evroparlamentaraca zapravo vređaju zdrav razum, demokratiju i srpski narod

Goci: Vučićeve uvrede evroparlamentaraca zapravo vređaju zdrav razum, demokratiju i srpski narod

Radio 021 pre 16 sati
Generalni sekretar Evropske demokratske partije Sandro Goci ocenio je da su uvrede koje je predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio evroparlamentarcima uvreda za razum, demokratiju i sam srpski narod. On je danas predsednici EP Roberti Mecoli uputio… »

Nova pre 16 sati

Vesti dana »