Povezane vesti
Nemačka: Mercovi „poželjni“ i „nepoželjni“ migranti
NIN 23.10.2025
Kancelar Fridrih Merc našao se na udaru kritika zbog svojih izjava o „slici grada“. Njegove reči izazvale su talas protesta, ali i podrške unutar CDU i CSU, dok peticija „Mi smo ćerke“ okuplja hiljade potpisnica. Nakon kritika na račun izjave Fridriha… »
Merc je razbesneo Nemce
B92 23.10.2025
Kancelar Fridrih Merc našao se na udaru kritika zbog svojih izjava o „slici grada". Njegove reči izazvale su talas protesta, ali i podrške unutar CDU i CSU, dok peticija "Mi smo ćerke" okuplja hiljade potpisnica, objavio je Dojče vele. Nakon kritika na… »
Nemačka: Mercovi „poželjni“ i „nepoželjni“ migranti
Dojče vele 23.10.2025
Kancelar Fridrih Merc našao se na udaru kritika zbog svojih izjava o „slici grada“. Njegove reči izazvale su talas protesta, ali i podrške unutar CDU i CSU, dok peticija „Mi smo ćerke“ okuplja hiljade potpisnica. Nakon kritika na račun izjave Fridriha… »
Vesti dana »
"Nema vatru ko da gasi": Bukti kod Grebenca, oko sela sve gori, plamen se vidi i kod osmatračnice (foto, video)
Mondo pre 5 satijoš 36 povezanih
(Foto, video) Dramatično: Požari bukte, gašenje postaje sve teže! RHMZ upozorava na jak vetar, ruski "Iljušin" u borbi sa vatrenom stihijom
Blic pre 20 minutajoš 68 povezanih
Paklene vrućine širom Srbije: U više gradova izmereno 40 stepeni, na snazi crveni meteo-alarm
Insajder pre 3 satajoš 25 povezanih
Strahovit ruski udar na rodni grad Zelenskog: Šest osoba poginulo, najmanje 90 povređeno u napadu na tržni centar u Krivom Rogu (foto)
Kurir pre 45 minutajoš 20 povezanih