Povezane vesti

Bol i tuga zbog odlaska majke ne prolazi, Tijana priznala: "Ispunila sam joj poslednju želju"

Bol i tuga zbog odlaska majke ne prolazi, Tijana priznala: "Ispunila sam joj poslednju želju"

Telegraf pre 8 sati
Tijana Bogićević izgubila je majku pre godinu dana, a od tada kako kaže vreme ne leči rane. Pevačica se prisetila poslednjih dana koje su provele zajedno. Tijana je majci posvetila i novu obradu pesme „Stihija“. Ona je otkrila da je „Stihija“ bila… »
"Nestala je pred mojim očima": Pevačica kaže da tuga za majkom ne jenjava: Ispunila sam joj poslednju želju

"Nestala je pred mojim očima": Pevačica kaže da tuga za majkom ne jenjava: Ispunila sam joj poslednju želju

Blic pre 9 sati
Tijana Bogićević izgubila je majku pre godinu dana, ali kako kaže, vreme ne leči rane. Ona priča o poslednjim danima koje su provele zajedno. Tijana je majci posvetila i novu obradu pesme „Stihija“. Ona je otkrila da je „Stihija“ bila omiljena pesma… »
Tijana Bogićević za HELLO! o najtežim danima, ispunila majčinu poslednju želju: Mama, ovo je za tebe!

Tijana Bogićević za HELLO! o najtežim danima, ispunila majčinu poslednju želju: Mama, ovo je za tebe!

Hello pre 10 sati
Verna publika Tijane Bogićević opisuje novu obradu pesme „Stihija“ kao kombinaciju prelepog glasa, uskomešanih emocija i jeze. Tijana je obradu numere objavila nedavno, baš kao i spot koji je postao viralan na mrežama, dok su komentari gledalaca bili… »

Vesti dana »