Повезане вести

Сви су гледали у њу! Дошла на конференцију пред УФЦ 321 у "никад краћој" сукњици, и засенила све

Сви су гледали у њу! Дошла на конференцију пред УФЦ 321 у "никад краћој" сукњици, и засенила све

Телеграф пре 21 дана
Љубитељи борилачких спортова предстојеће суботе моћи ће да уживају у великом УФЦ 321 догађају, који ће се одржати у Абу Дабију, са почетком од 16.00 по средњоевропском времену. Гледаћемо нови наступ нашег Александра Ракића… »
Ган одговарао на питање, па брутално извиждан, а онда су Аспиналови навијачи запевали и направили лудницу

Ган одговарао на питање, па брутално извиждан, а онда су Аспиналови навијачи запевали и направили лудницу

Телеграф пре 21 дана
Ове суботе Абу Даби ће угостити сам крем светске ММА сцене! У Етихад арени биће одржан велики УФЦ 321, где ћемо гледати и нашег Александра Ракића! Популарни "Ракета" ће се борити против Азамата Мурзаканова, а очекује нас и још 13… »
Пуца на сам врх УФЦ-а: Ракић послао моћну поруку пред меч са непораженим Русом!

Пуца на сам врх УФЦ-а: Ракић послао моћну поруку пред меч са непораженим Русом!

Хот спорт пре 21 дана
Његов противник у Топ 10 најбољих бораца! Најбољи српски ММА борац Александар Ракић, познат под надимком „Ракета“, поново ће ући у УФЦ октагон, и то ове суботе у Абу Дабију, где га на приредби УФЦ 321 очекује окршај са… »

Вести дана »