Povezane vesti

"Otkako radim u srpskom fudbalu, mislim da Javor nije bio bolji"

"Otkako radim u srpskom fudbalu, mislim da Javor nije bio bolji"

Sportske.net pre 3 sata
Trener fudbalera Novog Pazara Vladimir Gaćinović rekao je danas da je predstojeća utakmica protiv Javora, u sklopu 13. kola Super lige Srbije, jedna od najtežih za njegov tim ove jeseni. "Otkako radim u srpskom fudbalu, mislim da Javor nije bio bolji… »
Gaćinović pred Javor: Jedna od najtežih utakmica ove jeseni

Sandžak haber pre 4 sati
Gaćinović pred Javor: Jedna od najtežih utakmica ove jeseni Trener fudbalera Vladimir Gaćinović rekao je danas da je predstojeća utakmica protiv gostujućeg Javora, u okviru 13. kola Super lige Srbije, jedna od najtežih za njegov tim ove jeseni. “Otkako… »
Gaćinović: Otkako radim u srpskom fudbalu, mislim da Javor nije bio bolji

Gaćinović: Otkako radim u srpskom fudbalu, mislim da Javor nije bio bolji

Sportski žurnal pre 6 sati
Jedna od najtežih utakmica ove jeseni. Trener Vladimir Gaćinović rekao je da je predstojeća utakmica protiv gostujućeg Javora, u okviru 13. kola Super lige, jedna od najtežih za njegov tim ove jeseni. - Otkako radim u srpskom fudbalu, mislim da Javor… »
GAĆINOVIĆ UPOZORAVA: “Moramo da uđemo maksimalno ozbiljno protiv Javora!”

GAĆINOVIĆ UPOZORAVA: “Moramo da uđemo maksimalno ozbiljno protiv Javora!”

Sandžak haber pre 6 sati
GAĆINOVIĆ UPOZORAVA: “Moramo da uđemo maksimalno ozbiljno protiv Javora!” pretraganaslovnaSport23. oktobar 2025.GAĆINOVIĆ UPOZORAVA: “Moramo da uđemo maksimalno ozbiljno protiv Javora!”Trener fudbalera Novog Pazara, Vladimir Gaćinović, istakao je da… »

Radio sto plus pre 8 sati
“Otkako radim u srpskom fudbalu, mislim da Javor nije bio bolji. Moramo da uđemo maksimalno ozbiljno, da ne ponovimo pristup iz prvog poluvremena protiv Čukaričkog. Siguran sam da nećemo. Čvrsto verujem u svoje igrače. Prezentovaće najbolje što imaju i… »
Gaćinović upozorava: “Moramo da uđemo maksimalno ozbiljno protiv Javora!”

Gaćinović upozorava: “Moramo da uđemo maksimalno ozbiljno protiv Javora!”

IndeksOnline pre 8 sati
Trener fudbalera Novog Pazara, Vladimir Gaćinović, istakao je da njegov tim očekuje jedno od najzahtevnijih iskušenja ove jeseni, u utakmici 13. kola Super lige Srbije protiv Javora. “Otkako radim u srpskom fudbalu, mislim da Javor nije bio bolji. Moramo… »

RTV Novi Pazar pre 8 sati
Trener fudbalera Vladimir Gaćinović rekao je danas da je predstojeća utakmica protiv gostujućeg Javora, u okviru 13. kola Super lige Srbije, jedna od najtežih za njegov tim ove jeseni. “Otkako radim u srpskom fudbalu, mislim da Javor nije bio bolji… »

Vesti dana »