Povezane vesti

Ena Čolić otkrila nepoznate detalje iz života

Ena Čolić otkrila nepoznate detalje iz života

Vesti online pre 4 sati
Bivša zadrugarka Ena Čolić imala je veoma butan život, a malo ko zna njenu “drugu stranu”. “Bila sam kod Zlate”. Naime, Ena je nedavno govorila o odnosu sa Jovanom Pejićem Pejom i tada se dotakla svoje prošlosti, te je tom prilikom otkrila detalje svog… »
"Radila sam u kladionici i studirala": Ena Čolić otkrila nepoznate detalje iz života: "Napustila sam sve zbog izlazaka"

"Radila sam u kladionici i studirala": Ena Čolić otkrila nepoznate detalje iz života: "Napustila sam sve zbog izlazaka"

Blic pre 8 sati
Bivša zadrugarka Ena Čolić imala je veoma butan život, a malo ko zna njenu "drugu stranu". Naime, Ena je nedavno govorila o odnosu sa Jovanom Pejićem Pejom i tada se dotakla svoje prošlosti, te je tom prilikom otkrila detalje svog obrazovanja. - Noćni… »
Ena Čolić poseduje indeks teškog fakulteta Ovo niko nije znao, Zlata može da se diči!

Ena Čolić poseduje indeks teškog fakulteta Ovo niko nije znao, Zlata može da se diči!

Kurir pre 9 sati
Malo ko zna da je rijaliti učesnica Ena Čolić upisala Pravni fakultet, ali da ga zbog drugih obaveza nije završila. Nakon što su imali turbulentanu vezu u rijalitiju Ena Čolić i Jovan Pejić Peja su u spoljnom svetu uspeli da izglade svoj odnos i uplove u… »
Zlata Petrović ovo nije znala o svojoj snajki! Ena Čolić je pre nekoliko godina krenula u poglavlje života koje nije izdžala…

Zlata Petrović ovo nije znala o svojoj snajki! Ena Čolić je pre nekoliko godina krenula u poglavlje života koje nije izdžala…

Kurir pre 10 sati
Nakon što su imali turbulentanu vezu u rijalitiju Ena Čolić i Jovan Pejić Peja su u spoljnom svetu uspeli da izglade svoj odnos i uplove u mirnu luku. Čolićeva je izgladila odnose i sa budućom svekrvom pevačicom Zlatom Petrović koja je snajki nedavno… »

Vesti dana »