Povezane vesti

"Išla sam 4 puta u hitnu zbog prežderavanja": Pevačica šokirala priznanjem, iskreno o kilaži: "Ta hrana me je činila…

"Išla sam 4 puta u hitnu zbog prežderavanja": Pevačica šokirala priznanjem, iskreno o kilaži: "Ta hrana me je činila…

Blic pre 45 minuta
Pevačica Višnja Petrović govorila je o svom izgledu i kilaži o tom prilikom otkrila da joj se dešavalo zbog prekomerne konzumacije hrane završi u Hitnoj. "Da li je istina da si pojela u istom trenutku baklavu, tulumbu ,urmašicu i vrelu lazanju?", pitala… »
"Išla sam 4 puta u hitnu zbog prežderavanja": Pevačica odjednom pojede baklavu, tulumbu, urmašice i vruću lazanju

"Išla sam 4 puta u hitnu zbog prežderavanja": Pevačica odjednom pojede baklavu, tulumbu, urmašice i vruću lazanju

Mondo pre 1 sat
Pevačica Višnja Petrović govorila je o svom izgledu i kilaži, i tom prilikom otkrila da joj se dešavalo zbog prekomerne konzumacije hrane završi u Hitnoj. "Da li je istina da si pojela u istom trenutku baklavu, tulumbu, urmašicu i vrelu lazanju?", pitala… »
„Četiri puta sam išla u hitnu pomoć zbog prežderavanja“: Naša pevačica šokirala priznanjem šta je sve pojela u jednom trenutku…

„Četiri puta sam išla u hitnu pomoć zbog prežderavanja“: Naša pevačica šokirala priznanjem šta je sve pojela u jednom trenutku…

Nova pre 5 sati
Pevačica Višnja Petrović otkrila je jednu zanimljivost o sebi. Višnja Petrović je nedavno priznala da je više puta tražila pomoć lekara zbog prežderavanja. Naime, na pitanje voditeljke da li je istina da je u istom trenutku pojela baklavu, tulumbu… »
Pevačica zbog prežderavanja zvala hitnu pomoć: Kad su je doveli u bolnicu doktorka izustila samo jednu rečenicu

Pevačica zbog prežderavanja zvala hitnu pomoć: Kad su je doveli u bolnicu doktorka izustila samo jednu rečenicu

Kurir pre 8 sati
Višnja Petrović veliki je gurman. Pevačica voli hranu, a slatkiši su joj posebna opsesija o čemu je i govorila za medije. Kako je otkrila zbog prežderavanja je čak četiri puta bila u bolnici. "Da li je istina da si pojela u istom trenutku baklavu… »
"Išla sam četiri puta u Hitnu zbog prežderavanja" Pevačica šokirala sve priznanjem: Progovorila o kilaži

"Išla sam četiri puta u Hitnu zbog prežderavanja" Pevačica šokirala sve priznanjem: Progovorila o kilaži

Telegraf pre 7 sati
Pevačica Višnja Petrović jedna je od najatraktivnijih mladih dama na našoj javnoj sceni. Višnja i te kako vodi računa o svom izgledu, međutim, otkrila je kako joj se dešavalo da zbog prekomerne konzumacije hrane završi u Hitnoj. - Da li je istina da si… »

Vesti dana »