Povezane vesti

Brazilski predsednik Lula da Silva izjavio da će se kandidovati četvrti put za funkciju šefa države

Brazilski predsednik Lula da Silva izjavio da će se kandidovati četvrti put za funkciju šefa države

Euronews pre 7 sati
Brazilski predsednik Luis Injasio Lula da Silva danas je izjavio da će se naredne godine, po četvrti put, ponovo kandidovati za tu funkciju. Lula je tokom posete Indoneziji, na zajedničkoj pres konferenciji sa predsednikom te zemlje Prabovom Subijantom… »
Predsednik Brazila želi četvrti mandat: Imam energiju kao sa 30 godina

Predsednik Brazila želi četvrti mandat: Imam energiju kao sa 30 godina

N1 Info pre 9 sati
Predsednik Brazila Luiz Inasio Lula da Silva izjavio je da će se ponovo kandidovati za predsedničku funkciju na izborima sledeće godine. Ako bude izabran, to bi mu bio ukupno četvrti mandat. "Punim 80 godina, ali možete biti sigurni da imam istu… »
Brazilski predsednik Lula: Kandidovaću se i četvrti put

Brazilski predsednik Lula: Kandidovaću se i četvrti put

NIN pre 10 sati
Brazilski predsednik Luis Inasio Lula da Silva danas je izjavio da će se naredne godine, po četvrti put, ponovo kandidovati za tu funkciju. Lula je tokom posete Indoneziji, na zajedničkoj pres konferenciji sa predsednikom te zemlje Prabovom Subijantom… »
Lula ima skoro 80 godina, ali ne odustaje; "Kandidovaću se i četvrti put"

Lula ima skoro 80 godina, ali ne odustaje; "Kandidovaću se i četvrti put"

B92 pre 10 sati
Brazilski predsednik Luis Injasio Lula da Silva danas je izjavio da će se naredne godine, po četvrti put, ponovo kandidovati za tu funkciju. Lula je tokom posete Indoneziji, na zajedničkoj pres konferenciji sa predsednikom te zemlje Prabovom Subijantom… »

Vesti dana »