Povezane vesti
"Otkako radim u srpskom fudbalu, mislim da Javor nije bio bolji"
Sportske.net 23.10.2025
Trener fudbalera Novog Pazara Vladimir Gaćinović rekao je danas da je predstojeća utakmica protiv Javora, u sklopu 13. kola Super lige Srbije, jedna od najtežih za njegov tim ove jeseni. "Otkako radim u srpskom fudbalu, mislim da Javor nije bio bolji… »
Gaćinović pred Javor: Jedna od najtežih utakmica ove jeseni
Sandžak haber 23.10.2025
Gaćinović pred Javor: Jedna od najtežih utakmica ove jeseni Trener fudbalera Vladimir Gaćinović rekao je danas da je predstojeća utakmica protiv gostujućeg Javora, u okviru 13. kola Super lige Srbije, jedna od najtežih za njegov tim ove jeseni. “Otkako… »
Gaćinović: Otkako radim u srpskom fudbalu, mislim da Javor nije bio bolji
Sportski žurnal 23.10.2025
Jedna od najtežih utakmica ove jeseni. Trener Vladimir Gaćinović rekao je da je predstojeća utakmica protiv gostujućeg Javora, u okviru 13. kola Super lige, jedna od najtežih za njegov tim ove jeseni. - Otkako radim u srpskom fudbalu, mislim da Javor… »
GAĆINOVIĆ UPOZORAVA: “Moramo da uđemo maksimalno ozbiljno protiv Javora!”
Sandžak haber 23.10.2025
GAĆINOVIĆ UPOZORAVA: “Moramo da uđemo maksimalno ozbiljno protiv Javora!” pretraganaslovnaSport23. oktobar 2025.GAĆINOVIĆ UPOZORAVA: “Moramo da uđemo maksimalno ozbiljno protiv Javora!”Trener fudbalera Novog Pazara, Vladimir Gaćinović, istakao je da… »
Radio sto plus 23.10.2025
“Otkako radim u srpskom fudbalu, mislim da Javor nije bio bolji. Moramo da uđemo maksimalno ozbiljno, da ne ponovimo pristup iz prvog poluvremena protiv Čukaričkog. Siguran sam da nećemo. Čvrsto verujem u svoje igrače. Prezentovaće najbolje što imaju i… »
Gaćinović upozorava: “Moramo da uđemo maksimalno ozbiljno protiv Javora!”
IndeksOnline 23.10.2025
Trener fudbalera Novog Pazara, Vladimir Gaćinović, istakao je da njegov tim očekuje jedno od najzahtevnijih iskušenja ove jeseni, u utakmici 13. kola Super lige Srbije protiv Javora. “Otkako radim u srpskom fudbalu, mislim da Javor nije bio bolji. Moramo… »
RTV Novi Pazar 23.10.2025
Trener fudbalera Vladimir Gaćinović rekao je danas da je predstojeća utakmica protiv gostujućeg Javora, u okviru 13. kola Super lige Srbije, jedna od najtežih za njegov tim ove jeseni. “Otkako radim u srpskom fudbalu, mislim da Javor nije bio bolji… »
Vesti dana »
Počeo zimski raspust: Novi predah već u februaru, ali nemaju svi sretenjski raspust
Danas pre 1 satjoš 7 povezanih
Bocan-Harčenko: Nacionalizacija NIS-a bila bi suprotna sporazumu Rusije i Srbije
Sputnik pre 1 satjoš 7 povezanih
Hitna pomoć: Četiri saobraćajne nezgode u Beogradu, šest osoba lakše povređeno
Beta pre 1 satjoš 6 povezanih
Radari i patrole, upozorenje na poledicu i pojačana kontrola: Šta se dešava u saobraćaju u Novom Sadu
Radio 021 pre 28 minutajoš 4 povezane