Повезане вести
Немачка: Мерцови „пожељни“ и „непожељни“ мигранти
НИН 23.10.2025
Канцелар Фридрих Мерц нашао се на удару критика због својих изјава о „слици града“. Његове речи изазвале су талас протеста, али и подршке унутар ЦДУ и ЦСУ, док петиција „Ми смо ћерке“ окупља хиљаде потписница. Након критика на… »
Мерц је разбеснео Немце
Б92 23.10.2025
Канцелар Фридрих Мерц нашао се на удару критика због својих изјава о „слици града". Његове речи изазвале су талас протеста, али и подршке унутар ЦДУ и ЦСУ, док петиција "Ми смо ћерке" окупља хиљаде потписница, објавио је Дојче… »
Немачка: Мерцови „пожељни“ и „непожељни“ мигранти
Дојче веле 23.10.2025
Канцелар Фридрих Мерц нашао се на удару критика због својих изјава о „слици града“. Његове речи изазвале су талас протеста, али и подршке унутар ЦДУ и ЦСУ, док петиција „Ми смо ћерке“ окупља хиљаде потписница. Након критика на… »
Вести дана »
Студенти и грађани траже пуштање Лазара Мишића: Блокирали Авијатичарски трг у Земуну ВИДЕО
Нова пре 1 сатјош 27 повезаних
"Физичка блокада Ормуског мореуза није кључни проблем..." Криза на Блиском истоку и даље траје: Тренутно не постоји реална могућност за једноставно решење
Курир пре 2 сатајош 50 повезаних
"Сваки сан смешан у односу на Звезду, хвала ти што постојиш": Цвеле у сузама говорио колико воли клуб
Мондо пре 1 сатјош 64 повезане
Појавила се нова теорија о томе како је вирус доспео на крузер! Идентификован андски сој хантавируса, преноси се са човека на човека! Зараза стигла до Европе
Курир пре 1 сатјош 63 повезане
Трампова администрација сеје забуну док покушава да поново отвори Ормуски мореуз
Бета пре 1 сатјош 28 повезаних