Повезане вести

"Откако радим у српском фудбалу, мислим да Јавор није био бољи"

"Откако радим у српском фудбалу, мислим да Јавор није био бољи"

Спортске.нет пре 21 дана
Тренер фудбалера Новог Пазара Владимир Гаћиновић рекао је данас да је предстојећа утакмица против Јавора, у склопу 13. кола Супер лиге Србије, једна од најтежих за његов тим ове јесени. "Откако радим у српском фудбалу, мислим да… »
Гаћиновић пред Јавор: Једна од најтежих утакмица ове јесени

Санџак хабер пре 21 дана
Гаћиновић пред Јавор: Једна од најтежих утакмица ове јесени Тренер фудбалера Владимир Гаћиновић рекао је данас да је предстојећа утакмица против гостујућег Јавора, у оквиру 13. кола Супер лиге Србије, једна од најтежих за његов… »
Гаћиновић: Откако радим у српском фудбалу, мислим да Јавор није био бољи

Гаћиновић: Откако радим у српском фудбалу, мислим да Јавор није био бољи

Спортски журнал пре 21 дана
Једна од најтежих утакмица ове јесени. Тренер Владимир Гаћиновић рекао је да је предстојећа утакмица против гостујућег Јавора, у оквиру 13. кола Супер лиге, једна од најтежих за његов тим ове јесени. - Откако радим у српском… »
ГАЋИНОВИЋ УПОЗОРАВА: “Морамо да уђемо максимално озбиљно против Јавора!”

ГАЋИНОВИЋ УПОЗОРАВА: “Морамо да уђемо максимално озбиљно против Јавора!”

Санџак хабер пре 21 дана
ГАЋИНОВИЋ УПОЗОРАВА: “Морамо да уђемо максимално озбиљно против Јавора!” претраганасловнаСпорт23. октобар 2025.ГАЋИНОВИЋ УПОЗОРАВА: “Морамо да уђемо максимално озбиљно против Јавора!”Тренер фудбалера Новог Пазара, Владимир… »
Гаћиновић упозорава: “Морамо да уђемо максимално озбиљно против Јавора!”

Гаћиновић упозорава: “Морамо да уђемо максимално озбиљно против Јавора!”

ИндексОнлине пре 21 дана
Тренер фудбалера Новог Пазара, Владимир Гаћиновић, истакао је да његов тим очекује једно од најзахтевнијих искушења ове јесени, у утакмици 13. кола Супер лиге Србије против Јавора. “Откако радим у српском фудбалу, мислим да… »

Радио сто плус пре 21 дана
“Откако радим у српском фудбалу, мислим да Јавор није био бољи. Морамо да уђемо максимално озбиљно, да не поновимо приступ из првог полувремена против Чукаричког. Сигуран сам да нећемо. Чврсто верујем у своје играче… »

РТВ Нови Пазар пре 21 дана
Тренер фудбалера Владимир Гаћиновић рекао је данас да је предстојећа утакмица против гостујућег Јавора, у оквиру 13. кола Супер лиге Србије, једна од најтежих за његов тим ове јесени. “Откако радим у српском фудбалу, мислим да… »

Вести дана »