Povezane vesti

Bivša Žike Jakšića za rođendan dobila luksuzni auto i cveće: Voditeljka se pohvalila poklonima (Foto)

Bivša Žike Jakšića za rođendan dobila luksuzni auto i cveće: Voditeljka se pohvalila poklonima (Foto)

Mondo pre 2 sata
Dajana Paunović je objavila fotografiju luksuznog automobila "Range Rover", za koji je napisala "Moja nova beba", a potom uslikala i buket cveća koji je dobila, te je njene pratioce zaintrigiralo ko joj je priredio skupoceno iznenađenje. "Gospodin i… »
Za rođendan dobila luksuzni džip, ali i ovo! Dajana Paunović se pohvalila poklonima, a kada vidite koliko godina puni pojaviće…

Za rođendan dobila luksuzni džip, ali i ovo! Dajana Paunović se pohvalila poklonima, a kada vidite koliko godina puni pojaviće…

Kurir pre 6 sati
Voditeljka Dajana Paunović proslavlja danas 37. rođendan, a tom prilikom pohvalila se luksuznim poklonom. -Naime, Dajana je objavila fotografiju luksuznog automobila " Land Rover", za koji je napisala "Moja nova beba", a potom uslikala i buket cveća koji… »
"Moja nova beba" Dajana Paunović podelila radost iz doma, svi čestitaju! Na poklon dobila i luks automobil

"Moja nova beba" Dajana Paunović podelila radost iz doma, svi čestitaju! Na poklon dobila i luks automobil

Telegraf pre 6 sati
Voditeljka Dajana Paunović izgleda nikad bolje! Ponosno gazi četvrtom decenijom života, a danas proslavlja 37. rođendan. Dajana se pohvalila novim, luksuznim automobilom koji je dobila na poklon. Objavila je fotografiju iz svog novog "Range Rovera" i… »
Za rođendan dobila luksuzni džip i cveće: Dajana Paunović se javno pohvalila poklonom, a evo koliko godina voditeljka puni…

Za rođendan dobila luksuzni džip i cveće: Dajana Paunović se javno pohvalila poklonom, a evo koliko godina voditeljka puni…

Blic pre 7 sati
Voditeljka Dajana Paunović proslavlja danas 37. rođendan, a tom prilikom pohvalila se luksuznim poklonom. Naime, Dajana je objavila fotografiju luksuznog automobila "Land Rover", za koji je napisala "Moja nova beba", a potom uslikala i buket cveća koji… »
Voditeljka za rođendan dobila džip od 60.000 evra Javno se pohvalila luksuznim poklonom, ne skida osmeh sa lica! (foto)

Voditeljka za rođendan dobila džip od 60.000 evra Javno se pohvalila luksuznim poklonom, ne skida osmeh sa lica! (foto)

Alo pre 6 sati
Za one starije modele cena iznosi oko 13.000 - 30.000 evra dok za ipak one novije može ići i do 60.000. Voditeljka Dajana Paunović danas proslavlja 37. rođendan, a tom prilikom pohvalila se luksuznim poklonom. Na društvenoj mreži Instagram, objavila je… »
Ovde će biti sahranjena bivša žena Žike Jakšića Sinu je saopštila poslednju želju, voditelj van sebe

Ovde će biti sahranjena bivša žena Žike Jakšića Sinu je saopštila poslednju želju, voditelj van sebe

Alo pre 8 sati
Porodici je saopštila da želi da bude sahranjena na Topčideru. Dajana Paunović, nekadašnja supruga Žike Jakšića, priznala je nedavno da je rešila pitanje grobnog mesta. Porodici je saopštila da želi da bude sahranjena na Topčideru, a već je počela da se… »

Vesti dana »