Povezane vesti
Nemačka: Mercovi „poželjni“ i „nepoželjni“ migranti
NIN 23.10.2025
Kancelar Fridrih Merc našao se na udaru kritika zbog svojih izjava o „slici grada“. Njegove reči izazvale su talas protesta, ali i podrške unutar CDU i CSU, dok peticija „Mi smo ćerke“ okuplja hiljade potpisnica. Nakon kritika na račun izjave Fridriha… »
Merc je razbesneo Nemce
B92 23.10.2025
Kancelar Fridrih Merc našao se na udaru kritika zbog svojih izjava o „slici grada". Njegove reči izazvale su talas protesta, ali i podrške unutar CDU i CSU, dok peticija "Mi smo ćerke" okuplja hiljade potpisnica, objavio je Dojče vele. Nakon kritika na… »
Nemačka: Mercovi „poželjni“ i „nepoželjni“ migranti
Dojče vele 23.10.2025
Kancelar Fridrih Merc našao se na udaru kritika zbog svojih izjava o „slici grada“. Njegove reči izazvale su talas protesta, ali i podrške unutar CDU i CSU, dok peticija „Mi smo ćerke“ okuplja hiljade potpisnica. Nakon kritika na račun izjave Fridriha… »
Vesti dana »
Radarski snimci prikazuju novu turu snega i leda koja stiže u Srbiju. Zna se tačan sat kad će nas pogoditi, na udaru je i Beograd
Blic pre 9 satijoš 3 povezane
Protest ispred Jovine gimnazije: Novosađani podržali zahteve učenika (VIDEO, FOTO)
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
(VIDEO) REKLI SU MU: „NIKAD NEĆEŠ USPETI“ – Danas Muzafer Čepeljac stoji na pobedničkom postolju
Sandžak haber pre 4 satijoš 1 povezana