Повезане вести
Ена Чолић открила непознате детаље из живота
Вести онлине 23.10.2025
Бивша задругарка Ена Чолић имала је веома бутан живот, а мало ко зна њену “другу страну”. “Била сам код Злате”. Наиме, Ена је недавно говорила о односу са Јованом Пејићем Пејом и тада се дотакла своје прошлости, те је том… »
"Радила сам у кладионици и студирала": Ена Чолић открила непознате детаље из живота: "Напустила сам све због излазака"
Блиц 23.10.2025
Бивша задругарка Ена Чолић имала је веома бутан живот, а мало ко зна њену "другу страну". Наиме, Ена је недавно говорила о односу са Јованом Пејићем Пејом и тада се дотакла своје прошлости, те је том приликом открила детаље… »
Ена Чолић поседује индекс тешког факултета Ово нико није знао, Злата може да се дичи!
Курир 23.10.2025
Мало ко зна да је ријалити учесница Ена Чолић уписала Правни факултет, али да га због других обавеза није завршила. Након што су имали турбулентану везу у ријалитију Ена Чолић и Јован Пејић Пеја су у спољном свету успели да… »
Злата Петровић ово није знала о својој снајки! Ена Чолић је пре неколико година кренула у поглавље живота које није изџала…
Курир 23.10.2025
Након што су имали турбулентану везу у ријалитију Ена Чолић и Јован Пејић Пеја су у спољном свету успели да изгладе свој однос и уплове у мирну луку. Чолићева је изгладила односе и са будућом свекрвом певачицом Златом Петровић… »
Вести дана »
Попустила брана: Наређена хитна евакуација становништва у америчком граду: "Делујте брзо да бисте заштитили свој живот" (фото, видео)
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Кушнер одустао од плана да изгради Трампов хотел на месту комплекса Генералштаба
Данас пре 4 сатијош 3 повезане
Путинов човек тврди да је Русија спремна за мир: Ипак, само под овим скандалозним условима: "Уступке не правимо!"
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Ово је прва реакција мајке Брајана Волша! Ево шта је урадила када је чула да је њен син крив за убиство Београђанке
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана