Povezane vesti

Svi su gledali u nju! Došla na konferenciju pred UFC 321 u "nikad kraćoj" suknjici, i zasenila sve

Svi su gledali u nju! Došla na konferenciju pred UFC 321 u "nikad kraćoj" suknjici, i zasenila sve

Telegraf pre 12 sati
Ljubitelji borilačkih sportova predstojeće subote moći će da uživaju u velikom UFC 321 događaju, koji će se održati u Abu Dabiju, sa početkom od 16.00 po srednjoevropskom vremenu. Gledaćemo novi nastup našeg Aleksandra Rakića, koji će se boriti protiv… »
Gan odgovarao na pitanje, pa brutalno izviždan, a onda su Aspinalovi navijači zapevali i napravili ludnicu

Gan odgovarao na pitanje, pa brutalno izviždan, a onda su Aspinalovi navijači zapevali i napravili ludnicu

Telegraf pre 14 sati
Ove subote Abu Dabi će ugostiti sam krem svetske MMA scene! U Etihad areni biće održan veliki UFC 321, gde ćemo gledati i našeg Aleksandra Rakića! Popularni "Raketa" će se boriti protiv Azamata Murzakanova, a očekuje nas i još 13 fenomenalnih mečeva. U… »
Puca na sam vrh UFC-a: Rakić poslao moćnu poruku pred meč sa neporaženim Rusom!

Puca na sam vrh UFC-a: Rakić poslao moćnu poruku pred meč sa neporaženim Rusom!

Hot sport pre 20 sati
Njegov protivnik u Top 10 najboljih boraca! Najbolji srpski MMA borac Aleksandar Rakić, poznat pod nadimkom „Raketa“, ponovo će ući u UFC oktagon, i to ove subote u Abu Dabiju, gde ga na priredbi UFC 321 očekuje okršaj sa neporaženim Azamatom… »

Vesti dana »