Повезане вести

"Ишла сам 4 пута у хитну због преждеравања": Певачица шокирала признањем, искрено о килажи: "Та храна ме је чинила…

"Ишла сам 4 пута у хитну због преждеравања": Певачица шокирала признањем, искрено о килажи: "Та храна ме је чинила…

Блиц 23.10.2025
Певачица Вишња Петровић говорила је о свом изгледу и килажи о том приликом открила да јој се дешавало због прекомерне конзумације хране заврши у Хитној. "Да ли је истина да си појела у истом тренутку баклаву, тулумбу ,урмашицу и… »
"Ишла сам 4 пута у хитну због преждеравања": Певачица одједном поједе баклаву, тулумбу, урмашице и врућу лазању

"Ишла сам 4 пута у хитну због преждеравања": Певачица одједном поједе баклаву, тулумбу, урмашице и врућу лазању

Мондо 23.10.2025
Певачица Вишња Петровић говорила је о свом изгледу и килажи, и том приликом открила да јој се дешавало због прекомерне конзумације хране заврши у Хитној. "Да ли је истина да си појела у истом тренутку баклаву, тулумбу, урмашицу… »
„Четири пута сам ишла у хитну помоћ због преждеравања“: Наша певачица шокирала признањем шта је све појела у једном тренутку…

„Четири пута сам ишла у хитну помоћ због преждеравања“: Наша певачица шокирала признањем шта је све појела у једном тренутку…

Нова 23.10.2025
Певачица Вишња Петровић открила је једну занимљивост о себи. Вишња Петровић је недавно признала да је више пута тражила помоћ лекара због преждеравања. Наиме, на питање водитељке да ли је истина да је у истом тренутку… »
Певачица због преждеравања звала хитну помоћ: Кад су је довели у болницу докторка изустила само једну реченицу

Певачица због преждеравања звала хитну помоћ: Кад су је довели у болницу докторка изустила само једну реченицу

Курир 23.10.2025
Вишња Петровић велики је гурман. Певачица воли храну, а слаткиши су јој посебна опсесија о чему је и говорила за медије. Како је открила због преждеравања је чак четири пута била у болници. "Да ли је истина да си појела у истом… »
"Ишла сам четири пута у Хитну због преждеравања" Певачица шокирала све признањем: Проговорила о килажи

"Ишла сам четири пута у Хитну због преждеравања" Певачица шокирала све признањем: Проговорила о килажи

Телеграф 23.10.2025
Певачица Вишња Петровић једна је од најатрактивнијих младих дама на нашој јавној сцени. Вишња и те како води рачуна о свом изгледу, међутим, открила је како јој се дешавало да због прекомерне конзумације хране заврши у Хитној… »

Вести дана »