Povezane vesti

Bivša Žike Jakšića za rođendan dobila luksuzni auto i cveće: Voditeljka se pohvalila poklonima (Foto)

Bivša Žike Jakšića za rođendan dobila luksuzni auto i cveće: Voditeljka se pohvalila poklonima (Foto)

Mondo 23.10.2025
Dajana Paunović je objavila fotografiju luksuznog automobila "Range Rover", za koji je napisala "Moja nova beba", a potom uslikala i buket cveća koji je dobila, te je njene pratioce zaintrigiralo ko joj je priredio skupoceno iznenađenje. "Gospodin i… »
"Moja nova beba" Dajana Paunović podelila radost iz doma, svi čestitaju! Na poklon dobila i luks automobil

"Moja nova beba" Dajana Paunović podelila radost iz doma, svi čestitaju! Na poklon dobila i luks automobil

Telegraf 23.10.2025
Voditeljka Dajana Paunović izgleda nikad bolje! Ponosno gazi četvrtom decenijom života, a danas proslavlja 37. rođendan. Dajana se pohvalila novim, luksuznim automobilom koji je dobila na poklon. Objavila je fotografiju iz svog novog "Range Rovera" i… »
Ovde će biti sahranjena bivša žena Žike Jakšića Sinu je saopštila poslednju želju, voditelj van sebe

Ovde će biti sahranjena bivša žena Žike Jakšića Sinu je saopštila poslednju želju, voditelj van sebe

Alo 23.10.2025
Porodici je saopštila da želi da bude sahranjena na Topčideru. Dajana Paunović, nekadašnja supruga Žike Jakšića, priznala je nedavno da je rešila pitanje grobnog mesta. Porodici je saopštila da želi da bude sahranjena na Topčideru, a već je počela da se… »

Vesti dana »