Повезане вести
"Откако радим у српском фудбалу, мислим да Јавор није био бољи"
Спортске.нет 23.10.2025
Тренер фудбалера Новог Пазара Владимир Гаћиновић рекао је данас да је предстојећа утакмица против Јавора, у склопу 13. кола Супер лиге Србије, једна од најтежих за његов тим ове јесени. "Откако радим у српском фудбалу, мислим да… »
Гаћиновић пред Јавор: Једна од најтежих утакмица ове јесени
Санџак хабер 23.10.2025
Гаћиновић пред Јавор: Једна од најтежих утакмица ове јесени Тренер фудбалера Владимир Гаћиновић рекао је данас да је предстојећа утакмица против гостујућег Јавора, у оквиру 13. кола Супер лиге Србије, једна од најтежих за његов… »
Гаћиновић: Откако радим у српском фудбалу, мислим да Јавор није био бољи
Спортски журнал 23.10.2025
Једна од најтежих утакмица ове јесени. Тренер Владимир Гаћиновић рекао је да је предстојећа утакмица против гостујућег Јавора, у оквиру 13. кола Супер лиге, једна од најтежих за његов тим ове јесени. - Откако радим у српском… »
ГАЋИНОВИЋ УПОЗОРАВА: “Морамо да уђемо максимално озбиљно против Јавора!”
Санџак хабер 23.10.2025
ГАЋИНОВИЋ УПОЗОРАВА: “Морамо да уђемо максимално озбиљно против Јавора!” претраганасловнаСпорт23. октобар 2025.ГАЋИНОВИЋ УПОЗОРАВА: “Морамо да уђемо максимално озбиљно против Јавора!”Тренер фудбалера Новог Пазара, Владимир… »
Гаћиновић упозорава: “Морамо да уђемо максимално озбиљно против Јавора!”
ИндексОнлине 23.10.2025
Тренер фудбалера Новог Пазара, Владимир Гаћиновић, истакао је да његов тим очекује једно од најзахтевнијих искушења ове јесени, у утакмици 13. кола Супер лиге Србије против Јавора. “Откако радим у српском фудбалу, мислим да… »
Радио сто плус 23.10.2025
“Откако радим у српском фудбалу, мислим да Јавор није био бољи. Морамо да уђемо максимално озбиљно, да не поновимо приступ из првог полувремена против Чукаричког. Сигуран сам да нећемо. Чврсто верујем у своје играче… »
РТВ Нови Пазар 23.10.2025
Тренер фудбалера Владимир Гаћиновић рекао је данас да је предстојећа утакмица против гостујућег Јавора, у оквиру 13. кола Супер лиге Србије, једна од најтежих за његов тим ове јесени. “Откако радим у српском фудбалу, мислим да… »
Вести дана »
Ђедовић Хандановић: У Србији 51 место нема алтернативу за снабдевање горивом
Екапија пре 56 минутајош 43 повезане
Авокатица Боровић: Тужилаштво нема ниједан валидан доказ, поступак покушај застрашивања студентског покрета
Н1 Инфо пре 3 сатајош 29 повезаних
Ово је образац који је потребно да попуне они који се пријављују за легализацију објекта. Попуњава се у два примерка (фото)
Ало пре 1 сатјош 120 повезаних
Завршен састанак Вучића са тимовима за енергетску стабилност: „Грађани да не брину“
Данас пре 5 сатијош 43 повезане
Шта се дешава са еврима у мењачницама: Огласила се Народна банка Србије и саопштила шта ће бити с курсом
Курир пре 31 минутајош 22 повезане