Povezane vesti
Tajson Fjuri poslao jasnu poruku: Ne bih pristao ni za milijardu funti
Nova pre 8 sati
Svetski šampion u teškoj kategoriji Tajson Fjuri izjavio je da je njegova najnovija odluka o povlačenju iz boksa konačna i da nema razloga da se vrati u ring, čak ni ako bi mu ponuđena milijarda funti, preneli su danas britanski mediji… »
„Imam 37 godina, poslednjih 25 godina me udaraju, zašto bih želeo da se vratim?“
Sportski žurnal pre 9 sati
Boks ne prašta nikome, uzima samo žrtve. Za mene je uspeh što sam sve svoje pojaseve osvojio, zaradio mnogo novca i izašao iz svega bez povreda – naglašava Fjuri. Svetski šampion u teškoj kategoriji Tajson Fjuri izjavio je da je njegova najnovija odluka… »
Vesti dana »

Opraštamo se od miholjskog leta: Pljuskovi sve do utorka, temperatura pada: Ovo je prognoza RHMZ za naredne dane
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Mup: Policija iz vozila u pratnji studenata koji pešače od Novog Pazara do Novog Sada zaplenila biber sprej i teleskopsku palicu
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Oglasilo se Ministarstvo o napadu na učenika Medicinske škole: Najvažnije da je učenik dobro
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

"Loše smo otvorili, previše solirali..." Obradović kritikuje posle pobede nad Baskonijom: Moraćemo da analiziramo ovaj meč
Kurir pre 48 minutajoš 6 povezanih

Rusi reagovali na optužbe Litvanije: Leteli smo iznad Kalinjingradske oblasti, nismo povredili granice drugih država
Kurir pre 43 minutajoš 2 povezane