Povezane vesti

Upravo na Blic TV upravo na blic TV Kad je žena sam(a) svoj gazda: U "Blic dan-u" istražujemo kako pomoć države preduzetnicama…

Upravo na Blic TV upravo na blic TV Kad je žena sam(a) svoj gazda: U "Blic dan-u" istražujemo kako pomoć države preduzetnicama…

Blic pre 55 minuta
Program podrške za razvoj ženskog preduzetništva u novoj turi dodeli rešenja o pomoći preduzetnicama za 2025. godinu obezbediće bespovratna sredstva u iznosu do 500.000 dinara za 46 preduzetnica u Srbiji. To je predsednik Srbije potvrdio juče u… »
Država snažno stoji uz žene na selu! Mesarović: Preduzetnice sa selu su dokaz da je Srbija zemlja rada

Država snažno stoji uz žene na selu! Mesarović: Preduzetnice sa selu su dokaz da je Srbija zemlja rada

Kurir pre 15 sati
- Ovo su vredne ruke i snaga naše Srbije! Predsednik Aleksandar Vučić svečano je, u Predsedništvu Republike Srbije, uručio rešenja ženama dobitnicama sredstava po Programu podrške preduzetnicama sa sela u 2025. godini. Jako sam ponosna na naših 46… »
Mesarović: Država snažno stoji uz žene na selu, nastavićemo sa podsticajnim programima

Mesarović: Država snažno stoji uz žene na selu, nastavićemo sa podsticajnim programima

Telegraf pre 23 sata
Potpredsednica Vlade i ministarka privrede Adrijana Mesarović poručila je danas da država snažno stoji uz žene na selu i da će se nastaviti sa realizacijom podsticajnih programa. ''Ovo su vredne ruke i snaga naše Srbije. Predsednik Aleksandar Vučić… »

Vesti dana »